Ilmaiset seksivideo homo keltainen ruusu helsinki

ilmaiset seksivideo homo keltainen ruusu helsinki

.

Ei siellä 40 v parille mitään ole. Kerran pari nuorempaa kaveria. Huono tupakin savuinen paikka. Soitettiin us videoon ja sinne ei todellakaan parit pääse. Ei sanonut miksi ei. Joten hesasta puuttuu keskustasta hyvä siisti paikka swinger pareille ja muille kimpasta kiinnostuneille. Ja pidämme myös tv cd tytöistä mutta missäpä hekin kävisivät.

Ei oikein keltsu heille hyvä. Mutta hyvä että homoillekkin on joku paikka. Mutta kyllä heteroparit jonkun paikan tarvis.

Toivotaan että meidän lisäksi muita pareja eksyisi sinne. Me voitaisiin tulla ensiviikonloppuna jos muitakin pareja tulossa? Myös muu paikka ja päivä käy ehdotelkaa. Kirkkonummen clubi on siisti mesta ja sitä voi vuokrata omaan käyttöön iltaisin klo 20 ja viikonloppuisin myös päivällä. Olen ollut joskus pienellä miesporukalla. Minulla ei ole miestä mukana. Laura52 sopii miten sinuun saisi yhteyttä?

Ryhmän miehet koostuvat 3: Löytyykö parilleseuraapikaisesti profiilia jostain vai miten saisi yhteyttä? Onko ilmoitusta iskurissa tai profiilia esim finswingers sivuilla? Huomenna keskiviikkona olisi komea herrasmies paikalla tyydyttämässä halukkaan naisen! Anteeksi tuli väärin,nainen siis 95 ja mies pahoittelut kun annoin väärät tiedot ensin.

Menkääs joku pari sopiin us-videoon että parit pääsis sinne. Olisi siistimpi paikka ja kivempi sopia sinne treffit kuin keltsuun. Ja laittakaa tänne viestiä jos sinne pääsee sisään. Kullia tekee mieli perseeseen kirjoitelkaa minulle suoraan kutsuni gmail.

Onko pareja menossa ruusuun esim. Perjantaina ois tarkoitus kävästä katsoo.. Keskiviikkona Mies 48 ja nainen 34 menossa mukana.

VAIN kaksin mutta katselijat sekä runkkaajat ympärillä kiihoittavat. Paljonkohan Kutsuni tienaa noista sisäänheitoistaan? Olisko pareja tulossa Ei ole säästä 12e ja ennenkaikkea hermosi. Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin ne vanhat hintit jotka ravaavat kokoajan perässäsi ja rohkeimmat koittavat käpelöidä. Tunteeko joku tän tyypin???

Tänä kesänä oon käynyt kolme kertaa Ruusussa ja joka kerta tämä sama tyyppi on ollut seisomassa käytävällä ensimmäisen kopin ovella kädet puuskassa ja kyttäämässä jokaista sisääntulijaa Joka tapauksessa aina kun oon käynyt siellä ja kävellyt vaikka käytävän päähän kalterihuoneelle ja sitten takaspäin ja kääntynyt oikeelle slingikopillepäin ja siitä taas käytävän päähän sinne pimeään huoneeseen ja takaisin sen ison screenin ohi käytävälle niin tämä tyyppi ikävästi roikkuu takana,jos pysähdyin niin se pysähtyi ja jäi kattelemaan jonkin kopin ovelle leffaa Onko muilla kokemuksia tälläisistä ikävistä tyypeistä ruusussa ja mitä tollasille vois tehdä?

Käykö siellä kukaan illalla? Viime viikonloppuna ainakin oli pari. Naista sai panna kortsun kanssa, kävivät siin keinussa, mutta enimmäkseen viihtyivät kopeissa toki päästivät sisään katselee. Kiinnostaisi kovasti kokea jotain kivaa Keltaisessa Ruusussa. Olisiko noina päivinä heteropareja tulossa käymään siellä? Kerran olen käynyt aiemmin pari vuotta sitten ja silloin oli ainoastaan homoja paikalla. Vain erityisen harvoin on heteropareja. Jos pari sinne menee, niin tuskin ihan heteroita ovat.

Turhaan menet,vanhoja homoja paikalla vaan ja tollaseen aiemmin mainittuun "kyttäriin" myös törmännyt usein. Siisti heteromies 42v etsii mukavan pariskunnan seuraa! Onko ruusussa slingiä suljettavassa tilassa?

Jos asia todella sinua kiinnostaa etkä ainoastaan kysele mentaalitasolla, olisit löytänyt vastauksen tästä ketjusta. Faindi on kätevä apukeino. Musta mies ois kiva: Ai että susta mies ois kiva. Mitä heteri tekisi Keltsussa? Aina pariskuntia tulossa, mutta kun itse siellä pistäydyn, täytyy aina ottaa esiin se oma bi-puoli. Ei olla ennen käyty ruusussa, tarkoitus ois mennä gloryhole koppiin. Vaimo haluaa runkata ja imeä. Muu ilmeisesti ei reiän kautta onnistu..? Kutsuni taas keräämässä provikkaa.

Voisin tulla 32 v mies, milloin? Ko 18 voisi olla aika optimaalinen. Eilen oltiin useampaan otteeseen. Ulkomaalaisten enemmistö näytti olevan, joista liian moni ei saanut seisomaan tai kumia päälle. Meidän lisäksi oli naamioitu pariskunta joka touhu avoimesti kopissa jossa panopenkki. Mutta kyllä niistä ulkolaisista kyvykkäitäkin löytyi.

Erityisesti innokasta oli kun nainen meni keinuun jalat levällään. Kaiken kaikkiaan ihana reissu. Minä en moista havainnut, mutta supisuolalaista kullia persuksiini sain.

Koska oikein olitte paikalla? Ekan kerran 19 aikaan sitten 23 aikaan. Siinä yhdentoista maissa ulkomaalaisia oli poikkeuksellisen paljon mutta myös muutamia kotimaisen oloisia. Paikalla olin vähän kuuden jälkeen ja lähdin puolelta öin.

Mutta eipä vieläkään havaintoa löydy. Välillä katselin filmejä, välillä "esityksi" ja aina välillä siitä joku kundi oli kullissani kiinni ja minä vastavuoroisesti.

On kyllä sanottava että kun kopissa oltiin niin ulkolaiset kansoittivat oven suun melko tehokkaasti. Ihme jos et nähnyt kun kuitenkin käytävälläkin käveltiin, tupakalla käytiin jne.. Olisko tänään menossa naista tai paria? Kannattaa tutustua myös Wildclubin tarjontaan. Maahantunkeutujat ovat pilanneet keltsunkin. Ei sinne enää suomalaiset mene kun nämä epäsiistit matut änkevät heti iholle kerjäten rahaa.

Tänään illalla bi-mies olisi menossa keltsuun. Nainen pääsee mun seurassa messiin jos haluaa, senkuin ilmoittelee ja nähdään jossain ennen kuin mennään sisään. Katsomaan ja kenties touhumaan: Juu, tavataan illalla Kampin kauppakeskuksessa. Juu juttelee ja jos synkkaa ni mennään.

Mitään ei ole pakko tehdä, käydään kattoo ensin. Tulen Kamppiin vähän ennen ysiä Starbucks kahville. Neito-Hento, oletko täällä vai tulossa? Et sit tullu paikalle. Onneksi mulla oli muutakin joulunalusasiaa. Melkein kaksi tuntia kiertelin putiikeja sulkemisaikaan asti ja sit istahdin kahville. Moi Neito-hento, Kyllähän minä olin paikalla jo kuin kirjoitin että oletko täällä vai tulossa sekä odotin klo ysiin kunnes Starbaucks sulki ovet.

En tiedä miten et näyttäytynyt minulle: Et kai sä oo niin tonttu, et oletat jonkun naisimmeisen täällä itseänsä tarjoovan. Juma, sä et tiiä naisista mitään! Olin viikonloppuna keltsussa ja lompakkoni katosi mystisesti takataskusta " ei tippunut en istunut tai muutenkaan kyyristellyt kertaakaan joten joku on avittanut sen katoamista takataskusta " Ulkomaanporukat ovat tuon paikan hyvin vallanneet ja tulevat porukalla ympärillesi kysymään milloin mitäkin todisteita ei ole joten en heitä syytä mutta tulivain mieleen jälkeenpäin olisiko he kenties niin näppäräsormisia?

Tekisi mieli käydä tutustumassa paikkaan! Siisti ja vähän käytetty btm. Löytyykö täältä top kaverista opasta? Mihin ihmeeseen sä sitä opasta tarttet? Kontalleen perse paljaana ja kyllä muut osaavat. Haluaisin tuota nyt ja tietysti kaikki muutkin asennot kävisi, jos kaverin löytäisin ja "topilla" vain kuntoa riittäisi, saisikin naida kunnolla.

Oomme keski-ikää lähestyvä pari. Veti molemmilta fiilikset kun silti väkisin tullaan tunkemaan pippeliä naamalle yms. Pienellä kohteliaisuudella oltais varmaan jopa pyydetty sitä, mutta ei näin. Noh, kai se on matkattava vaikka Saksaan jossa klubeilla ja luolissa ymmärretään edes jotain käytöstapojen alkeita. Kun sinne menee, antaa samalla tuollaisen luvan. Sanaa EI ei tunneta. Se jäi oven ulkopuolelle.

No ei todellakaan, ei on ei, Keltsussakin. Tv siellä joskus poikkeava mies. Tänään iltapäivällä olisi tällainen mukava 50v pari tulossa. Paikalla olemme aikaisintaan klo Sivustoon ei saada yhteyttä Sivuston Löytyisikö oppaaksi mukavaa paria tai toista tutustujaa kauniimman sukupuolen edustajana, voidaan tutustua yhdessä. Kaikki arki illat ma-to käy! Tarkoitus olisi tulla rouvan kanssa joko helmikuun tai maaliskuun aikana pitkälle viikonlopulle Helsinkiin Ekaan reiälliseen koppiin ja siellähän aika kului kivasti Mitä muita tiloja siellä on?

Isommissa huoneissa lukittava ovi? Millainen valaistus niissä on? Pääseekö naiset jo sisään? Mitäs jos soittaisit sinne ja kysyisit. Vai eikö rohkeus riitä edes siihen? Menen tutustumaan paikkaan, joten en takaa että jotakin rupeisin touhuamaan. Oon 20v bi nainen ja haluisin käydä kokeilemassa keltaisen ruusun tiloja. Gloryholee oon kokeillu useasti ennenkin jenkeissä, kanadassa ja briteissä aikuisviihtedeteollisuuteen liittyvillä matkoilla. Ekalla kerralla tulisin mieheni kanssa, joka on myöskin bi.

Toiveena olisi saada reijän kautta usempaa munaa, mutta kaikki kumin kanssa, koska en ketään vielä tunne. Eli ei bukkakee tällä kertaa valitettavasti. Ilmoitelkaa millon täällä olisi tulijoita lähiviikkoina! Voidaan varmaan sovittaa kellonaikoja? Eihän täällä muita olekaan kuin niitä jotka suunnittelevat käyvänsä. Itse menen torstaina yöllä tuonne ekaa kertaa. M31 Vähä jänskä fiilis: Joku nainen olis ihan jees matkaan, mut taitaa olla enemmä sellainen tabu.

Huomenna keskiviikkona ketään menossa? Aattelin mennä iltasella, pari kertaa tullut käytyä ja aina ollut ihan hyvä meno! Miten muuten toi US video, onko siellä yhtä aktiivista, vähemmän ulkkareita vai minkälainen paikka?

On siellä huomenna kin väkeä. Mene ja näe niin tiedät. Kävin kerran jossain videoluolassa. Vedin housut kinttuihin että pääsisivt naiset heti kaluun kiinni. Kulman takaa tuli kaksi homoa ja molemmilla suuret tekokullit kädessä.

Huomasin että toinen yritti työntää keinopeniksen anaaliaukkooni. Väistin mutta samassa toinen miehistä sai livautettua kumikalun perseenposkieni väliin. Supistin oitis sulkijalihasta ja dildo ei uponnut kuin pari senttiä sisääni. Käännyin salaman nopeasti ja pakenin paikalta. Vasta ulkona huomasin että hieromasauva oli jäänyt perseeseeni. Pieraisin sen kadulle ja vedin housut ylös.

Sen jälkeen en ole tuollaisissa paikoissa käynyt. Tänään yöllä käyn tutustuu ko. Seurakseni kyselen jotain naista joka ei rohkene yksin mennä? Olen 30v siisti suomalainen mies. Äsken oli niin upean sexy nainen miehensä kanssa ruusussa ettei pysty edes kuvailemaan. Oli ilmoitus iskurissa ja olivat paikalla sovittuna aikana. Tiedän että nyt alkaa se kiistäminen ettei siellä käy naisia ja joku sanoo olleensa paikalla mutta ei ollut naista jne jne, mutta mulla ja muutamalla muulla miehellä on kiimainen kokemus takana ja pussit tyhjät.

Lisää rohkeita pariskuntia paikalle. Ahkara bdsm pari tänaan 3 aikaa: Tänään menos ruusun 25v kivan näköinen bi kundi. No miksi tulit tänne ja erityisesti tähän ketjuun tuota kertomaan?

I will going to Keltainen Ruusu in I am 27yo 83 kg 17cm. Äiti ja isi ylpeitä. Vai oli ne kuollu No, who gives a shit. Voi kun löytäisin sieltä pariskunnan jonka panemista saisi seurata vierestä. Toiveena olisi päästä nuolemaan spermaista naista.

Itse olen nelikymppinen kalju, normivartaloinen mies. Elän puutteessa koska syöpähoidot veivät vaimolta halut. Olen pyytänyt Ruusun henkilökuntaa laittamaan Cuckold-filmejä sekö strap-on -filmejä sunnuntaille. Ei ole enää hoitoja. Hoidot vaan vei kaikki halut häneltä. Pitäisikö minun tukahduttaa kaikki viettini myös? Yli kolme vuotta elänyt ilman seksiä.

Masturboinut olen mutta pimppiä en ole saanut. Lopeta siis sekopäinen moralisointi kun et tiedä tilanteesta tarpeeksi. Löysää nutturaa sieltä kukkahattusi alta. Suurin niistä on rakkaus Kaiken se kestää Kaiken se kärsii Ootko koskaan kuullut noita sanoja.

Mistä näitä sekopäitä moraalinvartijoita piisaa? Tän kaverin vaimo on muuttunut haluttomaksi Syöpähoitojen vuoksi ja teidän perkeleen kukkahattujen mielestä tää heppu ei sais käydä seksikaupassa edes runkulla? Oijee, täällä on muitakin saman henkisiä. Kyllä se vaan on ihanan rietasta nuolla spermaista pillua kun samaan aikaan toinen nainen nussii minua dildolla peppuun.

Taidanpa tulla huomenna Ruusuun minäkin. Kukaan menossa huomenna klo 12 maissa ruusuun? Siisti Apumies paikalla tyydyttämään tarpeenne. Tänään menossa käväisemään paikalla ja katsomaan menoa. Luin Turun Paradisen tapahtumista ja kykkä Keltsussakin on nyt ollut ihan samaa. Eli kiinalaiset turistit ja eritoten naiset ovat melkein valloittaneet Keltsun ja heidän menonsa on tosi mehukasta. Siinä vedetään Suomen miehet kuiviin alta aikayksikön. Mites tuo keltsu toimii? Maksaako dark roomin tai niitten gloryhole koppien käyttö kuinka paljon?

Sivistyneet, kaiken sukupuoliset ihmiset liittykää pitämään hauskaa gloryholeilla. Edelleen menossa mainittuna päivänä! No mene äläkä huutele. Et kai sinä äänen mukaan liiku. Olen miettinyt että joskus menisin sinne vakihoitoni kanssa nähdäkseni mitä tapahtuu, - hän olisi vähän kuin turvamiehenä. Taitaa olla mulkussa rasitusvammaa. Eilen illalla paikalla oli taas kiinalaisia naisia ja jokainen halusi kulliani. Hitto, oli se menoa! Eilen illalla olivat itämaiset naiset paikalla.

Puolisen tusinaa ja miehet olivat kovilla. Nykyisin siellä on usein noita kiinalaisia, japanilaisia tai korealaisia. Kukaan menos huomenna keltsuun Taas eilen iltasella itämaisia naisia.

Siis mikä seksivimma heillä on? Eikö Kiinassa, Koreassa tai Japanissa ole seksiä? Mihin aikaan olit kun mestoilla itämaista naista paikalla?? Täytyisi melkein mennä tzekkaan meno kun oo hetkeen oo tullut käytyä.

Sinne pelmahtivat kello 16,15 ja meno oli rajua kello 17,55 saakka, jolloin paikka hiljeni. Kaikin puolin OK, aikuinen mies valmiina mihin vain ryhmään yms.. Ei sielä heteropohjalta mitään oo! Runkku seuraa ja homo pyllyä korkeintaan. Kaikki kävijät ovat käytännössä miehiä, joten voit ainoastaan katsella pornoa yksin kopissa. Muuta siellä ei ole heterolle. Ei naisia sinne tuu, täällä kiusataan sua ja muut heterot jotka haluaisivat panna naisia ilmaiseksi.

Niin mäkin tekisin hauskana ajanviettona. Minusta ihan huvittavaa ajatus. Kävin uteliaana katsomassa paikkaa.

Koppien edessä jengiä hengaamassa. Miten toi homma toimii? Voiko sinne koppiin mennä vai mennä koppiin minkä edessä Ei postalle kukaan? Sohvalla kolme suihinottoa Ja yxs pano aikamoista. Kertokaa Miten toi homma siellä menee kyselee Ukm??????

Kiinnostaa myös kyseinen paikka. Ajattelin uskaltautua nyt viikonloppuna. Mitähän se tarkalleen ottaen maksaa? Sisäänpääsymaksu on jotain euroa.

Kaikki kävijät ovat käytännössä miehiä, yksinäisen naisen ei ole suositeltavaa menna Ruusuun. Jos mukana on "turvamies", niin sitten se ehkä onnistuu. Paikassa käy suomalaisia vakiokävijöitä jotka ovat harmittomia vaikkakin joskus kiusallisia sekä maahanmuuttajia jotka eivät välttämättä osaa käyttäytyä. Tyhjään koppiin voi mennä ja jättää oven auki merkiksi että täällä ollaan tyrkyllä. Paikan "etikettiin" kuuluu vähäpuheisuus, toki voi kysyä mitä toinen haluaa ja sopiiko tulla sinne jne.

Kesällä paikkaan eksyy satunnaisia turisteja silloin tällöin. Alkuviikosta ja keskellä päivää on hiljaista, iltaisin ja loppuviikosta vilkkaanpaa. Viikonloppuisin on kovin meno, kun ravintoloista paikalle horjuu humalaisia miehiä, "että saapahan edes jotakin". Viereinen US Video on samantapainen paikka, paitsi paljon hiljaisempi. Tämä on harmi, silla US Video on siistimpi paikka ja siellä käy ehkä vähän siistimpää porukkaa. Jos menet naisen kanssa ongelmaksi muodostuvat nämä maahanmuuttaja laumat, Me olimme tästä ongelmasta kuultu mutta ajatelimme että no sentakiahan me sinne menemme että vaimo saisi monta miestä.

MUTTA näillä kun ei ole minkäänlaisia käytöstapoja käyvät kovakouraisesti kiinni ilmeisesti omaavat jonkinlaisen raiskausfantasian eivätkä välitä vaikka sanoo EI. Eilen illalla oli taas lauma itämaisia mustatukkaisia siinä kolmekymppisiä naisia eikä he olleet mikään ongelma.

Paitsi että miehiltä loppuivat paukut. Siis joka viikko tänä kesänä! Onko tuo joku invaasio? Kaiketi vain kokemuksia hakemassa. Tietävät suomalaisten miesten turvallisuuden. Komeita-likkoja ei kyllä ollut paikalla,eikä hänen itämaiset naisensakaan,joten voit lopettaa tuon paskanpuhumisen Sitten oli nämä ovenkahvasta kiihoittuvat,jos ne näki suljetun oven ne syöksyi heti avaamaan sitä Siis NAISIA ei ollut paikalla ja nämä miehet oli siellä vain kävelemässä,no oli siellä yksi aika mukiinmenevän näköinen Transsu aikamoisilla korkokengillä ja komeassa USA-Bikiniasussa,sain kunnon suihinoton slingihuoneessa kahden kesken ja sain laueta suuhun.

Aasialaisia turisteja miehiä olen nähnyt US videossa. Koska tietävät, että Suomessa on turvallista, uskaltautuvat tekemään sellaista mitä kotona ei voi tehdä. Olivat kohteliaita ja mukavia ja nuori mies olis antanu persettä. Ihmettelivät jo kymmenettä vuotta rikki olevia automaatteja, ja neuvoin että myymälän puolelta voi ostaa kortsuja ja limsaa. Ai niillä onkin tuollainen systeemi. Ukot US Videossa ja naiset Keltaisessa. Se on kai se niiden häveliäisyys.

Opiskeluaikoina tuli muutamaan kertaan käytyä Ruusussa, mutta silloin ei toiminta oikein auennut. Parilla eka kerralla katselin videoita ja touhuilin itsekseni. Viimeisellä kerralla vanhempi herrasmies talutti minut koppiin ja siellä touhuttiin kun hieman kiinnosti. Tätä ketjua lukiessa kiinnostus heräsi uudelleen jos siellä sattuisi pariskuntaan törmäämään.

Täytyypä käydä lähiaikoina tarkastamassa tämän hetken tapahtumia. Missä voisi nähdä ilmoituksia sinne menevistä pariskunnista? Kutsuni taas kirjoittelee omiaan lääkehoureissaan,aasialaisia mukamas. Hoh hoijaa,vanhojen homojen paikka se on ja hinta huippua,15 euroa,sitä 13 euron lippua ei enää ole vaan pakko ostaa se kalliimpi päivälippu,ahneita on omistajat Ajattelin poikta ruusussa 4.

Eilen illalla taas lauma aasialaisia nuoria naisia. Tänään katsomaan mitä löytyisi. Heikosti menee Ruusulla kun henkilökunta joutuu jo mainostamaan paikkaa olemattomilla naiskävijöillä,niin säälittävää. Ei kai sua ala vituttaa? Et ole siis koskaan sattunut paikalle tuona parituntisena, jolloin meno on äitynyt todella villiksi.

Vielläkö ne ulkomaalaismieslaumat siellä väijyvät lompakoita? Eipä se meno kovin villiä ole koskaan ollut,kuusikymppiset vanhat pantterit laahustaa ovelta ovelle,siinä se touhu sitten olikin Mutta jos nyt saisin houkuteltua ujon ja kainon vaimoni pornoleffaan sinne ison salin puolelle,saako olla rauhassa,vai onko joku heti tuputtamassa kullia käteen tai suuhun Kannattaa tulla vaimon kanssa tänään illalla paikalle,koska silloin on paikalla katselemassa suomalainen heteromies.

Toivottavasti niitä ei ole tänään paikalla. Ei yhtöö kiinosta homo hommat. Niin paljon kuin jaksat. Kohta keltsussa kiimainen 40v pariskunta. Neljän käyntikerran perusteella voin sanoa vähän kaikkea olevan tarjolla.

Kerran naamioitu Pari, toisella kerralla noin 35 Nainen, kolmannella kerralla Nainen ja 2 Miestä, neljännellä kerralla noin 50 vuotias Trans ja Gloryholesta vielä Jumalattoman hyvässä Imut tietäisivät vain keneltä? Vois olla kiva käydä. Maksaakos sinne meno jotain? Nettisivuilla ei ole mitään mainintaa hinnasta. Satusetä mitäkä vois käydä specseversillä,vanhat homoäijätkin näkee jo naisina,naisia ei paikassa näy Moikka vain runc minulla nuo kokemukset ovat olleet pääosin positiivisia laitan kuitenkin tähän ainoan tunnistamani miinuksen mamut tuppaa kopeloimaan eivätkä ymmärrä selvää kieltoa.

Tässä yhden parin touhuja Keltaisessa ruusussa: Ja mikähän saa sinut olettamaan paikan olevan tuo mainitsemasi? Ei maksa mitään,voit ihan ilmaiseksi ja vapaasti kierrellä paikassa. Älkää vain parit tulko tänne. Ollaan juuri sisällä ja pelkkiä homoja paikalla. Ekaa kertaa käytiin tänään vaimon kanssa ja yllätyttiin positiivisesti. Oven sisäpuolelle kiinnitetty lappu ilmoitti, että liike on suljettu toistaiseksi. Tiistaina liike aukaisi ovensa, ja pysynee avattuna vielä lokakuussa, kunnes sulkee ovensa lopullisesti.

Iltalehden tietojen mukaan syynä ovat. Yksi tällainen legenda käsittelee Helsingin Malminrinteessä sijaitsevaa pornokauppa Keltaista Ruusua. Valikoimissa on myös kunnioitusta herättävä valikoima eri kokoisia ja muotoisia  dildoja sekä jättiläisen fysiikkaa mukailevia kuminyrkkejä.

Tulvavesi nappasi henkilöauton - kuljettaja jäi loukkuun. Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Aikuista seuraa tallinna porno Terhi Kiemungin kirjoitukset syyteharkintaan. Kuskien ristiriitaiset kommentit lupaavat hyvää suomalaisfaneille. Yritys oli keskittynyt alan tuotteiden, tarvikkeiden ja elokuvien maahantuontiin sekä myyntiin. You should upgrade or use an alternative browser.

Kuten suurin osa verkkosivuista, myös me käytämme evästeitä parantamaan sivuston kokemusta.

ESCORTS IN GAY TURKU STRAPON

SEKSISIVUT SEKSIÄ OULU HOMOSEKSUAALISEEN

Ilmaiset seksivideo homo keltainen ruusu helsinki

Näkeekö heteroiden kimppaseksiä siellä miten usein? Miestä parille Mieheni ehdotti minulle kolmannen pyörän ottamista sänkyymme.

Hämeenlinna Pari etsii bi-henkistä miestä kolmanneksi pyöräksi.. Voitte lukea vanhoja ketjuja. Niitä on asiasta satoja. Parhaan vastauksen saatte tekemällä tutustumisen ihan itse. Onhan niitä joo, mutta mielummin lukee tämän päivän tietoa kun vaikka vuodelta , mistäs sitä tietää vaikka joku siellä oleellisesti muuttunut tuona aikana.. Kassalle kun menee ja sanoo että haluaa cinemaan niin rahat kouraan ja ovesta sisään. Kassapöytä jatkuu myös oven toisella puolella, eli halutessaan voi vaihtaa vaatteet ja antaa repun vielä kassalle sieltä toiselta puolelta, jossei halua esim.

Tila on kahdessa kerroksessa, eli siinä kerroksessa missä itse kauppakin on, on koppeja sekä kaksi elokuvateatteria, sekä vessa ja "kahvilatila" missä on pöydällä lehtiä ja sohvat ympärillä, tosin myös siellä pyörii tv: Alakerrassa on koppeja sekä muita juttuja. Pimeä huone, joku pukki ja kaikenmaailman slingejä missä voi roikkua.

Myös pareja olen nähnyt, ja ainakin silloin niiden luoksi tuli myös miehiä. Eli ei miehetkään kaikki homoja ole, jos kerta naiset kiinnostaa.

Mielestäni aina olleet siistejä. Varmasti siivotaan joka päivä, en ole ikinä nähnyt mitään ikävää siellä siisteyden suhteen. Kaikissa kopeissa on lukot, eli piiloon pääsee. Joidenkin koppien välillä on glory hole, mutta sen toki huomaa heti.

Yläkerrassa on siis myös isompi ja pienempi elokuvateatteri. Pienemmässä pyörii homoporno ja isommassa hetero. Myös siellä voi runkkailla vapaasti, ja myös monesti parit ovat siellä ja muut miehet tulevat esim. Itse olen siellä runkkaillut avoimesti, ja en halua että kukaan muu tulee koskemaan, ja olen saanut olla "rauhassa". Katselijoita toki voi olla, mutta kukaan ei tule iholle josset halua. Voit jättää kopin ovea raolleen myös jos haluat tulla nähdyksi.

Kopeissa voit vaihtaa kymmenien kanavien joukosta mieluista pornoa, kaikkea löytyy. Periaatteessa kuulee jos joku hommailee, mutta käytännössä joka kopissa on pornoa, ja osassa niin lujalla, että et voi tietää kuuluuko jokin ääni tv: Alakerrassa on enemmän gloryhole-koppeja, yhdessä on keskellä pienempi koppi, josta reiät molempiin suuntiin. Eli voi ottaa pari kyrpää kerralla molemmista kopeista.

Yleisesti ottaen valaistus on hämärähkö myös käytävillä, alakerta on hämärämpi kuin yläkerta. Aiemmin tuli välillä käytyä, kunnes tajusin että se vaikutti negatiivisesti parisuhteeseeni. Nykyään saan elämästä enemmän irti kun harrastan rietasta seksiä vaimoni kanssa kotona. Ilmeisesti naiset eivät pääse yksin, vaan joutuvat aina tulla pareittain. Ilmeisesti tällä ehkäistään prostituutiota.

Kiitos niin kattavasta ja hyvästä vastauksestasi! Tuota kaikkea juurikin halusimme tietää.. Kiva että täällä myös asiallisia vastaajia. Paikkaan täytyy käydä tutustumassa.. Ja kysykää jos tulee muuta mieleen. Voikohan sinne mennä pariskuntana vain katselemaan ja jos innostuu niin ehkä mukaan. Onko siellä pariskuntia jotka ehkä haluaisivat samaan koppiin.

Kävin kerran ja näytti olevan pelkkiä homomiehiä. Yksi nuori pari mies nainen kävivät, mutta kävelivät lähinnä paikan päästä päähän ja lähtivät menemään. Homot ja homomiehet eivät kiinnosta, mutta naiset kyllä, joiden kanssa pääsee harrastamaan seksiä. Onko siellä koskaan naisia, joiden kanssa oikeasti pääsee harrastamaan seksiä ja milloin? Ei myöskään prostitoitujen kanssa mistään rahasta vaan muuten.

Mä oon 20 v masokisti tyttö. Eilen mun kundikaveri hakkas ja viilteli mut tosi pahasti. Sen jälkeen läksin kadulle ja menin ruusuun pantavax. Tulin aamul himaa ja nyt on kurkku saatanan kipee ku otin nieluu todella monelta. Vittu ku ei pysty knnolla kävelee saatana. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ei irtoo ei, peästä aaki leikattuva kalakukkova, sellaasta ruskiita siellä on. Ja kaek naesimmeeiset on mullissii. Me, vähän vanhempi, mutta mielestämme hyväkuntoinen ja tyylikäs pari on aina joskus käyty kyseisessä mestassa.

Ihan hauskaa on ollut vähän ihmetellä sitä menoa ja touhuta siellä vähän sitä sun tätä. Ollaan kolmekymppinen pariskunta Hesasta. Olemme harkinneet Keltaisessa Ruusussa käyntiä, siis siellä touhupuolella.

Meitä kiinostaa seurata touhuilua ja tietysti osallistua esim parinvaihtoon. Kertokaa kokemuksianne pariskunnat ja naiset! Käykö siellä yleensä pariskuntia ja naisia? Milloin siellä olisi eniten actionia? Tai onko Hesassa jotain muuta paikkaa jossa voisi harrastaa kimppailua?

Oli tuolloin ja on edelleenkin. Voque Sturenkadulla 27 A 5. Sauna Vogue is located in the 5th floor of the building at Sturenkatu 27 a, Helsinki.

Sauna Vogue contains two finnish saunas, steamroom, bar, video and dark room. There is also terraces to cool down. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Nähdään siis ihan kohta. Aihe hieman kiinnostaa, itsellä ei ole ko. Miehenä naiset kiinostaa, mutta hieman uteliaana rajoja voisi sopivissa olosuhteissa ehkä kokeilla, vaikkapa glory holen kautta toisia miehiä käsin hoitamalla.

Vastapuolesta ei voi tietää, mutta mieluummin saisi olla bi-utelias, joka haluaisi uutta ulottuvuutta. Buccaleen olisi korkeampi kynnys ja siinä tapauksessa pitäisi ottaa omat kumit mukaan ja laittaa hoidettavalle suojaksi. Kiinnostavin tietysti olisi jokin mukava kohtaaminen sympaattisen pariskunnan kanssa. Millainen tuo paikka on arkisin päiväsaikaan vaikkapa iltapäivisin, tyhjillään, vain gay-miehiä vai miten?

Tuli käytyä mieheni kanssa Ruusussa joku kuukausi sitten.. Taisi olla ihan arki to-ilta, joskus klo 20 aikoihin. Ekalla kerralla ei ihan uskaltauduttu edes ihan jokaista huonetta tsekkaamaan kun sen verran hämärää valaistuksen ja muutenkin osalta ; siellä oli. Mutta kaikenkaikkiaan vaikutti hauskalta paikalta. Ei tuntunut likaiselta tms. Muita naisia tai pareja ei sillä kertaa näkynyt. Paljon homoilta vaikuttavia miehiä oli.

Koitettiin vähän gloryholea oman miehen kanssa ja päädyttiin lopulta yhteen koppiin katsomaan videoita ja imin mieheni kyrpää siellä ehkä noin puoli tuntia.. Aika tiuhaan sitä ovea yritettiin availla, mutta sillä kertaa pidettiin kiinni.

Ja ehkä kokeillaan myös jotain keinua siellä, vieraita mukaan ottaen, jos ketään sattuu kiinnostamaan.. Moikka CuriousCouple Olettekos tulossa lähiaikoina visiitille? Et uskaltanu kattoa ees huoneisiin mutta ens kerralla roikut jo keinussa gangbangattävänä?

Aivan mahtava yö eilen Keltsussa. Ainakin 2 pariskuntaa oli välillä. Toista pääsin painamaan slingissä alakerrassa. Kaikki reiät oli käytössä. Ihmeen paljon oli vaan tunkua. Mahtavaa että tää paikka alkaa olla kaikkien rohkeiden parienkin cruisailumesta nr1. Mukavampi sisätiloissa, hämyisessä kellarissa mukavassa kainussa maata kun ulkona parkkipaikalla sääskien syöttinä. Vai olivat oikein parisuhteensa laillistaneita. Poikkesinpa eilen Ruusuun, kun panetti niin etten meinannut saada töitä tehdyksi - vaimolta kyllä saan ihan nii paljon haluan, mutta nyt oli päivä ja työaika - ja mitä lienee mieli tehnyt, kyllä sieltä nyt jonkun helpotuksen saisi.

No Ruusussa katselin kopissa pokea. Hieman tylsää oli, kunnes kuulin käytävältä keskustelua: Ehdin nähdä vilaukselta nähdä kolmikon, kun menivät reiälliseen koppiin. Naapuriin paukahti heti tiirailijoita ja minä joukon jatkoksi. Aikansa katsottuaan muut lähtivät ja jäin yksin. Toisella puolella oli täys kiima menossa, vaaleaa kaunokaista pani iso partamies takaa ja pienempi kaveri lykki suihin ja sitä olikin kiva tiirailla.

Vedin kumin päälle ja työnsi kyrvän ja pallit reiästä toiselle puolen ja rupesin tekemään nussimaliikkeitä että vaneriseinä notkui. Se tepsikin ja kohta taitava käsi tarttui kulliini ja pian edettiin varsinaiseen asiaan. Kyllä oli askel keveä mäkeä noustessa ja hymynkare väreili naamalla koko matkan töihin asti. Muutama vastaan kävellyt rouvasihminen huomasi virnistykseni ja hymyili vastaan. Työ jo työkin luisti. Tänään illalla tulossa naisia tai pareja, kyselee isoaseinen mies Vieraat miehet pääsee mukaan kumilla , kukaan tulossa?

Juhannusyönä neljän kieppeissä oli pientä kivaa heteromeininkiä ainakin kalterikopissa. Terveiset kyseiselle parille ja erityisesti ihanan kiinteävartaloiselle naispuoliskolle! Saatan mahdollisesti kokeilla jälleen tänään puolenyön jälkeen, jos jotain kiinnostavaa ilmaantuisi Me taidettiin olla se m n pari juhannuksena ; Oli kyllä hyvä meininki..

Ois kiva ottaa uusiks tavalla tai toisella Ajateltiin toistekin käydä, kiva kokemus ;. Näistä kommenteista on jo aika kauan, mutta kysyisin, josko te edelleen käytte välillä Ruusussa viihtymässä?

Haaveilen törmääväni siellä M N pariskuntaan. Tulen mielelläni mukaan heteromeinkiin ; Kertokaa parit milloin menette ;. Olisiko tänään mitään hetskumeininkiä siellä ;? Komeat kaverukset siellä klo Tällaiset kiltit ihmiset, kuten me, ollaan jo höyhensaarilla: D Etenkin kun huomenna startti 6. Aikaa emme osaa sanoa muutakuin illalla klo välillä. Saatan olla jäävi sanomaan, mutta ainakin rouva erittäin tyylikäs isoine, terhakoine rintoineen, solakoine säärineen ja sileäksi kiillotettuine Ihan hienoa, jos paikalle eksyisi samana iltana muitakin fiksuja ladyja ja herroja.

Jäbä on lainannu mun nimimerkkiä. Kiitoksia teille upea pari, jonka puuhia sain seurata ihan vierestä. Onkohan la-su iltana millaista porukkaa tulossa. Utelias pari mietiskelee että mitähän kivaa siellä sitten keksisi.. Minun kristallipalloni on nyt samentumisen takia huollossa.

Ilmoitelkaa kun seuraavan kerran ootte menossa. Olisin tod mielelläni läsnä. Huutajia on, mutta paikalla olo taitaa olla hyvin harvinaista. Hyvin paljon mahdollista että bi-naispari paikalla tulevana lauantai-iltana Asia varmistui mutta päivä muuttui, huomen illalla eli pe paikalla Moikka Marlau Ehkä huomenna olet paikalla?

Ja niin sekin mielikuvitukseksi jäi. Eipä ollut mielikuvitusta, olimme tuolloin paikalla! Ainoat naiset olimme, en kertaakaan ole samaan aikaan nähnyt muita naisia. Seurasimme vartijoiden touhua kun koittivat herätellä penkille lyyhistynyttä miestä. Joku juoppo taas sammunut sinne?

Muutaman kerran paikalla käynyt ja paikalla on ollut juoppoja ja eläkeläisiä. Jos noion todella on, valitus tasa-arvovaltuutetulle ja systeemi muuttuu.

Kaipa minunkin menoni voitaisiin evätä ja sanoa, että voisin alkaa käyttäytyä väkivaltaisesti. Tuon tapaiset syyt kelpasivat vain Stalinin Neuvostoliitossa ja Hitlerin Saksassa. Olen kuullut samaa ettei nainen pääse ilman miesseuraa, niinpä kysyin suoraan miesmyyjältä pääseekö naispari cinemapuolelle. Katsoi ensin hiljaa meitä ja totesi että pääsemme kyllä. Teimme ostoksia ja niitä olikin mukavaa testailla siellä Kävin mies, hetero eilen iltapäivällä ensimmäistä kertaa Ruusussa.

Pari vanhahkoa homoa paikalla. Varmaan pitäisi sopia kun joku kiva pari on menossa tai lähteä kaveriksi naiselle joka ei yksin pääse sisään. Onko joku menossa juhannuksen alus viikolla. Tarjolla katseen kestävä aikuinen mies kaveriksi.. Hei Ruudikas,lähtisitkö kanssani heinäkuussa Ruusuun.

Olis minullekin nyt ekakerta. Pitäiskö teidän tavata minut ensin,katsoa ,että sovinko porukkaan? Sitten alkanut trollille tyypillinen vedätys. Kumpikos meistä nyt trolli on? Jos se en ole minä,en kuitenkaan tietojani tähän laita Tätä ketjua kun seurailee,ei voi välttyä vaikutelmalta,että sellainen ressukoista koostuva hyväveli-ketju yrittää ohjallla heteroita pysymään poissa Ruususta.

No eihän nyt tietenkään julkitrolli. Mitä nyt vaan haluat käydä julkisesti sitä keskustelua, mitä toinen on jo ehdottanut käytäväksi kahden kesken muita asiaan sotkematta. Tai sitten vaan haluat kailottaa muille.

Kuten eräät mielisairaat, jotka apteekissa käydessään mielialalääkeostoksilla sossun sitoumuksella kailottavat kovaan ääneen kaikki henkilökohtaiset ja muidenkin asiat koko apteekille.

Täällä kaikenlaiset hörhöt kirjoittelee. Mennään vaan yhdessä Ruusuun ja unohdetaan trollit sun muut. Käykö sulle ensi viikolla, siis 4.

Käy päivälläkin ja voidaan mennä kahvilan kautta. Tämä on oikea tarjous, en jänistä enkä ole trolli.. Voisko joku kertoa, milloin tuolla käy eniten porukkaa: Ollaan pari ja kiinnostusta ottaa mies kolmanneksi ;.

Olemme avoimia erilaisille asioille, mutta kaunis, bi-henkinen rouvani olisi erityisen ilahtunut muidenkin tyylikkäiden leidien läsnäolosta. Kuutisen likkaa kesäkuun päättäjäisiin. Päätimme tänä iltana mennä Keltsuun siinä kahdeksan pintaa illalla ja viipyä kahdesta kolmeen tuntia.

Tuli mutkia matkaan menemmekin huomenna päivällä siinä neljän pintaan ja viivymme tuntia riippuen porukasta. Mutta yksikään herroista ei tunnustanut kutsua tältä foorumilta. Havaittiin kyllä mutta ei vaan nyt sopinut, varoitus tuli vähän lyhyellä paloajalla, Ensi kerralla.. Olisiko huomenna lauantaina Ruusuun menijöitä? Monen aikaa meininkiä on, jos sitä yleensä edes on? Joo, tiedän että itse käymällä selviää mutta ihan varuilta kyselen. Oli hauska seurata ja arvailla kuinka moni reppanoista jotka juoksi edestakas tuli kutsustani mielikuvitusparia katsomaan hih hih no jotka ette ehtineet seuraava kutsu lähtee ilmoille heti alkuviikosta.

Toivottavasti taas mahdollisimman moni reppana tulee paikalle hih hih. Onko tänään illalla tulossa heteroita US videoon. Tulossa on mutta vasta klo Käykö siellä us videossa naisia? Olemme Ruusussa lauantaina Nainen 44 v 62 kaunis ja mies 59 v. Jahas, Kutsuni tehnyt taas uuden nimimerkin. Montakohan sillä niitä jo on? Sama tunnistus kaikissa eli ne on uunituoreita. En tiedä oliko nämä viestit täällä huijausta vai ei mutta lauantai yöllä paikalla oli heteropari. Nainen oli todella seksikäs, mahtavat tissit ja tiukkapilluinen.

Varmasti käyn uudelleen, jos vaikka pääsi uudelleen mukaan: Mahdollisesti tulemme joskus uudelleen. Hienoa olisi nähdä paikalla muitakin heteropareja. Ja itseasiassa olisi loistavaa nähdä myös bi-henkisiä naisia paikalla joku kerta..

Haha, tajutkaa nyt että paikassa ei ole kuin joku vanha homo, ja joku yrittää näin houkutella sinne lisää väkeä. Muka muodokkaat rouvat tulossa käymään Toivottavasti siellä on mukavia salskeita miehiä.

Niistä meidän viisijäseninen akkakerhomme pitää. Joo, aikomus olisi mennä mennä irrottelemaan iltapäivällä. Täällä kun "Kutsuni" ja muut hinttarit ym. Teidän mielestä varmaan fotoshopattuja kuvia?

Ensinnäkin olen PanomiesSonninen ja toiseksi kyllä ne on keltsusta. Arvaappas vemputtaja mistä tiedän? Olin Keltsussa pariviikkoa sitten iltapäivällä,netistä löytämäni herrasmiehen kanssa. En vielä arvannut "jakelua" laajentaa ,mutta meillä meni kopissa komeesti ko herran kanssa. Olisiko tänään naisia tai pareja menossa keltsuun, joiden kanssa pääsee pitämään hauskaa Gloryholen tai vaikka sitten ihan keinuun.

Juu ei siellä oo ku vanhoja homoja jne. Kyllä siellä joskus aina rohkea nainen tai pari uskaltautuu cineman puolelle ja varmasti saavat hauskoja muistoja eli kaikki vaan paikalle: Löytyiskös paria heteropohjalta irrottelemaan Keltsuun 47v hyvännäköisen herrasmiehen kanssa päivän päätteeksi tällä viikolla? Myös uteliaalle naiselle mahdollisuus käydä katsomassa meininkiä turvallisessa seurassa.. Siisti heteromies 43v etsii mukavan pariskunnan seuraa!

Us videoon ei pariskunta päässyt sisään viime lauantaina mentiin sitten ruusuun mutta paikka tarvis kyllä jotain uudistumista.

Uudistuksen myötä kyllä pariskunnat hävinneet. Us video oli siisti paikka pareille, mutta kun ei pääse sisään. Käytäis kyllä parina jommassa kummassa, mutta jotain piristystä täytyis tehdä. Kerrankin keltsussa pyöri vain homopornoa isoilla näytöillä. Ei oikein innostanut meitä.

Jos us video suosis pareja heitä kävis siellä varmasti. Ruudikas,oikeassa olit tuolla aikaisemmin,en vaan päässyt sinne oikeaan paikkaan kommentoimaan: Mekin olimme vaimon kanssa tässä yksiilta keltsussa ja paikalla pelkkiä homoja.

Isolla näytöllä pyöri homopornoa ja kun kävin kassalta kysymässä saisiko siihen heterofilmin niin ei saa kun se on kuulema joka toinen päivä homo ja toinen päivä heterofilmi. Me olemme käyneet rouvan kanssa nyt elokuussa kaksi kertaa ja kieltämättä jo pelkät heteromiehet ovat pieni vähemmistö, pariskuntia tai muita naisia ei näy koskaan.

Jossain vaiheessa syksyn mittaan taas varmaan käymme. Tervetuloa naiset ja parit! Pariss pari käynyt keltsussa viime kuussa kolme kertaa ja taitaa kyllä riittää. Viime lauantaina taas homopornoa isolla näynöllä.

Pikku näytöllä ei mitään. Käytiin pyytään siihen hetero pornoa. No sai siihen jotain huonoa. Ei siellä 40 v parille mitään ole. Kerran pari nuorempaa kaveria. Huono tupakin savuinen paikka. Soitettiin us videoon ja sinne ei todellakaan parit pääse. Ei sanonut miksi ei. Joten hesasta puuttuu keskustasta hyvä siisti paikka swinger pareille ja muille kimpasta kiinnostuneille.

Ja pidämme myös tv cd tytöistä mutta missäpä hekin kävisivät. Ei oikein keltsu heille hyvä. Mutta hyvä että homoillekkin on joku paikka. Mutta kyllä heteroparit jonkun paikan tarvis.

Toivotaan että meidän lisäksi muita pareja eksyisi sinne. Me voitaisiin tulla ensiviikonloppuna jos muitakin pareja tulossa? Myös muu paikka ja päivä käy ehdotelkaa. Kirkkonummen clubi on siisti mesta ja sitä voi vuokrata omaan käyttöön iltaisin klo 20 ja viikonloppuisin myös päivällä. Olen ollut joskus pienellä miesporukalla. Minulla ei ole miestä mukana.

Laura52 sopii miten sinuun saisi yhteyttä? Ryhmän miehet koostuvat 3: Löytyykö parilleseuraapikaisesti profiilia jostain vai miten saisi yhteyttä? Onko ilmoitusta iskurissa tai profiilia esim finswingers sivuilla? Huomenna keskiviikkona olisi komea herrasmies paikalla tyydyttämässä halukkaan naisen! Anteeksi tuli väärin,nainen siis 95 ja mies pahoittelut kun annoin väärät tiedot ensin. Menkääs joku pari sopiin us-videoon että parit pääsis sinne. Olisi siistimpi paikka ja kivempi sopia sinne treffit kuin keltsuun.

Ja laittakaa tänne viestiä jos sinne pääsee sisään. Kullia tekee mieli perseeseen kirjoitelkaa minulle suoraan kutsuni gmail. Onko pareja menossa ruusuun esim. Perjantaina ois tarkoitus kävästä katsoo.. Keskiviikkona Mies 48 ja nainen 34 menossa mukana. VAIN kaksin mutta katselijat sekä runkkaajat ympärillä kiihoittavat. Paljonkohan Kutsuni tienaa noista sisäänheitoistaan? Olisko pareja tulossa Ei ole säästä 12e ja ennenkaikkea hermosi. Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin ne vanhat hintit jotka ravaavat kokoajan perässäsi ja rohkeimmat koittavat käpelöidä.

Tunteeko joku tän tyypin??? Tänä kesänä oon käynyt kolme kertaa Ruusussa ja joka kerta tämä sama tyyppi on ollut seisomassa käytävällä ensimmäisen kopin ovella kädet puuskassa ja kyttäämässä jokaista sisääntulijaa Joka tapauksessa aina kun oon käynyt siellä ja kävellyt vaikka käytävän päähän kalterihuoneelle ja sitten takaspäin ja kääntynyt oikeelle slingikopillepäin ja siitä taas käytävän päähän sinne pimeään huoneeseen ja takaisin sen ison screenin ohi käytävälle niin tämä tyyppi ikävästi roikkuu takana,jos pysähdyin niin se pysähtyi ja jäi kattelemaan jonkin kopin ovelle leffaa Onko muilla kokemuksia tälläisistä ikävistä tyypeistä ruusussa ja mitä tollasille vois tehdä?

Käykö siellä kukaan illalla? Viime viikonloppuna ainakin oli pari. Naista sai panna kortsun kanssa, kävivät siin keinussa, mutta enimmäkseen viihtyivät kopeissa toki päästivät sisään katselee.

Kiinnostaisi kovasti kokea jotain kivaa Keltaisessa Ruusussa. Olisiko noina päivinä heteropareja tulossa käymään siellä? Kerran olen käynyt aiemmin pari vuotta sitten ja silloin oli ainoastaan homoja paikalla. Vain erityisen harvoin on heteropareja. Jos pari sinne menee, niin tuskin ihan heteroita ovat. Turhaan menet,vanhoja homoja paikalla vaan ja tollaseen aiemmin mainittuun "kyttäriin" myös törmännyt usein.

Siisti heteromies 42v etsii mukavan pariskunnan seuraa! Onko ruusussa slingiä suljettavassa tilassa? Jos asia todella sinua kiinnostaa etkä ainoastaan kysele mentaalitasolla, olisit löytänyt vastauksen tästä ketjusta.

Faindi on kätevä apukeino. Musta mies ois kiva: Ai että susta mies ois kiva. Mitä heteri tekisi Keltsussa? Aina pariskuntia tulossa, mutta kun itse siellä pistäydyn, täytyy aina ottaa esiin se oma bi-puoli. Ei olla ennen käyty ruusussa, tarkoitus ois mennä gloryhole koppiin.

Vaimo haluaa runkata ja imeä. Muu ilmeisesti ei reiän kautta onnistu..? Kutsuni taas keräämässä provikkaa. Voisin tulla 32 v mies, milloin?

Yksi tällainen legenda käsittelee Helsingin Malminrinteessä sijaitsevaa pornokauppa Keltaista Ruusua. Valikoimissa on myös kunnioitusta herättävä valikoima eri kokoisia ja muotoisia  dildoja sekä jättiläisen fysiikkaa mukailevia kuminyrkkejä. Tulvavesi nappasi henkilöauton - kuljettaja jäi loukkuun. Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Aikuista seuraa tallinna porno Terhi Kiemungin kirjoitukset syyteharkintaan.

Kuskien ristiriitaiset kommentit lupaavat hyvää suomalaisfaneille. Yritys oli keskittynyt alan tuotteiden, tarvikkeiden ja elokuvien maahantuontiin sekä myyntiin. You should upgrade or use an alternative browser.

Kuten suurin osa verkkosivuista, myös me käytämme evästeitä parantamaan sivuston kokemusta. Hämeenlinnan kuntosalit keltainen ruusu helsinki. Porno karhu com keltainen ruusu helsinki Ilmaiset seksitreffit hieroja haukipudas heinäkuu Seksi escort helsinki katariina nussii nuorta pornokarhu kypsä isoäiti vanha. Finland sex videos paras seksikauppa, Keltainen ruusu novellit morsiamen piiskaus video naisten fantasia mustan naisen masturpointi orgasmi japanilainen hieronta.

About Melody Abbate