Yle tv1 aamu tv paljaita homoseksuaaliseen kaluja

Pekka Siitoin palauttaa Karjalan Suomelle, osa 1 Pekkagrammi, osa 2 Näen ja kuulen… mutta puhe sammaltaa Pekka Siitoin Fingerporissa Talo, jossa Pekka Siitoin asui osa 2 Kommunismin ja kokoomuksen uhka Valtakunnanjohtaja ja Italia Valtakunnanjohtaja ja Varkaus Pekka Siitoin -anagrammit ja postyymi Finlandia-palkinto Turun Hengentieteen Seura, osa 8 Arkistojen aarteita ja Pekka Siitoin soundboard.

Turun Hengentieteen Seura, osa 7. Turun Hengentieteen Seura, osa 6. Siitoin-filmi oy, osa 2. Pekka Siitoimen transformaatio poliittisesta uhkasta uusnatsismin ja okkultismin von Münchauseniksi. Hyvät naiset, olette kaikki kauniita! Mikä erottaa fasistin kommunistista? Pekka Siitoin built my Panzerwagen. Turun Hengentieteen Seura, osa 5. Turun Hengentieteen Seura, osa 4. Turun Hengentieteen Seura, osa 3. Turun Hengentieteen Seura, osa 2.

Turun Hengentieteen Seura, osa 1. Pentagrammon, clavis, cranium, sciurus, circumferentia, logos, gravis admodum, et diaboli. Mitä Leo Meller sanoi Pekka Siitoimen kuolemasta? Pekan parhaat, osa 7. Pekan parhaat, osa 6. Pekan parhaat, osa 5. Pekan parhaat, osa 4. Pekan parhaat, osa 3. Pekan parhaat, osa 2. Pekan parhaat, osa 1. Päivän lainaus ja kysymys.

Pekka Siitoin on nykyään vampyyri! Hypnoottis-magneettinen katse ja sen alkuperä. Mitä Pekka Siitoin sanoi äidilleni. Talo, jossa Pekka Siitoin asui. Should I laugh or cry? Mesikämmenen postit valtakunnanjohtajasta eivät tähän lopu. Postit jatkuvat Kursiivin tapauksen tonkimisella, minkä jälkeen pääsemme Pekan saaman vankeustuomion käsittelyyn, ja sen jälkeen Pekan vankilanjälkeiseen elämään.

Materiaalia löytyy vielä hyväksi toviksi eteenpäin. Siitä klikkaamalla löytyy lista kaikista blogin Pekka-aiheisista posteista, mitä tämän Huomenna esitettävää Isän valtakunta -dokumenttia odotellessa laitan esille joitain siteerauksia Pekan kirjoista. Jos Teillä on jatkuvaa epäonnea asioidenne onnistumisen suhteen ja jos aina teette tai kärsitte itse aiheuttamistanne kommelluksista, niin menetelkää seuraavasti: Menkää kesä-aamulla aikaisin ulos suunnilleen kukonlaulun aikaan ja koettakaa löytää ennen kahdeksaa aamulla elävä kyy-käärme.

Löydettyänne sen, iskekää sen pää poikki kirveellä ja viekää kotiinne, jossa nyljette käärmeen. Laittakaa lihat pataan ja keittäkää niitä 45 minuuttia, jonka jälkeen syökää lihaa niin paljon kuin jaksatte. Tämän jälkeen voitte olla varma, että alatte viisastua. Ellette löydä kyytä ennen kahdeksaa aamulla on etsintä aloitettava uudelleen jonakin muuna aamuna.

Kahdeksan jälkeen kiinniotetulla käärmeellä ei ole ns. Kalat ostin kaikenlaiset, Särpimet monensukuiset, Oluet omilta mailta, Vehnät mailta vierahilta. En sillä hyveä saanut, enkä siistiä tavannut. Nainen kun tuli tupahan, Tuli kuin tukan repijä, Muotoonsa mullistellen, Silmiänsä väännitellen, Aina äyhki ähmissänsä, Vihoissansa virkkaeli, kutsui kuppeloperäksi, haukkui halkohakkuriksi. Jopa muistin uuen mutkan, toki toisen tien osasi: Kun kolotin koivun oksan, jo likisti linnuksensa.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vaimolle täytyy antaa kolme kertaa paljaalle takapuolelle ed m: Koivun, katajan ja pajun oksissa on eräänlainen taikavoima, joka lamaannuttaa pahojen voimien vaikutukset etenkin naisissa. Tämä johtuu siitä, että naiset ovat yleensä taipuvaisempia pahaan kuin miehet. Oksien käyttöjärjestys on myös huomioitava, ensin koivuvitsalla, sitten katajanoksalla ja lopuksi pajunoksalla.

Oikeamielinen Saatanan palvonta, johon liittyvät mukaan ns. Tämän seurauksena Aatami ja Eeva, joista nyt oli tullut ns. Nähtyään moiset orgiat vauhdissa, suuttui Herra ja päätti lopettaa ns. Tässämielessä voidaan todeta, että suurin osa naisista elää vielä edelleenkin n.

Uskon itse tähän ja tiedän sen kokemuksesta. Huorien rutiinista on siis hyötyä. Heidän elämänkokemuksensa on suurta filosofiaa ihmistuntemuksen suhteen ja heidän väljät alapäänsä eivät aiheuta ainakaan lapsille biologisia synnytysvaurioita, kuten moni- ja toiskertalaisille synnyttäjille. Hengentiedehän opettaa ja myös monet lääkärit ovat todenneet saman asian fyysisesti, etteivät kaikki ihmiset omaa tarvittavia ruumiin ja sielun voimia, jotta he voisivat ymmärtää oikein esim.

Lisää Pekan parhaita luvassa päivittäin aina ensi tiistaihin Osan 5 voit lukea täältä ja osan 7 taas täältä. Tulevan tiistain Isän valtakunta -dokumenttia odotellessa laitan esille joitain siteerauksia Pekan kirjoista. Tämä rituaali täytyy suorittaa pimeässä huoneessa, jossa palaa ainoastaan kolme punaista himmeää lyhtyä.

Voinen tässä esittää välihuomautuksena, etteivät sellaiset ihmiset ole todellisia Saatananpalvojia, jotka vain harrastavat sexiä, mutta eivät tiedä mitään henkimaailman asioista, joten he eivät voi saavuttaa sellaista onnea kuin ne, jotka harrastavat myös salatieteitä.

Ensinnäkin ryhmän vanhin nainen valitaan tässä rituaalissa ns. Tämän jälkeen ryhmän nuorin mies voitelee papittaren sukupuolielimet oliiviöljyllä.

Tätä ennen ovat tietenkin kaikki riisuutuneet ja muodostaneet ympyrän, jonka keskellä alaston papitar seisoo. Samalla kun papittaren sukuelimiä voidellaan sanovat muut ääneen: Demon est deus Inversus, ole pyhitetty ja ylistetty oi pyhä käärme. Seuraavaksi voitelee seuran, tai ryhmän vanhin mies papittaren takapuolen ja reidet myöskin oliiviöljyllä.

Jälleen muut toistavat loitsun, Demon… Tämän jälkeen ottavat kaikki naiset papitarta lukuunottamatta kahvikupin käteensä, jonka he ovat tätä tarkoitusta varten varanneet. Naiset valitsevat itselleen miespuolisen partnerin ja tarttuvat tämän paljaaseen siittimeen kiinni ja tyydyttävät miehiä niin kauan kunnes kaikkien miesten sperma on valunut kahvikuppiin.

Edellisen vaiheen ollessa menossa kulkee papitar kokoajan ympyrää piirin edessä huutaen seuraavaa kutsua: Legioh, Legioh, tule todistamaan uskollisuuttamme Saatanalle!

Spermojen tultua kahvikuppeihin, ottaa papitar esille ison savikulhon, johon naiset kaatavat kaiken saamansa sperman. Tämän jälkeen papitar siunaa ruukullisen seuraavin sanoin: Ole pyhitetty elämän uhri Sinulle Oi suuri Perkeleen Ruhtinas. Tämän jälkeen lankeavat kaikki muut polvilleen lattialle ja rukoilevat sitä rukousta, joka ensiksi tulee mieleen. Samaan aikaan kaataa papitar kulhollisen sisällyksen tuleen ja aloittaa itsekin rukouksen polvillaan lattialla Tätä tuleen kaatamista varten tulee huoneessa olla joko uuni, jossa on tarpeeksi suuri avotuli, tai iso grilli tms.

Tämän jälkeen rukouksen loputtua, kaikki siirtyvät hengittämään sperman käryä ja esittävät samalla toivomuksensa tai pyyntönsä Paholaiselle, joka varmasti auttaa tämän pyhän rituaalin jälkeen.

Neitsyt Mariakin kuuluu alunperin näihin. Aina kekseliäs prelaattikunta on tehnyt immykäisestä fetishin. Munkkiparat, jotka eivät saa luonnollisella tavalla halujaan tyydyttää, voivat käyttää immykäisen kuvaa pornolehden korvikkeena — käteen vetäessään. Älkää antako yksinäisyyden masentaa. Hakekaa seuraa ja juokaa sopivasti, se helpottaa. Osan 4 voit lukea täältä ja osan 6 täältä. Mooseksen kirja , , 7. Yrjänä , Aabel , Aabraham , Aatami , aggressiivinen , aggressio , ajanlasku , alien , arkki , Baabel , body modification , CMX , Eeden , Eeva , eksegetiikka , elämän puu , enkelit , esinahka , Genesis , Gomorra , henki , Herra , homoseksuaalisuus , homous , humala , iankaikkinen , ihmisapina , jättiläiset , Jumala , Jumalan pojat , Jumalan ruoska , kaikkitietävä , kaikkivaltias , Kain , käärme , kipu , kirkolliskokous , kylkiluu , lepo , lepopäivä , liitto , Loot , luominen , miehetär , mies , nainen , Nooa , nukutus , omena , orjantappura , paratiisi , paviaani , päivä , perversio , pyhitys , Raamattu , raamatunkohtia , rankaisu , raskaus , Saara , Saatana , sadismi , sateenkaari , Seta , sielu , Sodoma , sukurutsaus , suolapatsas , synnytys , täystuho , tiedon puu , tietoisuus , torni , tuhoaminen , turmeltuneisuus , tuska , uhri , Vanha Testamentti , väkivalta , verilöyly , veriuhri , VT , yö , Yhdysvallat , ympärileikkaus on September 26, 5 Comments ».

Osana eksegetiikan opintojani käyn läpi Raamatun. Näitä tulen yleensä myös enemmän tai vähemmän kommentoimaan. Vanha Testamentti tässä postissa yhdennentoista, pidetyn yleisen kirkolliskokouksen käytäntöön ottama suomennos. Miten kaksi ensimmäistä päivää on laskettu, jos vasta kolmantena päivänä luotiin aikaa määrittävät asiat? Ja Jumala päätti seitsemäntenä päivänä työnsä, jonka hän oli tehnyt, ja lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikesta työstänsä jonka hän oli tehnyt.

Silloin Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu. Idea ei ollut aivan uusi, kts. Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla.

Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo. Jostain syystä miehelle piti antaa nukutus ja tehdä melko suuri body modification-operaatio, jotta naiseen saatiin ainekset. Jostain syystä naisen kutsumisesta tällaiseksi tulee mieleen tulee SETA: Mooseksen kirjan, kohdasta tulee myös hyvin selväksi, että Jumala ei ole kovin vahvasti miehen ja naisen tasa-arvon kannattaja. Vaikuttaako asiaan se, että Jumala on ilmeisesti mies itsekin?

Niin käärme sanoi vaimolle: Ja kuten myöhemmin tulee ilmi, se tarinan sisäisesti piti myös paikkansa. Miksi ihmeessä Jumala halusi pitää ihmisen tietoisuuden alemmalla kehitystasolla? Jos omenansyötiä ennen Aatami ja Eeva eivät tienneet mitään hyvästä ja pahasta, olivat he mentaalisesti silloin enemmän paviaanin kuin ihmisapinan tietoisuuden tasolla. Tämä pistää tietysti omenansyöntiaktin melkoisen maagiseen valoon: Ja Aadamille hän sanoi: Vaivaa nähden sinun pitää elättämän itseäsi siitä koko elinaikasi;.

Otsasi hiessä sinun pitää syömän leipäsi, kunnes tulet maaksi jälleen, sillä siitä sinä olet otettu. Yllämainitun kaltainen rankaisutoimenpide kuulostaa edellisen kommentin valossa käsittämättömältä ja kosmisessa mittapuussa epäoikeudenmukaiselta]. Ja Herra Jumala sanoi: Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti! Onko jumalia siis enemmänkin? Ja edelleen, miksi hyvän ja pahan tietäminen on Jumalasta huono asia? Tai ihmisen iankaikkisesti eläminen?

Kuulostaa suoraansanottuna perin hämärältä…]. Niin Herra Jumala ajoi hänet pois Eedenin paratiisista viljelemään maata, josta hän oli otettu.

Ja hän karkoitti ihmisen ja asetti Eedenin paratiisin itäpuolelle kerubit ynnä välkkyvän, leimuavan miekan vartioitsemaan elämän puun tietä. Tässä, kuten kaikessa edellä olevassa on huimaa symboliikkaa ja mainiot tarinan ainekset]. Ja jonkun ajan kuluttua tapahtui, että Kain toi maan hedelmistä uhrilahjan Herralle;. Silloin Kain vihastui kovin, ja hänen hahmonsa synkistyi.

Jumala suosii veriuhreja itsensä kunniaksi enemmän kuin hedelmäuhreja. Miksi ihmeessä hän ylipäätään tarvitsi tai tarvitsee mitään uhreja ihmisiltä? Tarinassa Kainilta palaa asian suhteen käämi pahemman kerran ja hän tappaa Aabelin. Tämän jälkeen Jumala tietysti kiroaa Kainin. Tämä luku pitää sisällään Aatamin sukuluettelon. Eräs silmiinpistävä piirre siinä on listassa mainittujen henkilöiden iät, jotka vaihtelevat reilusta kolmestasadasta vuodesta reiluun yhdeksäänsataan vuoteen.

Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,. Millaisia olentoja nämä oikein ovat? Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.

Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat,. Melko surkeaa tilitystä olennolta, jota pidetään kaikkitietävänä ja kaikkivaltiaana. Tämän perusteella Jumala on temperamentiltaan melko ailahteleva ja vaarallisen aggressiivinen huonolle päälle sattuessaan. Silloin Jumala sanoi Nooalle: Jumala alentuu vastaamaan väkivaltaan väkivallalla?

Tee itsellesi arkki honkapuista, rakenna arkki täyteen kammioita, ja tervaa see sisältä ja ulkoa. Ja näin on sinun se rakennettava: Tee arkkiin valoaukko, ja tee se kyynärän korkuiseksi, ja sijoita arkin ovi sen kylkeen; rakenna siihen kolme kerrosta, alimmainen, keskimmäinen ja ylimmäinen. Miten suuri tällainen alus metrimitoilla on?

Kaikki, joiden sieraimissa oli elämän hengen henkäys, kaikki, jotka elivät kuivalla maalla, kuolivat. Niin Herra hävitti kaikki olennot, joitka maan päällä olivat, niin hyvin ihmiset kuin myös karjaeläimet, matelijat ja taivaan linnut; ne hävisivät maan päältä.

Ainoastaan Nooa sekä ne, jotka olivat hänen kanssansa arkissa, jäivät henkiin. Yllä olevasta tulee mieleen CMX: Ja Nooa rakensi alttarin Herralle ja otti kaikkia puhtaita karjaeläimiä ja kaikkia puhtaita lintuja ja uhrasi polttouhreja alttarilla.

Ja Herra tunsi suloisen tuoksun ja sanoi sydämessänsä: Jumala päättää tuhota kaikki elävät olennot Nooaa ja hänen vaimoaan, sekä laivalastillista eläimiä lukuunottamatta. Pariskunta ei ole saanut toivomaansa kolmatta lasta. Tosin miksi edes toivovat, kun nykyistenkin kanssa sekä seksi että televisionkatselu on tehty mahdottomiksi ajanviettotavoiksi. Epäonnistuneen televisioillan jälkeen jäin miettimään, traumatisoituuko lapsi nähdessään vanhempiensa sekstaavan?

Useimmat meistähän saavat oksennusrefleksin vielä aikuisenakin, jos kuvittelevat vanhempiensa olevan silleen ikinä. Sinkkuelämää-sarjassa pinnasängyssä sittenkin hereillä ollut pikku-Brady saattoi saada trauman nähdessään Charlotten ratsastavan miehellään kohti onnen huippua. Näin kerran dokumentin amerikkalaisperheestä, joka nukkui perhepedissä. Siis vielä, vaikka vanhin lapsista oli parikymppinen. Siellä he makasivat suurella patjalla sikin sokin. Lapsia tuli koko ajan lisää. Koko dokumentin ajan mietin vain, harjoittavatko perheen äiti ja isä sitä kauneinta asiaa parikymppisten poikiensa nähden?

Vai uskottelevatko itselleen, että kyllä se Pekka nyt nukkuu, anna mennä vain? Ja Pekka puree rystystään ja miettii mistä saisi rahat vuokratakuuseen, jotta voisi muuttaa pois tästä helvetin esikartanosta.

Vai oppivatko perheen lapset, että seksi puolisoiden välillä on luonnollinen ja ok juttu, jota voi kaikin mokomin harjoittaa perheen nähden? Kun itse 7-vuotiaana heräsin kummallisiin ääniin ja läpsyttelin eteisen läpi äidin ja isin makuuhuoneeseen, reaktioni näkyyn oli yllättävä.

Suutuin ja aloin karjua heille: En kunnolla tainnut ymmärtää, mistä oli kysymys. Kokemukseni rakastelu"kohtauksista" olivat peräisin televisiosarja Dallasista. Siinä henkilöt sujahtivat silkkilakanoihin, mutta minkäänlaista liikettä eivät vartalot lakanain alla tehneet. Voin kertoa, että 7-vuotiaana yllättäen näkemieni liikeratojen rujous oli kaukana Dallasin sulokkaista tuokioista.

Sain trauman ja ryhdyin kirjastonhoitajaksi. Ehdotin tutulle liittymistä Tinderiin.. Viikonloppuna kaaduin ja unohdin kolme kovaa koota.

Tai no muistin yhden: Player oli vähän harmissaan kunnes ymmärsi että listalle rapsahti reverse gowgirls ja astetta intiimpi seksi. Hyvän suhteen määritelmä on Sabrina -elokuvan Audrey Hepburn, Humbrey Bogart mukaan kun piirakkasi jää raa'aksi olet huonossa suhteessa kun piirakkasi kärähtää uunissa olet hyvässä suhteessa.

Omani kallistui jälkimmäiseen, onneksi se on vielä syötävissä. Ensitapaaminen jaksaa aina jännittää. Olen valmiina kymmenen minuuttia ennen sovittua tapaamista. Pesen hampaat vielä kerran, purskuttelen suuvedellä. Tekisi mieli tupakkaa, mutta en halua polttaa, sillä Finassimies ei tupakoi; ja vaikka vakuutteleekin, ettei tupakointini haittaa, en halua tarjota tuhkakupin makua. Pihaan pyörtää kivannäköinen Audi. Vedän pari kertaa syvään henkeä, puen aurinkolasit ja harppaan ulos.

Finanssimies vilkuttaa ratin takaa. Astelen itsevarmasti autolle ja väännän kasvoilleni tervetuliaishymyn, jonka toivon naapureitten silmiin vaikuttavan sellaiselta, joka annettaisiin kollegalle. Asiakastapaamisellehan tässä viattomasti ollaan menossa. Autossa tervehdimme koskettamatta koska naapurit ; Finanssimies pyörtää pihasta. Totean keskustelunomaiseen sävyyn, että minulla taitaa olla jo alushousut kosteina. Finanssimies komppaa samaan sävyyn, että hänellä on ollut heräämisestä asti kestoerektio.

Finanssimies vetää syvään henkeä, kun kuperran käteni hänen todistusaineistonsa päälle. Hotellihuoneessa katsomme toisiamme nanosekunnin nälkäisesti silmiin, huulemme löytävät toisensa ja Finanssimies vetää minut itseään vasten, puristaa kovaa ja painaa lantionsa lantiolleni.

Ensimmäinen kerta suudellessa uuden ihmisen kanssa voi ensin olla hakemista, yhteisen rytmin löytämistä. Tässä tapauksessa näin ei ole; suutelemme luontevasti, nälkäisesti ja täysin vaistojemme varassa, toisiamme mukaillen.

Finanssimies riisuu paitani, vapauttaa minut hameestani ja ihastelee stay-uppejani samalla, kun painaa minut sängylle hellävaroen, mutta päättäväisesti.

Ottaa huulillaan lähikontaktia sisäreisiini, ja vetää yhdellä sulavalla liikkeellä alushousuni alas, heittää ne kärsimättömästi huoneen nurkkaan, ja painaa huulensa hävylleni; aloittaa kiireettömän työskentelyn, joka saa kehoni kihelmöimään.

En ole koskaan ennen ollut suuseksin ystävä ottavana osapuolena. Tästä lähtien olen ; mies tietää tasan tarkkaan, mitä tekee, eikä kiirehdi - kaikesta huomaa, että hän oikeasti nauttii hommasta.

En kuitenkaan pysty rentoutumaan tarpeeksi kliimaksia varten; avitan hieman kädelläni samalla kun mies tunnustelee minua sisäpuolelta, katsoen minua intensiivisesti silmiin. Hekuman lähestyessä mies nappaa minua ranteesta kiinni ja korvaa käteni huulillaan, auttaen viimeiset metrit maaliin. Painan hänen kasvojaan jalkoväliäni vasten samalla, kun kehoni jännittyy kaarelle; yritän olla huutamatta, mutta epäonnistun surkeasti.

Kehtasikin kuulostaa uskomattoman toiveikkaalta. Moinen optimismi tuli ihan puskan takaa. Ei ihan tunnu siltä että tulisin, jos en tähänkään mennessä kolmeen vuoteen ole tietääkseni hetkeäkään ollut raskaana. Että pitäisi vielä jaksaa yrittää ja toivoa, uskoa onnistuvansa. Pieni ääni ja rasittava ääni, kuin hyttysen ininä jossain saavuttamattomissa, vinisee lääkärin olevan ehkä oikeassa. Ehkä ei ole aihetta vaipua epätoivoon, jos kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Ehkä lääkäri tietää paremmin, ehkä on nähnyt ihmeitä tapahtuvan ennenkin.

Kaniinin elkein siis yrittämään! En kai mä kiihkoa kaipaa? On ollut romantiikka kaukana jo kauan aikaa. Peittoa heilutettu vaikka väkisin, useimmiten väkisin. Ettei vain jäisi juuri Se Päivä välistä. Ystäväni Toivo on sitkeää laatua. Se hiipii luokse keskellä kiertoa ja kuiskuttelee suloisia valheita.

Itkettää se, miten uskollisesti toivo saapuu, miten kaihtamatta valehtelee. Itkettää, kun ei tahtoisi toivon tulevan, ei tahtoisi enää pudota korkealta. Ei ole onnistunut minulta.

Lilliputtiaskelin tämän aavikon keskeltä ihan kaikkiin suuntiin mennään: Tilaa netistä, siistimpää ja kaikki saman katon alta kuin Itiksen ostarista. Postitus tulee huomaamattomassa paketissa smartpost luukkuun. Kukaan ei kyylää edessä eikä takana kun käyt noutamassa pakettisi. Ainoa miinuspuoli on ettei tuotetta pääse livenä testamaan ja tuotearvosteluista ei paljoa päättele.

Palautus ei ole aina niin helppoa. Viimeeksi palautuslappusen viivakoodista puuttui yksi numero ja palautuksesta tuli hirveä kädenvääntöepisodi.

Yksi tuhannesta, jolla kohta käy yhtä huono mäihä kuin minulla. Varaudu myös siihen että voit joutua maksamaan itsekin postikulut, kannattaa ottaa selvää ennen kuin tilaa.

Toista se oli ennen. Kävelen viidettä linjaa Kalliossa jonka molemmin puolin seksikauppoja, olleet komeasti pystyssä jo viimeiset kymmenen vuotta.

Yhdessä ikkunassa on pinkki mustat harsoverhot ja jalkanukkeja joita verhostaa mustat lateksisaappaat tai sukkahousut. Toisella puolella on Aikuisten lelukauppa jonka ikkunassa on pumpattava barbara joka seisoo haarat levällään, lyhyet farkut jalassa. Taustalla on tummanpunainen verho. Kaupan pääväritys tuntuu olevan keltainen, musta ja punainen. Se näyttää ulospäin likaiselta ja tunkkaiselta.

Pelkästään kaupan vilkuilu tekee minusta punaisen kuin tomaatin. Tuntuu että kaikki tuijottaa. Äkkiä sisään ennen kuin joku tuttu näkee. Kellariin ei päivänvaloa juurikaan paista. Suomessa kivijalka pornokaupat sisustetaan kuin ne olisivat entisen Tiimarin kaltaisia krääsäkauppoja. Jokainen sentti on käytetty. Valintaa on paljon, niin paljon että tuntuu että katsetta on vaikea kohdistaa johonkin tiettyyn.

Näin minulle kävi Kampin Keltaisessa Ruusussa dildohyllyn välissä. Sörnäisissä sijaitsee Sex shop. Liikkeen myyjä seisoo ulkopuolella hörppimässä aamukahviaan. Myyjä suosittelee kotimaista vesipohjaista BeHappy liukkaria. Paitsi 15min sisään tahmautuu niin että käsikarvat vaikuttaa yhteen liimatuilta, pyyhkiminen ei auta yhtään. Pjurin vesiliukoinen liukkari on laadukkaampaa muttei sovellu kondomien kanssa käytettäväksi. Kulmani aina silloin tällöin rypistyvät merkiksi kun kyseenalaistan "ammattitaitoisen" myyjän tietämyksen seksivälineistä.

Välillä tuntuu että monet ostajat vaan käpertyvät itseensä ja ostavat tyyliin sikaa säkissä, lähinnä sen mitä heille ensiksi käteen osui. Kun muistelen ulkomaan reissuja erimaiden Britannia, Saksa, Viro, Tanska, Japani täytyy myöntää että niissä maissa löytyi enemmän variaatioita erotiikkakauppojen suhteen. Tanskassa löytyy "punaisten lyhtyjen" katu joka on pitkä ja samalla kadulla myydään myös mausteita.

Britanniassa piipahdin Ann Summersin liikkeessä josta löytyi kaikki saman katon alta ja se näytti ihanan sensuellilta. Virossa oli erotiikkakauppa joka muistutti tyyliltään enemmän saippuakauppaa. Valikoima oli rajatumpi, oven vieressä seinustalla oli suuria vanhanaikaisia karkkipurkkeja joissa oli irtokondomeita yhdessä oli punaisia, toisessa vihreitä ja kolmannessa mustia , keskellä oli saarake jossa oli dildoja, nekin järjestetty väri sekä koko kordinoidusti.

Tiskin vieressä oli eroottisia lehtiä, kortteja ja kirjallisuutta. Toisessa päässä sensuelleja, rohkeita, seksikkäitä alusvaatteita ja niiden vieressä sovituskopit. Liike oli katutasossa, ikkunoita peitti vaalea harsoverho niin että kykeni näkemään että ihmisiä oli kaupassa mutta naamanpiirteitä ei kyennyt erottamaan.

Japanissa törmäsin siihen että miehille ja naisille oli omat osastonsa useimmiten ensimmäisessä kerroksessa naisille ja ylimmässä miehille. Pornon liikevaihto on ollut aina suurta. Mutta en yhtään ihmettele että erotiikkaa myyvät seksiliikkeet ovat vasaran alla Suomessa. Täällä seksiliikkeet ei juuri erotu toisistaan, kaikki ovat samantyyliin sisustettu ja kävijät vakioporukkaa.

Toivoisin joskus tännekin perähikiään naisille kohdistettuja sensuelleja liikkeitä. Ja sellaisia liikkeitä missä järjestettäisiin erilaisia kursseja kuten näin laitat kumin paikalleen suullasi vetäjällä tulisi olla ensiapukurssi käytynä , näin hierot miehesi vehjettä Sinkkuelämää tyyliin kait muistatte sen jakson missä Miranda sai nenäänsä siemennestettä?

Ranskasta olen oppinut erään kultaisen säännön; mielummin valikoimassa kymmenen erilaista saman lajin tuotetta kuin yksitoista tai enemmän. He kokevat että mitä rajatumpi valikoima sitä laadukkaampi sen täytyy olla. Voisikohan sama sääntö päteä seksivälineisiinki erotiikkaliikkeeissä? Pulssini tasauduttua komppaamaan enemmän Katri Helenaa kuin Sepulturaa kohdistan katseeni Finanssimiehen silmiin ja luen niissä pelkkää himoa.

Kuitenkin hän silittelee kehoani raukein vedoin, pysähtyy välillä leikkimään rinnoillani kuin hänellä ei olisi kiirettä mihinkään. Vasta vilkaisu haaroväliinsä saa minut ymmärtämään, että silmissä näkyy himon lisäksi ehkä myös häivähdys tuskaa. Alan tykästyä noihin virtaviivaisiin kaluihin; niistä tulee mieleen italialaiset superautot, nuo aerodynamiikan ihmeet. Finanssimiehen elin on oikeasti kaunis; silittelen sitä hetken ja nimeän sen Lamborghiniksi mikä vaatii hieman lisäselittelyjä jälkeenpäin.

Kauaa en enää malta kiduttaa, vaan nappaan liukuvoiteen käsilaukustani jälleen kerran kiitos, RFSU. Truuttaan putelista reippaasti kädelleni ja hieron käsiäni reippaasti yhteen sekä levittääkseni liukuvoiteen kunnolla, että lämmittääkseni käsiäni.

Sormukset olen riisunut jo ajat sitten. Finanssimiehen silmät seuraavat puuhasteluani lähes nälkäisesti; minä katson häntä häikäilemättä takaisin. Aloitan varovasti ja kiusoitellen; varioin muutamaakin hyväksi opittua liikettä. Finanssimies seuraa puuhiani ilmeisen kiinnostuneena.

Että saattaa kuulemma kestää kauemmin, kuin mihin olen tottunut. Suuni täyttyy jopa kahden nielaisun verran; tapaamistamme edeltävä puolentoista viikon sovittu selibaatti on tehnyt tehtävänsä. Kuuntelen Finanssimiehen voihkintaa ja mietin, että mies taisi tulla aika huolella. Toivuttuaan Finanssimies katsoo minua suurin silmin kasvoillaan epäuskoinen, riemunsekainen hämmennys ja hymy.

Minä virnistän ja avaan suuni ammolleen kuin Fear Factor —ohjelmassa todisteeksi siitä, että suu on tyhjä. Finanssimiehen hymy leviää entisestään ja hän vetää minut kainaloonsa, suutelee minua intohimoisesti ja pitkään.

Hymähdän ja silittelen rintakehäänsä, ihailen sen — paremman sanan puutteessa — veistoksellisuutta. Finanssimiehellä on todella hyvä kroppa, huomaa kyllä, että hän viihtyy kuntosalilla useamman kerran viikossa. Jopa se paljon himottu lantiokolmiokin on selvästi näkyvillä.

Puraisen itseäni vaivihkaa poskeen kipeähköstikin; haluan todisteen, etten näe unta. Makaan sängyllä minua kymmenen vuotta nuoremman adoniksen kanssa, joka on jo saattanut minut suullaan kiireettömään kliimaksiin. Jonka elin on kuin Lamborghini.

Joka todellakin pyyteettömästi näyttää nauttivan suuseksistä antavana osapuolena, ja on siinä myös suorastaan syntisen hyvä. Virpi Salmi  kirjoittaa toimituksen blogiin kolumnin kerran kuussa. Jokainen suomalainen kaupunki on kesäseksikaupunki! Suomalainen media on seksihellemedia! On pakollisen kesäseksijutun aika ja siksi  Ilta-Sanomat kysyy , kuuluuko seksi juhannukseen, Ylen Aamu-tv: Alla koottuna kaikki loput kesän seksijuttuaiheet yhdellä hotkaisulla!

Suomalaisten seksi vähenee Suomalaisten seksitapoja tutkinut Väestöliiton kaksipäinen seksitutkija Osmo-Elina Kontula-Haavio-Mannila kertoo jälleen kerran kuivakkaan asialliseen tapaansa, että suomalaisten keskimääräinen viikoittainen seksi on vähentynyt niistä ajoista, kun Lönnrot kierteli torpissa kyselemässä suomalaisten seksitavoista. Ei niin paljon huonoa ettei jotain hyvääkin: Näin piristät parisuhdeseksiä Eikö seksi huvita sen epäkiinnostavan kämppiksesi kanssa, jonka joskus hätäpäissäsi otit kumppaniksesi?

No, yhteisön paine velvoittaa sinut panohommiin, joten ota itseäsi niskasta kiinni ja kokeile näitä ihanan kiihottavia vinkkejä:. Muistelkaa, miten toisiinne ihastuitte!

Oliko se silloin, kun hän nuoli taksissa naamaasi kuin buldoggi ja olisit jäänyt pois kyydistä, muttet voinut, koska koko matka oli moottoritietä?

Vai silloin, kun hän oli ainoa, jonka sait mukaasi narikasta kello Kyllä pian alkavat nappulat lennellä! Hitleriä ei takuulla kukaan hieronut aromaöljyillä. Seksikäs kesäpukeutuminen Tämä on helppo. Epäseksikäs kesäpukeutuminen Kaikki muu paitsi ylläoleva. Yäk, pelkästä ajatuksesta meni fiilikset. Seksi luonnossa Kenellepä ei olisi kesäisellä mökkisoratiellä juolahtanut se mieleen! Ennen kuin riivitte trikoitanne siinä metsäkoneen raiskaamassa kansallismaisemassa, muistakaa nämä: Kesäleskeys Sinä, lukulainen kotirouva , kun nyt muutat lastesi kanssa koko kesäksi maaseudulle, jossa kiireinen, konttorissa työskentelevä miehesi vierailee vain viikonloppuisin, niin muista, että hänellä on iltaisin oikeus hurvitella raskaan työnsä vastapainoksi piikojen ja kotiapulaisten kanssa.

Sijaa hänelle puhtaat lakanat vuoteeseen ja huomaavaisena vaimona panet myös pinon vastatärkättyjä vaihtolakanoita miehen silmän ulottuville, joten hänen kulloisenkin yöseuralaisensa on aina helppo vaihtaa uudet liinavaatteet jälkeensä. En löytänyt Youtubesta tähän mitään kovaa kesäseksipornoa, mutta onneksi kesäseksihitit ovat aivan yhtä hyviä kuin kesäseksijutut. Kopioi videosta kesän eroottisimmat muuvssit. Tytöt, älkääs vikiskö turhasta Virpin vastauksia, osa 1 Suomen tasa-arvokeskustelun tyhjänpäiväisyydet Neuvoja teille, ihanat nuoret!

Edellisen postaukseni kommenttikentässä ehdotettiin, että alkaisin vetää fellaatiokursseja. Vaikka idea sinällään sitä hetken visualisoituani tuntui hyvinkin herkulliselta näen jo ryhmän istumassa ringissä ja imuttelemassa dildoja sydämensä kyllyydestä samalla, kun luennoin opettajamaisesti, mitä milloinkin voi tehdä, haha , taidan kuitenkin tyytyä tekemään aiheesta pelkän postauksen - sopivaan saumaan näin Juhannuksen alla?

Ääh, ihan kuin olisin joku asiantuntija…en todellakaan ole; vain innokas harrastelija! Itse ajattelisin, että se on lähinnä se fiilis, joka sen suorittajasta huokuu; että se ei ole pelkkää pakkopullaa, vaan ihan oikeasti nautinto. Miehiä ja peniksiä on erilaisia; jotkut kaipaavat kovempia otteita, kun taas toisille riittää pelkkä hipaisu. Ja onpa miehiäkin, jotka pääsevät maaliin, ennen kuin itse fellaatioon asti on edes päästy. Miehet, kommentoikaa ja korjatkaa ihmeessä, mikäli on tarvetta!

Niin pornoa kuin polvillaan miehen edessä oleminen onkin, on parempi jos mies makaa sängyllä jalat levällään ja antava osapuoli on polvillaan jalkojensa välissä. Säästää huomattavasti polvia ja helpottaa sääntelemään peniksen syvyyttä suussa. Ero on sama kuin pikapanossa ja pitkän kaavan rakastelusessiossa. Ei sitä elintä tarvitse heti ottaa suuhun, vaikka se jo erektiossa olisikin. Aloita käsillä hyväillen muista ottaa sormukset pois sormista, ne voivat satuttaa ja muista riittävä liukaste.

Liukuvoide pelittää tässä todella hyvin. Toinen hyväksi havaittu on ristiä kädet rukoiluasentoon, asettaa peukalot vierekkäin ja puristaa penis hellästi kämmenien väliin samalla edestakaista liikettä tehden.

Peukalot hierovat terskan alta löytyvää herkkää kohtaa siitä, missä terska näyttää vähän sydämen muotoiselta. Älä huomioi pelkkää penistä, muista myös kivekset ja kivesten takaa löytyvä eturauhanen. Siinä, missä kivekset tykkäävät hieman hennommasta puristuksesta, eturauhasta voi hieroa vähän voimakkaamminkin. Liukaste tekee tästäkin miellyttävämpää. Voit huomioida penistä yhdellä, ja kiveksiä ja eturauhasta toisella kädellä.

Ehkä siinä on joku tuhmuusefekti? Siinä vaiheessa kun mies alkaa osoittaa hienoisia kärsimättömyyden merkkejä, on aika ottaa suu avuksi. Imuvoima jotakuinkin sellainen, jolla suutelisit partnerisi kaulaa ilman jäljen jättämistä. Suulla ja kielellä on suotavaa huomioida myös kiveksiä — ja nyt erityisen varovasti sen imuvoiman kanssa. Imaise kives suuhusi samaan tapaan, kuin imaisisit erittäin löysäksi keitetyn, kuoritun kananmunan suuhusi sitä kuitenkaan rikkomatta. Periaatteessa riittää, mikäli pelkkä terska ja ihan vähän vartta on suussa, ainakin jos jatkat kädellä hyväilyä samalla kun teet suullasi edestakaista liikettä.

Huomioi, että suun tulee olla tarpeeksi kostea; liukuvoidettakin voi vielä lisätä, mikäli parasympaattinen hermosto on jännityksen takia tehnyt suustasi saharaa. Nopeuta edestakaista, rytmikästä liikettä vähitellen samalla, kun lisäät imutehoa. Tässä vaiheessa, imutehon ja tempon nopeuduttua huomattavasti, nallin tulisi jo palaa. Ellei jostain syystä näin tapahdu, kannattaa ihan suoraan kysyä, olivatko otteet liian hellät vaiko liian järeät.

Jälkimmäisessä tapauksessa mies tosin on varmaan tässä vaiheessa jo jotain indikaatiota antanut. Itse pyydän miestä aina ilmoittamaan, kun on kliimaksin partaalla. Jos olet ikinä vetänyt vettä henkeen, tiedät miksi. Toivottavasti ohjeista — tai itseasiassa omiin kokemuksiin perustuvista observaatioista kirjallisessa muodossa - oli hyötyä! Antakaahan palautetta, mikäli innostutte kokeilemaan, ja — hauskaa Juhannusta kaikille!

Sukupuolitaudit tarttuvat myös oraaliseksissä. Palasin Huanchacosta eilen aamuna täydellisen rentoutuneena ja onnellisena, tarkoituksenani oli jakaa palanen sitä kuvien ja tarinoiden muodossa, mutta jokin kiilasi edelle.

Eilen ja tänään olemme keskustelleet seksuaalisuudesta Lyseo Venezuelassa Unohdetaan hetkeksi, että projektin pitäisi käsitellä lasten ja nuorten osallistumista päätöksen tekoon ja vaikuttamista noin yleisesti.

Seksuaalisuus toki on tässä yhteydessä tarkoittanut enemmän anatomiaa, mutta olemme sivunneet myös erotiikkaa.

Tytöille on täysin uutta nähdä kuvia miehen ja naisen sukupuolielimistä, tästä on seurannut paljon kikatusta ja hämmennystä, mutta myös paljon kysymyksiä. Tuntuu väärältä, ettei vuotias tyttö tunne käsitettä kuukautiskierto tai ymmärrä mitä omassa kehossa tapahtuu kuukausittain. Tampoonit on täysin vieraita esineitä ja jouduimme turvautumaan kuviin selittäessämme miten ne toimivat.

Avoimen keskustelun lisäksi annoimme tytöille mahdollisuuden kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä anonyymisti, vastaamme niihin ensi viikon tapaamisessa, mutta vilkuilimme niitä heti tuoreeltaan.

Jo ensimmäinen oli mun näkökulmasta pysäyttävä: Miten ja milloin ihminen valitsee oman seksuaalisuutensa? Homoseksuaalisuus on nuorten keskuudessa hämmentävää, hävettävää ja tabu. He eivät tiedä miten omiin tuntemuksiinsa reagoida ja kokevat tosiaan itse tehneensä tai valinneensa jotain väärin kokiessaan seksuaalisia tunteita omaa sukupuoltaan kohtaan.

Työskentelemme kahden luokan, eli noin 40 oppilaan, kanssa ja tiedän faktana heistä kahden olevan lesboja ja sen syövän heitä sisältä päin. Onneksi heillä on toisensa vertaistukena, mutta se on myös viimeisten viikkojen aikana aiheuttanut paljon ongelmia heidän välilleen.

Toinen tytöistä on ystäväni ja onnekseni mulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssaan muuallakin kuin koulussa ja yrittää vakuuttaa, ettei hänessä ole mitään epänormaalia tai luonnotonta. Mulla on lupa ottaa tytöistä koulussa kuvia projektia varten, mutta koska tällä kirjoituksella ei ole varsinaisesti mitään tekemistä sen kanssa, tyylikkäästi blurrattu versio. Musta on mahtavaa, etteivät tytöt pelkää läheisyyttä, vaikka seksuaalisuus pelottaakin. Mulla on täällä myös homoja kavereita, miehiä, ja he ovat hieman avoimempia asian suhteen, toki he eivät ole enää teini-ikäisiä.

Homous ei ole miesten keskuudessa niin suuri tabu, ehkä koska miehen yhteiskunnallinen ykkösprioriteetti ei ole tulla perheelliseksi. En usko äitiyden olevan ainoa syy miksi lesbous on niin hävettävää, mutta aistin tulevan perheettömyyden olevan ongelma tytöille ja erityisesti syy miksei omasta seksuaalisesta suuntautumisesta haluta tai voida puhua omien vanhempien kanssa.

Kun ensimmäisten viikkojen aikana keskustelin LGBT-oikeuksista Nueva Generacionin tyyppien kanssa he vakuuttivat, että kaikki on laillista,opin nopeasti itse, että vain siinä merkityksessä ettei se ole laitonta. Tasa-arvoista avioliittoa täällä ei tietenkään ole ja eikä näin olleen myöskään adoptio-oikeutta. Adoptoida voi kuitenkin myös sinkku, joten tavallaan mahdollisuus adoptioon on. En kuitenkaan osaa edes kuvitella mitä tapahtuisi, jos jossain vaiheessa selviäisi ettei adoptio ollutkaan vain yhden naisen perheeseen, vaan että perheessä onkin kaksi äitiä.

Yksin adoptoiva mies on täällä todennäköisesti yhtä realistista kuin yksisarviset. Vielä ehtii napata tästä viime hetken vinkkejä juhannustaikoihin ja miehen metsästykseen. Keräsin viime juhannuksena kukkia tyynyn alle ja näin unta miehestä, joka korjaili GPS-laitettaan.

Tämä kertoo syyn, miksi miestä ei ole vieläkään näkynyt, sehän on raukkaparka eksynyt! Ja on eksyksissä varmaan edelleenkin Tänä yönä ajattelin taas keräillä kukkia tyynyn alle ja katsoa, missä suunnassa mieheni tällä hetkellä mennä viipottaa.

Mua on aina kammottanut ne juhannustaiat, joissa mainitaan että "sulhasen haamu käy tervehtimässä": D Sehän on hyvin creepya! Vaikka tässä tarkoitetaankin kai jotain ns. Mitään alasti juoksemisia en ajatellut harrastaa. Millaisia juhannustaikoja teillä on? Löytyykö listasta vanhaa tai uutta suosikkia? Kuva Villimpi Pohjola -sarjakuvan FB-sivuilta.

Piirtäjänä maanmainio JP Ahonen. Uusin albumi ilmestyy syksyllä, suosittelen ehdottomasti sen hankintaa. VP on mahtava sarjis! Mä en tiedä kirjotanko tän jälkeen enään uudestaan, enkä sitä, että lukeeko kukaan edes tätä. Tällä hetkellä mun tarvii vaan saada tää kaikki pois mun sisältä.

Mä loin tän blogin joskus silloin kun alottelin tätä itseni myymistä ja ajattelin silloin, että voisin jakaa tuntemuksiani. No, niin ei selkeestikään käynyt, mulla oli onneks yks todella hyvä ystävä jolle pystyin kertomaan kaiken ja tuntui turhalta kirjoittaa siitä, kunnes tuli tänään seinä vastaan.. Tää pimpin myyminen on ollut mulle vähän niinkun harrastus. Ajattelin, että ihan sama asia, ku olis joku yhden illan pano, joita nuorempana harrastin aikalailla..

Luultavasti siksi, että silloi nuorempana kaipasin hyväksyntää. Silloin se tuli tuntemattomilta miehiltä enkä silloin oikein osannut muuta toiovoakaan. Eli mies pani mua ja esitin, että pidän siitä. Se tuli ku isku vasten kasvoja.. Sillä ei seisonut ja olin jo feikannut kahdesti, että tulin. Ja siltikään sillä ei seissyt. Runkkasin sitä ja kun sen sain vähän nousemaan niin laitoin kortsun päälle jo toisen kerran ja yritin esittää, että mulla on tosi kivaa ja se on tosi hyvä rakastaja..

...

Anime porn gay pictures ejakulaation

HOMOSEKSUAALISEEN SUOMEN SEKSI HIERONTA KALLIO

Postit jatkuvat Kursiivin tapauksen tonkimisella, minkä jälkeen pääsemme Pekan saaman vankeustuomion käsittelyyn, ja sen jälkeen Pekan vankilanjälkeiseen elämään. Materiaalia löytyy vielä hyväksi toviksi eteenpäin. Siitä klikkaamalla löytyy lista kaikista blogin Pekka-aiheisista posteista, mitä tämän Huomenna esitettävää Isän valtakunta -dokumenttia odotellessa laitan esille joitain siteerauksia Pekan kirjoista.

Jos Teillä on jatkuvaa epäonnea asioidenne onnistumisen suhteen ja jos aina teette tai kärsitte itse aiheuttamistanne kommelluksista, niin menetelkää seuraavasti: Menkää kesä-aamulla aikaisin ulos suunnilleen kukonlaulun aikaan ja koettakaa löytää ennen kahdeksaa aamulla elävä kyy-käärme. Löydettyänne sen, iskekää sen pää poikki kirveellä ja viekää kotiinne, jossa nyljette käärmeen. Laittakaa lihat pataan ja keittäkää niitä 45 minuuttia, jonka jälkeen syökää lihaa niin paljon kuin jaksatte.

Tämän jälkeen voitte olla varma, että alatte viisastua. Ellette löydä kyytä ennen kahdeksaa aamulla on etsintä aloitettava uudelleen jonakin muuna aamuna. Kahdeksan jälkeen kiinniotetulla käärmeellä ei ole ns. Kalat ostin kaikenlaiset, Särpimet monensukuiset, Oluet omilta mailta, Vehnät mailta vierahilta. En sillä hyveä saanut, enkä siistiä tavannut.

Nainen kun tuli tupahan, Tuli kuin tukan repijä, Muotoonsa mullistellen, Silmiänsä väännitellen, Aina äyhki ähmissänsä, Vihoissansa virkkaeli, kutsui kuppeloperäksi, haukkui halkohakkuriksi.

Jopa muistin uuen mutkan, toki toisen tien osasi: Kun kolotin koivun oksan, jo likisti linnuksensa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vaimolle täytyy antaa kolme kertaa paljaalle takapuolelle ed m: Koivun, katajan ja pajun oksissa on eräänlainen taikavoima, joka lamaannuttaa pahojen voimien vaikutukset etenkin naisissa. Tämä johtuu siitä, että naiset ovat yleensä taipuvaisempia pahaan kuin miehet.

Oksien käyttöjärjestys on myös huomioitava, ensin koivuvitsalla, sitten katajanoksalla ja lopuksi pajunoksalla. Oikeamielinen Saatanan palvonta, johon liittyvät mukaan ns. Tämän seurauksena Aatami ja Eeva, joista nyt oli tullut ns. Nähtyään moiset orgiat vauhdissa, suuttui Herra ja päätti lopettaa ns. Tässämielessä voidaan todeta, että suurin osa naisista elää vielä edelleenkin n.

Uskon itse tähän ja tiedän sen kokemuksesta. Huorien rutiinista on siis hyötyä. Heidän elämänkokemuksensa on suurta filosofiaa ihmistuntemuksen suhteen ja heidän väljät alapäänsä eivät aiheuta ainakaan lapsille biologisia synnytysvaurioita, kuten moni- ja toiskertalaisille synnyttäjille. Hengentiedehän opettaa ja myös monet lääkärit ovat todenneet saman asian fyysisesti, etteivät kaikki ihmiset omaa tarvittavia ruumiin ja sielun voimia, jotta he voisivat ymmärtää oikein esim. Lisää Pekan parhaita luvassa päivittäin aina ensi tiistaihin Osan 5 voit lukea täältä ja osan 7 taas täältä.

Tulevan tiistain Isän valtakunta -dokumenttia odotellessa laitan esille joitain siteerauksia Pekan kirjoista. Tämä rituaali täytyy suorittaa pimeässä huoneessa, jossa palaa ainoastaan kolme punaista himmeää lyhtyä.

Voinen tässä esittää välihuomautuksena, etteivät sellaiset ihmiset ole todellisia Saatananpalvojia, jotka vain harrastavat sexiä, mutta eivät tiedä mitään henkimaailman asioista, joten he eivät voi saavuttaa sellaista onnea kuin ne, jotka harrastavat myös salatieteitä.

Ensinnäkin ryhmän vanhin nainen valitaan tässä rituaalissa ns. Tämän jälkeen ryhmän nuorin mies voitelee papittaren sukupuolielimet oliiviöljyllä. Tätä ennen ovat tietenkin kaikki riisuutuneet ja muodostaneet ympyrän, jonka keskellä alaston papitar seisoo. Samalla kun papittaren sukuelimiä voidellaan sanovat muut ääneen: Demon est deus Inversus, ole pyhitetty ja ylistetty oi pyhä käärme. Seuraavaksi voitelee seuran, tai ryhmän vanhin mies papittaren takapuolen ja reidet myöskin oliiviöljyllä.

Jälleen muut toistavat loitsun, Demon… Tämän jälkeen ottavat kaikki naiset papitarta lukuunottamatta kahvikupin käteensä, jonka he ovat tätä tarkoitusta varten varanneet. Naiset valitsevat itselleen miespuolisen partnerin ja tarttuvat tämän paljaaseen siittimeen kiinni ja tyydyttävät miehiä niin kauan kunnes kaikkien miesten sperma on valunut kahvikuppiin. Edellisen vaiheen ollessa menossa kulkee papitar kokoajan ympyrää piirin edessä huutaen seuraavaa kutsua: Legioh, Legioh, tule todistamaan uskollisuuttamme Saatanalle!

Spermojen tultua kahvikuppeihin, ottaa papitar esille ison savikulhon, johon naiset kaatavat kaiken saamansa sperman. Tämän jälkeen papitar siunaa ruukullisen seuraavin sanoin: Ole pyhitetty elämän uhri Sinulle Oi suuri Perkeleen Ruhtinas. Tämän jälkeen lankeavat kaikki muut polvilleen lattialle ja rukoilevat sitä rukousta, joka ensiksi tulee mieleen. Samaan aikaan kaataa papitar kulhollisen sisällyksen tuleen ja aloittaa itsekin rukouksen polvillaan lattialla Tätä tuleen kaatamista varten tulee huoneessa olla joko uuni, jossa on tarpeeksi suuri avotuli, tai iso grilli tms.

Tämän jälkeen rukouksen loputtua, kaikki siirtyvät hengittämään sperman käryä ja esittävät samalla toivomuksensa tai pyyntönsä Paholaiselle, joka varmasti auttaa tämän pyhän rituaalin jälkeen. Neitsyt Mariakin kuuluu alunperin näihin. Aina kekseliäs prelaattikunta on tehnyt immykäisestä fetishin. Munkkiparat, jotka eivät saa luonnollisella tavalla halujaan tyydyttää, voivat käyttää immykäisen kuvaa pornolehden korvikkeena — käteen vetäessään.

Älkää antako yksinäisyyden masentaa. Hakekaa seuraa ja juokaa sopivasti, se helpottaa. Osan 4 voit lukea täältä ja osan 6 täältä. Mooseksen kirja , , 7. Yrjänä , Aabel , Aabraham , Aatami , aggressiivinen , aggressio , ajanlasku , alien , arkki , Baabel , body modification , CMX , Eeden , Eeva , eksegetiikka , elämän puu , enkelit , esinahka , Genesis , Gomorra , henki , Herra , homoseksuaalisuus , homous , humala , iankaikkinen , ihmisapina , jättiläiset , Jumala , Jumalan pojat , Jumalan ruoska , kaikkitietävä , kaikkivaltias , Kain , käärme , kipu , kirkolliskokous , kylkiluu , lepo , lepopäivä , liitto , Loot , luominen , miehetär , mies , nainen , Nooa , nukutus , omena , orjantappura , paratiisi , paviaani , päivä , perversio , pyhitys , Raamattu , raamatunkohtia , rankaisu , raskaus , Saara , Saatana , sadismi , sateenkaari , Seta , sielu , Sodoma , sukurutsaus , suolapatsas , synnytys , täystuho , tiedon puu , tietoisuus , torni , tuhoaminen , turmeltuneisuus , tuska , uhri , Vanha Testamentti , väkivalta , verilöyly , veriuhri , VT , yö , Yhdysvallat , ympärileikkaus on September 26, 5 Comments ».

Osana eksegetiikan opintojani käyn läpi Raamatun. Näitä tulen yleensä myös enemmän tai vähemmän kommentoimaan. Vanha Testamentti tässä postissa yhdennentoista, pidetyn yleisen kirkolliskokouksen käytäntöön ottama suomennos. Miten kaksi ensimmäistä päivää on laskettu, jos vasta kolmantena päivänä luotiin aikaa määrittävät asiat?

Ja Jumala päätti seitsemäntenä päivänä työnsä, jonka hän oli tehnyt, ja lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikesta työstänsä jonka hän oli tehnyt. Silloin Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu. Idea ei ollut aivan uusi, kts. Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla.

Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo. Jostain syystä miehelle piti antaa nukutus ja tehdä melko suuri body modification-operaatio, jotta naiseen saatiin ainekset. Jostain syystä naisen kutsumisesta tällaiseksi tulee mieleen tulee SETA: Mooseksen kirjan, kohdasta tulee myös hyvin selväksi, että Jumala ei ole kovin vahvasti miehen ja naisen tasa-arvon kannattaja. Vaikuttaako asiaan se, että Jumala on ilmeisesti mies itsekin?

Niin käärme sanoi vaimolle: Ja kuten myöhemmin tulee ilmi, se tarinan sisäisesti piti myös paikkansa. Miksi ihmeessä Jumala halusi pitää ihmisen tietoisuuden alemmalla kehitystasolla?

Jos omenansyötiä ennen Aatami ja Eeva eivät tienneet mitään hyvästä ja pahasta, olivat he mentaalisesti silloin enemmän paviaanin kuin ihmisapinan tietoisuuden tasolla. Tämä pistää tietysti omenansyöntiaktin melkoisen maagiseen valoon: Ja Aadamille hän sanoi: Vaivaa nähden sinun pitää elättämän itseäsi siitä koko elinaikasi;. Otsasi hiessä sinun pitää syömän leipäsi, kunnes tulet maaksi jälleen, sillä siitä sinä olet otettu. Yllämainitun kaltainen rankaisutoimenpide kuulostaa edellisen kommentin valossa käsittämättömältä ja kosmisessa mittapuussa epäoikeudenmukaiselta].

Ja Herra Jumala sanoi: Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti! Onko jumalia siis enemmänkin?

Ja edelleen, miksi hyvän ja pahan tietäminen on Jumalasta huono asia? Tai ihmisen iankaikkisesti eläminen? Kuulostaa suoraansanottuna perin hämärältä…]. Niin Herra Jumala ajoi hänet pois Eedenin paratiisista viljelemään maata, josta hän oli otettu.

Ja hän karkoitti ihmisen ja asetti Eedenin paratiisin itäpuolelle kerubit ynnä välkkyvän, leimuavan miekan vartioitsemaan elämän puun tietä.

Tässä, kuten kaikessa edellä olevassa on huimaa symboliikkaa ja mainiot tarinan ainekset]. Ja jonkun ajan kuluttua tapahtui, että Kain toi maan hedelmistä uhrilahjan Herralle;. Silloin Kain vihastui kovin, ja hänen hahmonsa synkistyi. Jumala suosii veriuhreja itsensä kunniaksi enemmän kuin hedelmäuhreja. Miksi ihmeessä hän ylipäätään tarvitsi tai tarvitsee mitään uhreja ihmisiltä? Tarinassa Kainilta palaa asian suhteen käämi pahemman kerran ja hän tappaa Aabelin.

Tämän jälkeen Jumala tietysti kiroaa Kainin. Tämä luku pitää sisällään Aatamin sukuluettelon. Eräs silmiinpistävä piirre siinä on listassa mainittujen henkilöiden iät, jotka vaihtelevat reilusta kolmestasadasta vuodesta reiluun yhdeksäänsataan vuoteen. Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,. Millaisia olentoja nämä oikein ovat? Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.

Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat,. Melko surkeaa tilitystä olennolta, jota pidetään kaikkitietävänä ja kaikkivaltiaana. Tämän perusteella Jumala on temperamentiltaan melko ailahteleva ja vaarallisen aggressiivinen huonolle päälle sattuessaan. Silloin Jumala sanoi Nooalle: Jumala alentuu vastaamaan väkivaltaan väkivallalla? Tee itsellesi arkki honkapuista, rakenna arkki täyteen kammioita, ja tervaa see sisältä ja ulkoa.

Ja näin on sinun se rakennettava: Tee arkkiin valoaukko, ja tee se kyynärän korkuiseksi, ja sijoita arkin ovi sen kylkeen; rakenna siihen kolme kerrosta, alimmainen, keskimmäinen ja ylimmäinen. Miten suuri tällainen alus metrimitoilla on? Kaikki, joiden sieraimissa oli elämän hengen henkäys, kaikki, jotka elivät kuivalla maalla, kuolivat.

Niin Herra hävitti kaikki olennot, joitka maan päällä olivat, niin hyvin ihmiset kuin myös karjaeläimet, matelijat ja taivaan linnut; ne hävisivät maan päältä. Ainoastaan Nooa sekä ne, jotka olivat hänen kanssansa arkissa, jäivät henkiin.

Yllä olevasta tulee mieleen CMX: Ja Nooa rakensi alttarin Herralle ja otti kaikkia puhtaita karjaeläimiä ja kaikkia puhtaita lintuja ja uhrasi polttouhreja alttarilla. Ja Herra tunsi suloisen tuoksun ja sanoi sydämessänsä: Jumala päättää tuhota kaikki elävät olennot Nooaa ja hänen vaimoaan, sekä laivalastillista eläimiä lukuunottamatta.

Tämän jälkeen hän tuhoaa kaikki elävät olennot ja antaa Nooan matkaseuralaisineen odotella yli reilusti yli päivää aluksesta nousua. Kun sitten laivasta voidaan nousta, mitä Nooa tekee? Menee ja uhraa huolella varjeltuja ja säästettyjä eläimiä polttouhrina Jumalalle — ja Jumala pitää tämän tuoksusta kovasti ja on taas kovin hyvissä tunnelmissa, menee ja jopa myöntää tuhonneensa kaikki elävät olennot turhaan, koska sellaisina he tulevat pysymään jatkossakin.

Seuraa nolo tilanne, jonka jälkeen Nooa kiroaa Kanaanin ja siunaa hänen veljensä. Samantapaisia asioita sattuu nykyäänkin humalassa ja humalasta selviämisen jälkeen. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta. Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska Herra siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä Herra hajotti heidät yli kaiken maan.

Vedenpaisumuksesta ei ollut suhteellisesti kauaakaan, kun Jumala päättää taas puuttua ihmisten tekemisiin. Motivaatio tämänkertaiseen jumalalliseen sabotaasiin jää hämäräksi, mutta Jumala tuntuu unohtaneen sen, mitä hän Nooan polttouhreja haistellessaan Nooalle sanoi, samoin kuin tuon sanotun yleisen hengen].

Ja tämä on minun liittoni sinun ja sinun jälkeläistesi kanssa; pitäkää se: Ympärileikatkaa esinahkanne liha, ja se olkoon liiton  merkki meidän välillämme, minun ja teidän. Mutta ympärileikkaamaton miehenpuoli, jonka esinahan liha ei ole ympärileikattu, hävitettäköön kansastansa; hän on rikkonut minun liittoni.

Miksi ihmeessä Jumala halusi tehdä liiton Aabrahamin kanssa nimenomaan näin? Miksi ihmeessä esinahka pitää leikata? Eikö riittäisi joku symbolinen koru, sormus, tai uskontunnustus, tms. Ja Jumalan mieliala on tässä vaiheessa taas selvästi siirtynyt aggressiivisempaan suuntaan, kun niitä, ketkä esinahkaansa eivät halua leikkauttaa, uhataan kuolemalla.

Jotain sadistista tässä voisi sanoa olevan]. Luvussa Jumala osoittaa haluavansa Aabrahamin ja tämän vaimon Saaran saavan lapsen, vaikka nämä ovat jo vanhuksia. Tämän jälkeen samassa luvussa Jumala osoittaa innokkuutta tuhota Sodoman kaupungin asukkaat heidän paheellisuutensa vuoksi.

Aabrahan osoittaa melkoista rohkeutta ja onnistuu taivuttelemaan Jumalaan säästämään kaupungin, jos hän löytää sieltä edes 10 vanhurskasta. Tämä taivuttelu päättyy Kuulostaa siltä, kuin että Jumalaa olisi käynyt kyrsimään, että Aabraham sai taivuteltua hänet kauemmas ja kauemmas verilöylyn toteuttamisesta. Luvussa Jumala ei voi kuitenkaan enää pidätellä itseään, vaan päättää tuhota Sodoman kaupungin siellä esiintyvän turmiollisuuden vuoksi.

Hän päättää säästää Lootin perheineen ja pyytää näitä poistumaan kaupungista ennen kuin tuhoaa sen. Loot osoittaa kappaleessa olevansa melkoisen selkärangaton mies.

Kun joukko homoseksuaaleja yrittää löytää aiemmin näkemiään miehiä, jotta voisivat yhtyä heihin, sanoo Loot heille näin: Ne minä tuon teille, tehkää heille, mitä tahdotte. Tyttäret säästyvät, samoin kuin Loot. Heidän paettuaan Sodomasta, Jumala alkoi taas toteuttaa itseään: Lootin vaimolle kävi tapahtumien yhteydessä huonosti: Jos Jumala kohtaa turmeltuneisuutta, eikö hänellä kaikkivaltiaana ja tietävänä ole muita keinoja käytettävissään tilanteen korjaamiseksi kuin täystuho?

Jumala käyttäytyy tässä jälleen kerran yhtä röyhkeästi kuin Yhdysvaltain armeija-teollisuus-kompleksi nykyään ympäri maailmaa. Luku päättyy melko kummallisella tavalla. Jumalalle rakkaan miehen Lootin tyttäret arvelevat, että maassa ei ole ketään miestä, jotka voisivat saattaa heidät raskaaksi. Tässä tilanteessa he päättävät juottaa isänsä Lootin parina peräkkäisenä yönä humalaan ja harrastaa tämän kanssa molemmat seksiä.

Näin he myös tekevät. Loot on molempina iltoina niin lärvit, ettei huomaa keitä oikein nai tai näin tarina ainakin menee , mutta rankasta humalatilastaan huolimatta onnistuu ilmeisesti kuitenkin saamaan molemmat tyttärensä raskaiksi. Näiden lasten kautta suku sitten jatkuukin. Ensimmäinen kerta suudellessa uuden ihmisen kanssa voi ensin olla hakemista, yhteisen rytmin löytämistä. Tässä tapauksessa näin ei ole; suutelemme luontevasti, nälkäisesti ja täysin vaistojemme varassa, toisiamme mukaillen.

Finanssimies riisuu paitani, vapauttaa minut hameestani ja ihastelee stay-uppejani samalla, kun painaa minut sängylle hellävaroen, mutta päättäväisesti. Ottaa huulillaan lähikontaktia sisäreisiini, ja vetää yhdellä sulavalla liikkeellä alushousuni alas, heittää ne kärsimättömästi huoneen nurkkaan, ja painaa huulensa hävylleni; aloittaa kiireettömän työskentelyn, joka saa kehoni kihelmöimään.

En ole koskaan ennen ollut suuseksin ystävä ottavana osapuolena. Tästä lähtien olen ; mies tietää tasan tarkkaan, mitä tekee, eikä kiirehdi - kaikesta huomaa, että hän oikeasti nauttii hommasta.

En kuitenkaan pysty rentoutumaan tarpeeksi kliimaksia varten; avitan hieman kädelläni samalla kun mies tunnustelee minua sisäpuolelta, katsoen minua intensiivisesti silmiin. Hekuman lähestyessä mies nappaa minua ranteesta kiinni ja korvaa käteni huulillaan, auttaen viimeiset metrit maaliin. Painan hänen kasvojaan jalkoväliäni vasten samalla, kun kehoni jännittyy kaarelle; yritän olla huutamatta, mutta epäonnistun surkeasti. Kehtasikin kuulostaa uskomattoman toiveikkaalta. Moinen optimismi tuli ihan puskan takaa.

Ei ihan tunnu siltä että tulisin, jos en tähänkään mennessä kolmeen vuoteen ole tietääkseni hetkeäkään ollut raskaana. Että pitäisi vielä jaksaa yrittää ja toivoa, uskoa onnistuvansa. Pieni ääni ja rasittava ääni, kuin hyttysen ininä jossain saavuttamattomissa, vinisee lääkärin olevan ehkä oikeassa.

Ehkä ei ole aihetta vaipua epätoivoon, jos kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Ehkä lääkäri tietää paremmin, ehkä on nähnyt ihmeitä tapahtuvan ennenkin. Kaniinin elkein siis yrittämään! En kai mä kiihkoa kaipaa? On ollut romantiikka kaukana jo kauan aikaa. Peittoa heilutettu vaikka väkisin, useimmiten väkisin.

Ettei vain jäisi juuri Se Päivä välistä. Ystäväni Toivo on sitkeää laatua. Se hiipii luokse keskellä kiertoa ja kuiskuttelee suloisia valheita. Itkettää se, miten uskollisesti toivo saapuu, miten kaihtamatta valehtelee. Itkettää, kun ei tahtoisi toivon tulevan, ei tahtoisi enää pudota korkealta. Ei ole onnistunut minulta. Lilliputtiaskelin tämän aavikon keskeltä ihan kaikkiin suuntiin mennään: Tilaa netistä, siistimpää ja kaikki saman katon alta kuin Itiksen ostarista.

Postitus tulee huomaamattomassa paketissa smartpost luukkuun. Kukaan ei kyylää edessä eikä takana kun käyt noutamassa pakettisi. Ainoa miinuspuoli on ettei tuotetta pääse livenä testamaan ja tuotearvosteluista ei paljoa päättele. Palautus ei ole aina niin helppoa. Viimeeksi palautuslappusen viivakoodista puuttui yksi numero ja palautuksesta tuli hirveä kädenvääntöepisodi.

Yksi tuhannesta, jolla kohta käy yhtä huono mäihä kuin minulla. Varaudu myös siihen että voit joutua maksamaan itsekin postikulut, kannattaa ottaa selvää ennen kuin tilaa. Toista se oli ennen.

Kävelen viidettä linjaa Kalliossa jonka molemmin puolin seksikauppoja, olleet komeasti pystyssä jo viimeiset kymmenen vuotta. Yhdessä ikkunassa on pinkki mustat harsoverhot ja jalkanukkeja joita verhostaa mustat lateksisaappaat tai sukkahousut.

Toisella puolella on Aikuisten lelukauppa jonka ikkunassa on pumpattava barbara joka seisoo haarat levällään, lyhyet farkut jalassa. Taustalla on tummanpunainen verho. Kaupan pääväritys tuntuu olevan keltainen, musta ja punainen.

Se näyttää ulospäin likaiselta ja tunkkaiselta. Pelkästään kaupan vilkuilu tekee minusta punaisen kuin tomaatin. Tuntuu että kaikki tuijottaa. Äkkiä sisään ennen kuin joku tuttu näkee. Kellariin ei päivänvaloa juurikaan paista. Suomessa kivijalka pornokaupat sisustetaan kuin ne olisivat entisen Tiimarin kaltaisia krääsäkauppoja. Jokainen sentti on käytetty. Valintaa on paljon, niin paljon että tuntuu että katsetta on vaikea kohdistaa johonkin tiettyyn.

Näin minulle kävi Kampin Keltaisessa Ruusussa dildohyllyn välissä. Sörnäisissä sijaitsee Sex shop. Liikkeen myyjä seisoo ulkopuolella hörppimässä aamukahviaan. Myyjä suosittelee kotimaista vesipohjaista BeHappy liukkaria. Paitsi 15min sisään tahmautuu niin että käsikarvat vaikuttaa yhteen liimatuilta, pyyhkiminen ei auta yhtään.

Pjurin vesiliukoinen liukkari on laadukkaampaa muttei sovellu kondomien kanssa käytettäväksi. Kulmani aina silloin tällöin rypistyvät merkiksi kun kyseenalaistan "ammattitaitoisen" myyjän tietämyksen seksivälineistä. Välillä tuntuu että monet ostajat vaan käpertyvät itseensä ja ostavat tyyliin sikaa säkissä, lähinnä sen mitä heille ensiksi käteen osui.

Kun muistelen ulkomaan reissuja erimaiden Britannia, Saksa, Viro, Tanska, Japani täytyy myöntää että niissä maissa löytyi enemmän variaatioita erotiikkakauppojen suhteen. Tanskassa löytyy "punaisten lyhtyjen" katu joka on pitkä ja samalla kadulla myydään myös mausteita. Britanniassa piipahdin Ann Summersin liikkeessä josta löytyi kaikki saman katon alta ja se näytti ihanan sensuellilta.

Virossa oli erotiikkakauppa joka muistutti tyyliltään enemmän saippuakauppaa. Valikoima oli rajatumpi, oven vieressä seinustalla oli suuria vanhanaikaisia karkkipurkkeja joissa oli irtokondomeita yhdessä oli punaisia, toisessa vihreitä ja kolmannessa mustia , keskellä oli saarake jossa oli dildoja, nekin järjestetty väri sekä koko kordinoidusti.

Tiskin vieressä oli eroottisia lehtiä, kortteja ja kirjallisuutta. Toisessa päässä sensuelleja, rohkeita, seksikkäitä alusvaatteita ja niiden vieressä sovituskopit. Liike oli katutasossa, ikkunoita peitti vaalea harsoverho niin että kykeni näkemään että ihmisiä oli kaupassa mutta naamanpiirteitä ei kyennyt erottamaan.

Japanissa törmäsin siihen että miehille ja naisille oli omat osastonsa useimmiten ensimmäisessä kerroksessa naisille ja ylimmässä miehille. Pornon liikevaihto on ollut aina suurta. Mutta en yhtään ihmettele että erotiikkaa myyvät seksiliikkeet ovat vasaran alla Suomessa. Täällä seksiliikkeet ei juuri erotu toisistaan, kaikki ovat samantyyliin sisustettu ja kävijät vakioporukkaa.

Toivoisin joskus tännekin perähikiään naisille kohdistettuja sensuelleja liikkeitä. Ja sellaisia liikkeitä missä järjestettäisiin erilaisia kursseja kuten näin laitat kumin paikalleen suullasi vetäjällä tulisi olla ensiapukurssi käytynä , näin hierot miehesi vehjettä Sinkkuelämää tyyliin kait muistatte sen jakson missä Miranda sai nenäänsä siemennestettä? Ranskasta olen oppinut erään kultaisen säännön; mielummin valikoimassa kymmenen erilaista saman lajin tuotetta kuin yksitoista tai enemmän.

He kokevat että mitä rajatumpi valikoima sitä laadukkaampi sen täytyy olla. Voisikohan sama sääntö päteä seksivälineisiinki erotiikkaliikkeeissä? Pulssini tasauduttua komppaamaan enemmän Katri Helenaa kuin Sepulturaa kohdistan katseeni Finanssimiehen silmiin ja luen niissä pelkkää himoa. Kuitenkin hän silittelee kehoani raukein vedoin, pysähtyy välillä leikkimään rinnoillani kuin hänellä ei olisi kiirettä mihinkään.

Vasta vilkaisu haaroväliinsä saa minut ymmärtämään, että silmissä näkyy himon lisäksi ehkä myös häivähdys tuskaa. Alan tykästyä noihin virtaviivaisiin kaluihin; niistä tulee mieleen italialaiset superautot, nuo aerodynamiikan ihmeet.

Finanssimiehen elin on oikeasti kaunis; silittelen sitä hetken ja nimeän sen Lamborghiniksi mikä vaatii hieman lisäselittelyjä jälkeenpäin. Kauaa en enää malta kiduttaa, vaan nappaan liukuvoiteen käsilaukustani jälleen kerran kiitos, RFSU.

Truuttaan putelista reippaasti kädelleni ja hieron käsiäni reippaasti yhteen sekä levittääkseni liukuvoiteen kunnolla, että lämmittääkseni käsiäni. Sormukset olen riisunut jo ajat sitten. Finanssimiehen silmät seuraavat puuhasteluani lähes nälkäisesti; minä katson häntä häikäilemättä takaisin.

Aloitan varovasti ja kiusoitellen; varioin muutamaakin hyväksi opittua liikettä. Finanssimies seuraa puuhiani ilmeisen kiinnostuneena. Että saattaa kuulemma kestää kauemmin, kuin mihin olen tottunut. Suuni täyttyy jopa kahden nielaisun verran; tapaamistamme edeltävä puolentoista viikon sovittu selibaatti on tehnyt tehtävänsä. Kuuntelen Finanssimiehen voihkintaa ja mietin, että mies taisi tulla aika huolella.

Toivuttuaan Finanssimies katsoo minua suurin silmin kasvoillaan epäuskoinen, riemunsekainen hämmennys ja hymy. Minä virnistän ja avaan suuni ammolleen kuin Fear Factor —ohjelmassa todisteeksi siitä, että suu on tyhjä. Finanssimiehen hymy leviää entisestään ja hän vetää minut kainaloonsa, suutelee minua intohimoisesti ja pitkään.

Hymähdän ja silittelen rintakehäänsä, ihailen sen — paremman sanan puutteessa — veistoksellisuutta. Finanssimiehellä on todella hyvä kroppa, huomaa kyllä, että hän viihtyy kuntosalilla useamman kerran viikossa. Jopa se paljon himottu lantiokolmiokin on selvästi näkyvillä. Puraisen itseäni vaivihkaa poskeen kipeähköstikin; haluan todisteen, etten näe unta.

Makaan sängyllä minua kymmenen vuotta nuoremman adoniksen kanssa, joka on jo saattanut minut suullaan kiireettömään kliimaksiin. Jonka elin on kuin Lamborghini. Joka todellakin pyyteettömästi näyttää nauttivan suuseksistä antavana osapuolena, ja on siinä myös suorastaan syntisen hyvä.

Virpi Salmi  kirjoittaa toimituksen blogiin kolumnin kerran kuussa. Jokainen suomalainen kaupunki on kesäseksikaupunki! Suomalainen media on seksihellemedia! On pakollisen kesäseksijutun aika ja siksi  Ilta-Sanomat kysyy , kuuluuko seksi juhannukseen, Ylen Aamu-tv: Alla koottuna kaikki loput kesän seksijuttuaiheet yhdellä hotkaisulla!

Suomalaisten seksi vähenee Suomalaisten seksitapoja tutkinut Väestöliiton kaksipäinen seksitutkija Osmo-Elina Kontula-Haavio-Mannila kertoo jälleen kerran kuivakkaan asialliseen tapaansa, että suomalaisten keskimääräinen viikoittainen seksi on vähentynyt niistä ajoista, kun Lönnrot kierteli torpissa kyselemässä suomalaisten seksitavoista. Ei niin paljon huonoa ettei jotain hyvääkin: Näin piristät parisuhdeseksiä Eikö seksi huvita sen epäkiinnostavan kämppiksesi kanssa, jonka joskus hätäpäissäsi otit kumppaniksesi?

No, yhteisön paine velvoittaa sinut panohommiin, joten ota itseäsi niskasta kiinni ja kokeile näitä ihanan kiihottavia vinkkejä:. Muistelkaa, miten toisiinne ihastuitte! Oliko se silloin, kun hän nuoli taksissa naamaasi kuin buldoggi ja olisit jäänyt pois kyydistä, muttet voinut, koska koko matka oli moottoritietä?

Vai silloin, kun hän oli ainoa, jonka sait mukaasi narikasta kello Kyllä pian alkavat nappulat lennellä! Hitleriä ei takuulla kukaan hieronut aromaöljyillä. Seksikäs kesäpukeutuminen Tämä on helppo. Epäseksikäs kesäpukeutuminen Kaikki muu paitsi ylläoleva. Yäk, pelkästä ajatuksesta meni fiilikset. Seksi luonnossa Kenellepä ei olisi kesäisellä mökkisoratiellä juolahtanut se mieleen! Ennen kuin riivitte trikoitanne siinä metsäkoneen raiskaamassa kansallismaisemassa, muistakaa nämä: Kesäleskeys Sinä, lukulainen kotirouva , kun nyt muutat lastesi kanssa koko kesäksi maaseudulle, jossa kiireinen, konttorissa työskentelevä miehesi vierailee vain viikonloppuisin, niin muista, että hänellä on iltaisin oikeus hurvitella raskaan työnsä vastapainoksi piikojen ja kotiapulaisten kanssa.

Sijaa hänelle puhtaat lakanat vuoteeseen ja huomaavaisena vaimona panet myös pinon vastatärkättyjä vaihtolakanoita miehen silmän ulottuville, joten hänen kulloisenkin yöseuralaisensa on aina helppo vaihtaa uudet liinavaatteet jälkeensä. En löytänyt Youtubesta tähän mitään kovaa kesäseksipornoa, mutta onneksi kesäseksihitit ovat aivan yhtä hyviä kuin kesäseksijutut.

Kopioi videosta kesän eroottisimmat muuvssit. Tytöt, älkääs vikiskö turhasta Virpin vastauksia, osa 1 Suomen tasa-arvokeskustelun tyhjänpäiväisyydet Neuvoja teille, ihanat nuoret! Edellisen postaukseni kommenttikentässä ehdotettiin, että alkaisin vetää fellaatiokursseja.

Vaikka idea sinällään sitä hetken visualisoituani tuntui hyvinkin herkulliselta näen jo ryhmän istumassa ringissä ja imuttelemassa dildoja sydämensä kyllyydestä samalla, kun luennoin opettajamaisesti, mitä milloinkin voi tehdä, haha , taidan kuitenkin tyytyä tekemään aiheesta pelkän postauksen - sopivaan saumaan näin Juhannuksen alla?

Ääh, ihan kuin olisin joku asiantuntija…en todellakaan ole; vain innokas harrastelija! Itse ajattelisin, että se on lähinnä se fiilis, joka sen suorittajasta huokuu; että se ei ole pelkkää pakkopullaa, vaan ihan oikeasti nautinto.

Miehiä ja peniksiä on erilaisia; jotkut kaipaavat kovempia otteita, kun taas toisille riittää pelkkä hipaisu. Ja onpa miehiäkin, jotka pääsevät maaliin, ennen kuin itse fellaatioon asti on edes päästy. Miehet, kommentoikaa ja korjatkaa ihmeessä, mikäli on tarvetta! Niin pornoa kuin polvillaan miehen edessä oleminen onkin, on parempi jos mies makaa sängyllä jalat levällään ja antava osapuoli on polvillaan jalkojensa välissä.

Säästää huomattavasti polvia ja helpottaa sääntelemään peniksen syvyyttä suussa. Ero on sama kuin pikapanossa ja pitkän kaavan rakastelusessiossa. Ei sitä elintä tarvitse heti ottaa suuhun, vaikka se jo erektiossa olisikin. Aloita käsillä hyväillen muista ottaa sormukset pois sormista, ne voivat satuttaa ja muista riittävä liukaste. Liukuvoide pelittää tässä todella hyvin. Toinen hyväksi havaittu on ristiä kädet rukoiluasentoon, asettaa peukalot vierekkäin ja puristaa penis hellästi kämmenien väliin samalla edestakaista liikettä tehden.

Peukalot hierovat terskan alta löytyvää herkkää kohtaa siitä, missä terska näyttää vähän sydämen muotoiselta. Älä huomioi pelkkää penistä, muista myös kivekset ja kivesten takaa löytyvä eturauhanen. Siinä, missä kivekset tykkäävät hieman hennommasta puristuksesta, eturauhasta voi hieroa vähän voimakkaamminkin.

Liukaste tekee tästäkin miellyttävämpää. Voit huomioida penistä yhdellä, ja kiveksiä ja eturauhasta toisella kädellä. Ehkä siinä on joku tuhmuusefekti? Siinä vaiheessa kun mies alkaa osoittaa hienoisia kärsimättömyyden merkkejä, on aika ottaa suu avuksi. Imuvoima jotakuinkin sellainen, jolla suutelisit partnerisi kaulaa ilman jäljen jättämistä.

Suulla ja kielellä on suotavaa huomioida myös kiveksiä — ja nyt erityisen varovasti sen imuvoiman kanssa. Imaise kives suuhusi samaan tapaan, kuin imaisisit erittäin löysäksi keitetyn, kuoritun kananmunan suuhusi sitä kuitenkaan rikkomatta. Periaatteessa riittää, mikäli pelkkä terska ja ihan vähän vartta on suussa, ainakin jos jatkat kädellä hyväilyä samalla kun teet suullasi edestakaista liikettä.

Huomioi, että suun tulee olla tarpeeksi kostea; liukuvoidettakin voi vielä lisätä, mikäli parasympaattinen hermosto on jännityksen takia tehnyt suustasi saharaa. Nopeuta edestakaista, rytmikästä liikettä vähitellen samalla, kun lisäät imutehoa.

Tässä vaiheessa, imutehon ja tempon nopeuduttua huomattavasti, nallin tulisi jo palaa. Ellei jostain syystä näin tapahdu, kannattaa ihan suoraan kysyä, olivatko otteet liian hellät vaiko liian järeät. Jälkimmäisessä tapauksessa mies tosin on varmaan tässä vaiheessa jo jotain indikaatiota antanut. Itse pyydän miestä aina ilmoittamaan, kun on kliimaksin partaalla.

Jos olet ikinä vetänyt vettä henkeen, tiedät miksi. Toivottavasti ohjeista — tai itseasiassa omiin kokemuksiin perustuvista observaatioista kirjallisessa muodossa - oli hyötyä! Antakaahan palautetta, mikäli innostutte kokeilemaan, ja — hauskaa Juhannusta kaikille!

Sukupuolitaudit tarttuvat myös oraaliseksissä. Palasin Huanchacosta eilen aamuna täydellisen rentoutuneena ja onnellisena, tarkoituksenani oli jakaa palanen sitä kuvien ja tarinoiden muodossa, mutta jokin kiilasi edelle. Eilen ja tänään olemme keskustelleet seksuaalisuudesta Lyseo Venezuelassa Unohdetaan hetkeksi, että projektin pitäisi käsitellä lasten ja nuorten osallistumista päätöksen tekoon ja vaikuttamista noin yleisesti. Seksuaalisuus toki on tässä yhteydessä tarkoittanut enemmän anatomiaa, mutta olemme sivunneet myös erotiikkaa.

Tytöille on täysin uutta nähdä kuvia miehen ja naisen sukupuolielimistä, tästä on seurannut paljon kikatusta ja hämmennystä, mutta myös paljon kysymyksiä. Tuntuu väärältä, ettei vuotias tyttö tunne käsitettä kuukautiskierto tai ymmärrä mitä omassa kehossa tapahtuu kuukausittain.

Tampoonit on täysin vieraita esineitä ja jouduimme turvautumaan kuviin selittäessämme miten ne toimivat. Avoimen keskustelun lisäksi annoimme tytöille mahdollisuuden kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä anonyymisti, vastaamme niihin ensi viikon tapaamisessa, mutta vilkuilimme niitä heti tuoreeltaan. Jo ensimmäinen oli mun näkökulmasta pysäyttävä: Miten ja milloin ihminen valitsee oman seksuaalisuutensa? Homoseksuaalisuus on nuorten keskuudessa hämmentävää, hävettävää ja tabu. He eivät tiedä miten omiin tuntemuksiinsa reagoida ja kokevat tosiaan itse tehneensä tai valinneensa jotain väärin kokiessaan seksuaalisia tunteita omaa sukupuoltaan kohtaan.

Työskentelemme kahden luokan, eli noin 40 oppilaan, kanssa ja tiedän faktana heistä kahden olevan lesboja ja sen syövän heitä sisältä päin. Onneksi heillä on toisensa vertaistukena, mutta se on myös viimeisten viikkojen aikana aiheuttanut paljon ongelmia heidän välilleen.

Toinen tytöistä on ystäväni ja onnekseni mulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssaan muuallakin kuin koulussa ja yrittää vakuuttaa, ettei hänessä ole mitään epänormaalia tai luonnotonta. Mulla on lupa ottaa tytöistä koulussa kuvia projektia varten, mutta koska tällä kirjoituksella ei ole varsinaisesti mitään tekemistä sen kanssa, tyylikkäästi blurrattu versio. Musta on mahtavaa, etteivät tytöt pelkää läheisyyttä, vaikka seksuaalisuus pelottaakin. Mulla on täällä myös homoja kavereita, miehiä, ja he ovat hieman avoimempia asian suhteen, toki he eivät ole enää teini-ikäisiä.

Homous ei ole miesten keskuudessa niin suuri tabu, ehkä koska miehen yhteiskunnallinen ykkösprioriteetti ei ole tulla perheelliseksi. En usko äitiyden olevan ainoa syy miksi lesbous on niin hävettävää, mutta aistin tulevan perheettömyyden olevan ongelma tytöille ja erityisesti syy miksei omasta seksuaalisesta suuntautumisesta haluta tai voida puhua omien vanhempien kanssa. Kun ensimmäisten viikkojen aikana keskustelin LGBT-oikeuksista Nueva Generacionin tyyppien kanssa he vakuuttivat, että kaikki on laillista,opin nopeasti itse, että vain siinä merkityksessä ettei se ole laitonta.

Tasa-arvoista avioliittoa täällä ei tietenkään ole ja eikä näin olleen myöskään adoptio-oikeutta. Adoptoida voi kuitenkin myös sinkku, joten tavallaan mahdollisuus adoptioon on. En kuitenkaan osaa edes kuvitella mitä tapahtuisi, jos jossain vaiheessa selviäisi ettei adoptio ollutkaan vain yhden naisen perheeseen, vaan että perheessä onkin kaksi äitiä. Yksin adoptoiva mies on täällä todennäköisesti yhtä realistista kuin yksisarviset.

Vielä ehtii napata tästä viime hetken vinkkejä juhannustaikoihin ja miehen metsästykseen. Keräsin viime juhannuksena kukkia tyynyn alle ja näin unta miehestä, joka korjaili GPS-laitettaan. Tämä kertoo syyn, miksi miestä ei ole vieläkään näkynyt, sehän on raukkaparka eksynyt! Ja on eksyksissä varmaan edelleenkin Tänä yönä ajattelin taas keräillä kukkia tyynyn alle ja katsoa, missä suunnassa mieheni tällä hetkellä mennä viipottaa. Mua on aina kammottanut ne juhannustaiat, joissa mainitaan että "sulhasen haamu käy tervehtimässä": D Sehän on hyvin creepya!

Vaikka tässä tarkoitetaankin kai jotain ns. Mitään alasti juoksemisia en ajatellut harrastaa. Millaisia juhannustaikoja teillä on?

Löytyykö listasta vanhaa tai uutta suosikkia? Kuva Villimpi Pohjola -sarjakuvan FB-sivuilta. Piirtäjänä maanmainio JP Ahonen. Uusin albumi ilmestyy syksyllä, suosittelen ehdottomasti sen hankintaa.

VP on mahtava sarjis! Mä en tiedä kirjotanko tän jälkeen enään uudestaan, enkä sitä, että lukeeko kukaan edes tätä. Tällä hetkellä mun tarvii vaan saada tää kaikki pois mun sisältä. Mä loin tän blogin joskus silloin kun alottelin tätä itseni myymistä ja ajattelin silloin, että voisin jakaa tuntemuksiani. No, niin ei selkeestikään käynyt, mulla oli onneks yks todella hyvä ystävä jolle pystyin kertomaan kaiken ja tuntui turhalta kirjoittaa siitä, kunnes tuli tänään seinä vastaan..

Tää pimpin myyminen on ollut mulle vähän niinkun harrastus. Ajattelin, että ihan sama asia, ku olis joku yhden illan pano, joita nuorempana harrastin aikalailla.. Luultavasti siksi, että silloi nuorempana kaipasin hyväksyntää. Silloin se tuli tuntemattomilta miehiltä enkä silloin oikein osannut muuta toiovoakaan. Eli mies pani mua ja esitin, että pidän siitä.

Se tuli ku isku vasten kasvoja.. Sillä ei seisonut ja olin jo feikannut kahdesti, että tulin. Ja siltikään sillä ei seissyt. Runkkasin sitä ja kun sen sain vähän nousemaan niin laitoin kortsun päälle jo toisen kerran ja yritin esittää, että mulla on tosi kivaa ja se on tosi hyvä rakastaja.. No se ei auttanut. Yleensä tossa vaiheessa toimii se, että kehuu sen miehisyyttä ja kuinka hyvä rakastaja se on olinhan tullut kuitenkin jo kaks kertaa sen jyystäessä.

Ja sitten siinä vaiheessa alko soimaan Amélien soundtrack. Se on yks mun lempileffoista. Oli siinä itkussa pidättelemstä, kun joku Tohtosi-Sykerö siinä yrittää jyystää puoliseisokilla..

No loppujenlopuks se tuli mun reisille.. Se pyys, että laitan reidet yhteen ja siihen se sitte pienellä munallaan pani ja tuli. Se oli mulle ihana hetki.. Mutta ei ollut e: Are you the publisher? Claim or contact us about this channel. Embed this content in your HTML. Channel Catalog Subsection Catalog. Articles on this Page showing articles to of Contact us about this article.

Finanssimies täyttää tehtävänsä; kostuttaa pöksyni. Ja se on tarpeeksi. Ei, ei missään nimessä ja vielä vahva ei. Tässäpä siis listaus mikä kaikki on ollut pielessä heissä, joita olen tavannut useammin kuin yhden kerran: Jotta Adjöö vaan näille kaikille. I didn't know that your lashes were so stubby and pale Just a little mascara and you'll look female Please listen, girl, what we're trying to say Just get up an hour earlier And you can make yourself much girlier Myös Last Fuckable Day -sketsi on neroudessaan ihan omaa luokkaansa.

Mikä teitä ilahduttaa tänään? Spread the love - postatkaa kommenttiboksiin kaikki hyvät linkit, biisit, kirjat ja kissanpentukuvat! Mistä sitten alkoi kiikastaa? Vaikka hän todistetusti hoiti hammashygieniaansa tunnollisesti. Tinder nirso valinnanvaikeus sinkkuelama sinkkuus miehet ronkeli hupakko. Hyvää viikonloppua toivottelee kehräävä Puuma! Himo voi haalistua huolien alle. Saitko trauman, kun kävelit sisään vanhempiesi makuuhuoneeseen juuri väärällä hetkellä? Aina ne huutaa justiin kun olen päässyt vauhtiin!

Kaveri kuuli että "Kinderiin"!? Tuloksena oli se että normi dodgy ja ratsastus menivät samantien listalta. Jossain vaiheessa tajuan hellittää otteeni, ennen kuin miesparka tukehtuu. Seuraavaksi on minun vuoroni miellyttää. Kuka uskaltaa mennä pornokauppaan? No, yhteisön paine velvoittaa sinut panohommiin, joten ota itseäsi niskasta kiinni ja kokeile näitä ihanan kiihottavia vinkkejä: Lue Virpin aiemmat kolumnit toimituksen blogista: Mikä tekee suihinotosta miehelle hyvän? Varmista, että olette mukavassa asennossa.

Katsottaessa kaivoon, lampeen tai lähteeseen juhannusyönä, mieluiten alasti, näkee tulevan puolison.

Olen muutamaan otteeseen viimeisimmän  viikonlopun jäljiltä löytänyt itseni miettimästä miksen tykästy näihin tarjolla olleisiin miehiin tarpeeksi? Jälkimmäisessä tapauksessa mies tosin on varmaan tässä vaiheessa jo jotain indikaatiota antanut. Jos olet ikinä vetänyt vettä henkeen, tiedät miksi. Näin minulle kävi Kampin Keltaisessa Ruusussa dildohyllyn välissä. Lue Virpin aiemmat kolumnit toimituksen blogista: Mitä me teemme pelkkää rahaeliitin etua ajavalla unionilla, jossa vallanmakuun päässeet politrukit keskittyvät vain omiensa asiaa ajamaan?