Mies orkku kalusta suuhun homo

Seksilelut ovat jokaisen henkilökohtaiseen käyttöön sillä seksitaudit voivat levitä niiden yhteiskäytössä. Jos seksileluja käyttää toisen kanssa yhdessä, on käytettävä kondomia tai pestävä lelu hyvin saippualla ja lämpimällä vedellä ennen käyttöä.

Dildoja on hyvin monenlaisia ja eri kokoisia. Yleensä dildot on tehty kumista tai silikonista ja ne ovat peniksen muotoisia ja usein niissä on kivekset tai alusta juuressa jotta ne eivät juutu sisään. Dildojen käytössä on syytä aloittaa pienestä ja siirtyä mahdollisesti isompiin malleihin myöhemmin. Pienikin dildo tuottaa paljon nautintoa sillä peräaukon suulla, sulkijalihaksissa on paljon hermopäätteitä. Erittäin suuret dildot voivat aiheuttaa repeämiä.

Dildot joissa on kaksi päätä ovat tarkoitettu samanaikaiseen käyttöön: Anaalitappeja on monen muotoisia ja kokoisia ja ne eivät muistuta muodoltaan penistä. Anaalitapit ovat yleensä pienempiä kuin dildot ja tarkoituksena on kiihottaa herkkää sulkijalihasten aluetta.

Anaalitapeissa toinen pää on litteä ja leveä jotta se ei juutu peräsuolen sisään. Vibraattorit o vat peniksen tai torbedon muotoisia ja ne toimivat pattereilla tai verkkovirralla ja usein niissä on useita eri nopeusmahdollisuuksia.

Vibraattoreissa ei yleensä ole litteää päätä, joten niiden kanssa on oltava tarkkana etteivät ne luiskahda peräsuoleen. Anaalihelmet koostuvat toisiinsa peräkkäin kiinnitetyistä pienistä palloista.

Ne asetetaan peräaukon kautta peräsuoleen ja poistetaan sieltä halutulla nopeudella. Helmet hierovat peräsuolen seinämiä, mikä tuottaa joillakin ihmisillä hyvänolon tunnetta. Anaalihelmet ovat usein muovia, kumia tai silikonia ja niiden päässä on lenkki.

Lenkki helpottaa helmien poistamista ja se myös estää niiden uppoutumisen kokonaan peräsuoleen. Helmiä on saatavilla eri kokoisia riippuen halutusta vaikutuksesta. Myös helmien kanssa on käytettävä liukastetta. Seksileluina ei saa käyttää: Jos seksileluna käytetty esine juuttuu peräsuoleen, ei ole syytä mennä paniikkiin sillä se saa peräsuolen lihakset puristamaan entistä tiukemmin.

Peräsuoleen kannattaa laittaa paljon liukastetta, ottaa rauhallisesti ja  ponnistaa kuin ulostettaessa. Jos esine ei tule ulos, on syytä hakeutua lääkärin vastaanotolle. Esineiden juuttuminen peräsuoleen on melko tavallista ja lääkäriin hakeutumista ei tule hävetä. Jos peräsuoli vuotaa verta vielä tunti anaaliseksin jälkeen, on myös syytä hakeutua lääkäriin.

Nyrkkinainti tarkoittaa käden ja joskus myös käsivarren työntämistä peräsuoleen. Nyrkkinainnissa tärkeintä on kyky rentoutua ja usein rentoutuminen on helpompaa kun voi luottaa kumppaniinsa. Nyrkkinainti kannattaa aloittaa hitaasti ja siten, että sormi, johon on laitettu liukastetta työnnetään peräaukkoon ja tämän jälkeen toiset sormet. Liukastetta tulee lisätä joka kerta kun sormi työnnetään peräaukkoon.

Eli ei siis suljettu nyrkki. Nyrkin voi sulkea vasta kun käsi on ohittanut sulkijalihakset. Jotkut miehet käyttävät turvasanaa, jotta kumppani tietää milloin hänen tulee lopettaa nyrkkinainti. Paras asento nyrkkinaintiin on konttausasento tai selällään jalat ylhäällä. Nyrkkinaintia on paras harjoitella henkilön kanssa, jolla on asiasta kokemusta.

Liukuvoidetta ei voi koskaan käyttää liikaa ja jos peräsuoli kramppaa, on syytä odottaa hetki ennen kuin käden vetää ulos. Nyrkkinainnissa ei ole hiv-riskiä mutta jos kädessä on siemennestettä tai ulostetta, tilanteeseen saattaa liittyä muiden seksitautien tai infektioiden riski.

Nyrkkinaintiin saattaa liittyä sulkijalihaksen löystymisen riski. Tämä voi aiheuttaa vaikeuksia ulosteen pidätyskyvyssä. Hidas, rauhallinen tahti koko nyrkkinainnin ajan vähentää tätä riskiä huomattavasti. Mitä syvemmälle peräsuoleen käsi menee, sitä isompi on vaurioiden riski. Jos peräsuolen seinämä repeää, sairaalaan on mentävä heti. Repeämän tunnistaa runsaasta, kirkkaasta vuodosta. Miesten välinen seksi Miesten välinen seksi on moninaista, vivahteikaista, vaihtelevaa, hekumallista, kiihkeää, tylsää, puuduttavaa, loisteliasta, runsasta, vähäistä, kiihottavaa, rietasta, irstasta, pidättyväistä, eli aivan samanlaista kuin miehen ja naisen välinenkin.

Ihmeellinen takapuoli Perineum eli väliliha on alue, joka alkaa kiveksistä ja päättyy peräaukkoon. Gluteus maximus on takapuolen lihas eli itse takapuoli. Monenlaisia seksitapoja Sormettaminen t arkoittaa sormen työntämistä peräaukkoon. Vinkkejä anaaliseksiin Jos anaaliseksi sattuu tai tuntuu epämiellyttävältä, tässä muutamia vinkkejä siihen.

Perehdy ensin välilihan herkkään alueeseen, älä työnnä sormia suoraan peräaukkoon Masturboinnin aikana voit työntää hyvin liukastetun sormen peräaukkoon.

Sulkijalihakset supistuvat ensin, odota kunnes ne rentoutuvat n. Hengitä syvään ja työnnä sormea hitaasti sisään. Voit työntää sulkijalihasta ulos kuin ulostaisit, tämä helpottaa sormen sisään työntämistä. Erektio saattaa lopahtaa kun työnnät sormea sisään, mutta kun sormi on sisällä, voit yrittää saada erektiota takaisin.

Seuraavaksi voit yrittää työntää sisään kahta sormea. Kun sisälläsi on jotain, saatat tuntea ulostamisen tarvetta.

Rentoudu ja yritä unohtaa ulostamisen tunne. Ajan mittaan tulet jättämään tunteen huomiotta. Liikuttele sormiasi sisälläsi ja tunnustele anaalikanavan seinämiä. Mimosa,jos en ihan väärässä ole,oletan,taidat nauttia seksistä ja rakastelusta. Joopati joo,mukavaa ajanvietettä muun tekemisen puutteessa. On se tyhjää parempi.

Yks mistä mä tykkään on se, että jos nainen niin ime mua kovaksi niin hän ottaa terskan suuhunsa, imee ja samalla venyttää penistä. Jos on hetki sitten rakasteltu, niin tällä mut saa uudelleen kovaksi. Itse en pidä silmiin tuijottelusta. Katselen mielummin rauhassa kun nainen keskittyy imemiseen, eikä vilkuile muualle. Tämä on sitä zeniläistä hetkessä olemista.

Kukapa ei , Miten pystyn ottamaan itseltäni suihin ja mikä asento oisi paras te voisi ottaa kunnolla suihin ja sitten laukeais suuhun vinkkejä. Kiinnostavia juttuja oli kieltämättä, itse tosin olen siinä hommassa niin laaja-alainen, että kumppanini yllättyy joka kerta.

Eli ensin tietenkin huulet kalun ymäpärille, ja vartta nuolemaan. Sitten nuolee terskan päätä ja imee huulensa tiukasti terskan ympärille. Sitten eikun muna niin syvälle kurkkuun kuin mahdollista, ensin hitaammin ja sitten nopeammin. Samalla kun otat miehen uljautta suuhusi, katso suoraan hänen silmiinsä erittäin viettelevästi.

Sitten ota kalu käteen, ja ala nuolemaan terskaa, munan vartta,kiveksiä ja samalla toisella kädelläsi hiero miehen rintaa. Sitten voit ottaa miehen munan käteesi, ja muutaman kerran taputella sitä rintojasi vasten toki myös hieroa ja jatka samaan malliin. Nyt tempo on nopeampaa ja imet sitä taukoamatta. Kun saavut munanjuuresta terskaan, lipaise sitä hellästi ennen laskeutumista jos pysyt tahdissa mukana. On kaikki pojat kesyttäny, kannatan. Minulle on kerran tarjoiltu sellainen suuseksi orgasmi, jossa suuseksiä antava nainen painoi välilihasta heti siitä kassien takaa niin kovasti, että orgasmivaiheessa ei hänen suuhunsa mennyt tippaakaan spermaa, eli sain niin sanotun kuivan orgasmin Ja vaikka oudolta kuulostaakin, niin se tuntui aikasta huimalta, kun se mälli meni tavallaan niin kuin takaisin sinne eturauhaseen tässä orgasmissa oli myös se etu että tämän jälkeen kaluni ei mennyt ollenkaan löysäksi, vaan jäi paraati asentoon, kuin jatkoa odottamaan.

Naisen suu on liukas, hänen kurkkunsa on tiukka, jos häntä ei yökötä on suu ehdottomasti paras paikka. Ja tämä ei tee muistakaan paikoista huonoja, siis on vain hyviä ja vielä parempia paikkoja. Joillakin naisilla on vielä tänäkin päivänä sellainen tyytyväinen ilme kasvoillaan kun he tuntevat antaneensa miehelle hyvän käsittelyn.

Eikä mies tietenkään omasta puolestaan jätä sellaita aarretta hyvin käsittelemättä. Lueskelin tossa kaikkia viestejä suihinotosta ja rupesin vähä miettimään omaa taktiikkaa.. Olen aina saanut erittäin mielyttävää palautetta tavastani ja ei oo kertaakaaa mies jääny tulematta. Jos naisena tykkää tehä sitä, on siitä myös miehelleki vähä enemmän iloo.

Ja kiusottelu on kivaa.. Ja tosiasia onettä kyllä kiveksetki pitää muistaa, oli ne sit karvaset tai ei. Niitten kanssa on kans kivaa leikkii. Senkus tunkee vaa kalua suuhun ja imee, hyvin se menee ja kivaa on! Mies 50 ,

. Pari kertaa saanut jopa monta orgasmia saman yhdynnän aikana. Tässä kohtaa se alkaisi nimittelemään mua lutkaksi ja pikkuhuoraksi ym. Eturauhanen on elin, joka tuottaa siemennestettä. Kerran eräs kumppani antoi oikein kunnolla ja lopetti kun luuli, että satuttaa minua. Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka eivät tiedä anaalin anatomiasta mitään!

Asian shemales roodos homoseksuaaliseen

Mua on aina vähän tytöttänyt joten menin pöntölle istumaan ja vedin kundin shortsin nilkkoihin. Kerran kaveri yllätti mut kun olin kumartuneena sohvan selkänojan yli ns. Minä fantasioin usein runkatessa, ylä-asteen liikunnan opettajasta ja hänen kulistaan. Se levittäis rasvaa mun päälle ja vakoon niin että olisin kiiltava ja liukas. Eihän se niin voi olla? Toinen mies jatkaa kikkelini imentää ja tunnen kuinka orgasmi lähestyy, mies huomaa myös tulemiseni ja voimistaa vain imentää.

Mies orkku kalusta suuhun homo