Homoseksuaaliseen seksilelut netistä haluan kalua

Toisaalta ajattelen, että kyseessä voi olla tapa lokeroida asioita, että muilla rintamilla tapahtuu nyt niin, että sitä yhtä ei voi edes vilkaista. Ja se on odottajalle todella inhottavaa. En silti teilaisi Puumaa täysin omien toiveidensa esittämisestä, koska onhan se epäreilua. Mutta se menee myös ohi, tavalla tai toisella. Tsemppiä nyt et kaikki selviää.. Tiedän kanssa et on ihan kauheeta kun toinen vaan häviää, varsinkin noin muutaman kk jälkeen.

Yleensä yksinkertaisin selitys on se oikea: Hän ei halua nyt olla tekemisissä kanssasi. Aika moni joutuu dumpatuksi noin, vain hävimällä ilman selityksiä. Itsellenikin on käynyt näin ja vei kauan, että pääsin eteenpäin elämässäni.

Jotkut ihmiset eivät vain koe, että heidän tarvitsisi selitellä mitään enempää, varsinkaan tuollaisessa salasuhteessa. Se kyllä kertoo aika paljon ihmisen luonteesta, joten yritä vain ajatella että parempi sinulle näin.

Et oikeasti halua elämääsi tuollaista ihmistä. Tulipa kurja fiilis luettuani tämän tekstin, varsinkin kun ei ole kauaa kun saitte Ykkösmiehen kanssa asiat halki Itsekin olen ollut samantyyppisessä tilanteessa parikin kertaa, tunnetila on hirveä tuossa kohtaa: Jaksamista, toivottavasti kaikelle löytyy järkevä selitys ja tarinalle onnellinen, tai edes tyydyttävä loppu! Mun veikkaus on että valokuvaaja säikähti sitä, että teillä onkin nyt ykkösmiehen kanssa avoin suhde.

Hän haluaisi olla kanssasi vain salassa, ettei tarvi miettiä ainakaan mitään oikeaa parisuhdetta tai jättää omaa kumppania. Mutta voin toki olla väärässä!

Mielenkiintoista kyllä nähdä mikä syy tulee olemaan.. Äääh , toi on kyllä kamala tunne. Ja onhan ton pakko olla aika tietoinen valinta olla vastaamatta, mä en nyt kyl lähtis mitään onnettomuutta tähän laittamaan Kuulostaa siltä, että sillä on meneillään sellainen vaihe, että on sulkenut kaikki ihmiset ulos elämästään.

Mulla on ollut tuollaisia ystäviä - ei parisuhteita, onneksi. Ei liity todnäk suhun mitenkään, ainostaan siihen, ettei just nyt jaksa ihmisiä. Voi kestää miten kauan vain. Aika karu karma että juuri nyt kun saisit luvan kanssa harrastaa seksiä muiden kanssa, käy taas noin!

Mä veikkaisin, että sen puoliso on saanut tietää susta ja kieltänyt viestittämisen. Tsemppiä, todella kurjaa joutua arvuuttelemaan mitä on voinut tapahtua! Luulen että siinä ei paljon kiellot auttaisi. Kyllä tämä on Valokuvaajasta itsestä lähtöisin. Joko sitten pelästymisestä, koomasta, kyllästymisestä, masennuksesta, typeryydestä johtuvaa Ei kukaan toinen pysty kieltämään niin ettei mitään infoa pysty laittamaan ainakaan jos aikaisemmat tunteiden tunnustukset on vähääkään totta.

Liekö psykosomaattista vai silkkaa sattumaa, mutta olen parhaillaan sairaslomalla. Kuume nousi eilen illalla, joten olo on sen verran hutera, etten pysty nyt kaikkiin kommentteihin antamaan niitä vastauksia, mitä ne kaikessa positiivisuudessaan ja tsempeissään ansaitsisivat. Ihan ekaksi tuli mieleen paha masennus. Joka sinänsä ei tulevaisuuden kannalta kuulosta kauhean hyvältä. Jos kerran käyttäytyy noin, niin todennäköisesti uudelleenkin. Sitten tuli mieleen, että hänen naisystävä on heittäytynyt todella hankalaksi.

Joko nainen itse tai valokuvaaja kauheitten uhkailujen itsemurha tms kera on pistänyt toistaiseksi yhteydet poikki. Millään en kyllä keksi "hyvää syytä" hiljaisuuteen. Itse repisin pelihousuja jo tuntien päästä. En osaa edes kuvitella päivien hiljaisuutta. Semmonen huomio vaan, että voi olla niinkin, että Valokuvaaja on poistanut Whatsappin. Tai ainakin kun yksi kaverini poisti sen se näkyi juuri noin — viesti ei mennyt perille ja profiilikuva oli hävinnyt luulin myös, että minut oli blokattu, mutta tyyppi olikin poistanut appsin hetkellisesti koska puhelimesta loppui tila.

Niin, sait luvan seksiin, et suhteeseen.. Tuskinpa ykkösmies haluaa, että vietät arkea myös toisen miehen kanssa. Veikkaan, että nyt kun pettämisesi on sallittua, niin valokuvaaja säikähti. Ei halua mitään vakavaa. Ja koska sinun ei tarvitse salailla, niin pelkää, että paljastuu omalle puolisolle..

Jos noin olisi, niin silloinhan Valokuvaajan oma valhe paljastuisi. Onhan itse sanonut olevansa avoimessa suhteessa. Jos se on totta, tuskin paljastumista tarvitsisi noin kovin pelätä - siitäkin huolimatta, että suhteen avoimuus on sovittu hoidettavaksi niin, ettei kumppani seksikerroista saa erikseen tietää.

Jos Valokuvaajalla ei ole puhtaat jauhot pussissa, on mahdollista, että Puuman virallisesti avoin suhde pelästytti. Siitä huolimatta tuollainen katoaminen ei ole mun mielestä hyväksyttävää missään muussa tilanteessa kuin silloin, jos on itse tiedottomassa tilassa.

Alkoi todella surettaa tekstin ja kommentit luettuani. Toivottavasti pian saat selityksen tapahtuneeseen, oli se hyvä tai huono. Tuli mieleen, että mitä jos Valokuvaaja on huonossa kunnossa ja a on siksi sulkenut puhelimestaan yhteydenpitomahdollisuudet tai sitten b hänen naisensa on päässyt peukaloimaan Valokuvaajan puhelinta.

Jospa tämä ei ole kuitenkaan sitä. Voisi kuvitella hänen hoitavan sen fiksummin. Toisaalta on muistettava, että hän jäi hyvin mietteliääksi viimeisestä perjantaipuhelustanne. Toisaalta taas olettaisi, että mahdollisen mietintätaukonsa hän kertoisi sinulle.

Olen aiemmin kommentoinut anonyyminä mutta blogiasi seuraavana ajattelin että ehkäpä on hyvä kommentoida aina tuolla samalla nimimerkillä joten teinpä sitten sellaisen. Ensinnäkin suuren suuri kiitos siitä että kirjoitat näistä hyvin tabu-asioista, miehen haluttomuudesta ja siitä kuinka nainen joutuu hyvinvointinsa takia hakemaan tyydytyksensä toisen miehen sylistä.

Olen itse lähes identtisessä tilanteessa kanssassi, moni teksteistäsi voisi olla kirjoittamaani, sekä kokemuksen että tilanteen tasolla. Voi muru, tiedän niin miltä tuo tuntuu, been there and done that Kävin läpi kaiken maailman spekulaatiot, käytin aikaa lukuisia tunteja, päiviä pohtimalla mitä tein väärin kunnes aukeni että tämä ei nyt johdu minusta. Samoin nyt kun lukee kirjoituksiasi, esim perjantaipuhelu ja tämä uusin, tulee mieleen vain että hän on nyt jostakin syystä todella ahtaalla itsensä kanssa.

Ehkä tuo vammautuminen ei ole ihan vielä loppuun asti käsitelty asia kun tuntuu että hänen on vaikea uskoa sitä että hän itsenänsä olisi ansainnut sellaista hyväksyntää, pyyteettömyyttä ja rakkautta mitä sinä olet hänelle jo osoittanut. Varsinkin jos vakikumppanin viesti jo pidemmän aikaa on ollut päinvastainen. Tähän pohdintaan jos liittää perjantaipuhelun ilmaisun siitä että hänen on nyt pohdittava sitä kun yhtäkkiä sinun viiden vuoden visiossasi olikin mahdollisuus siihen että vapautuisitkin vakisuhteestasi ja olisit myös mahdollisuus hänelle, samaan aikaan kun hän kokee että olet tullut ja sekoittanut totaalisesti pakkansa elämän monella osa-alueella, ihan vain olemalla oma ihana, rakastettava itsesi.

Voi olla aika suuri ja hämmentävä asia, varsinkin miehelle jolla kaikki on järjestyksessä, ulkoisesti ja pään sisällä. Tämä tuli ensimmäisenä mieleen tälle "keittiöpsykologille" ja ei tietenkään ole mikään muu kuin yksi spekulaatio muiden joukossa.

Mutta reilua tämä ei ole sinua kohtaan ja toivonkin että hän pikaisesti osoittaa edes jonkinlaisen elonmerkin itsestänsä jotta saat tietää että hänellä on kaikki edes jokseenkin kunnossa ja saisit edes pienen selityksen tilanteen ymmärtämiseksi. Epätietoisuus kun on pahempaa kuin totuus Voih, hyppipäs tuolla sanat väärille riveille Valokuvaaja ei halunnut suhdetta kanssasi vaan pelkkää satunnaista seksiä ilman sitoumuksia ja roikkumaan jäämistä.

Sinut lempattiin kyllä todella kylmästi: Liiankin tuttua tuo hiljaisuus jopa niin että ollaan katsottu mutta ei vastattu: Ja sitten tuo jos on yhtäkkiä poistunnut whatsapista whattt???!!!

Jo toisen kerran eräs poistui joka pitänyt nähdä en siis ole nähnyt vielä yksi toinen jonka kaa oli sovittu oikein tapaaminen mutta kuulemma tuli kolari ja ei pääsyt ja sen jälkeen katosi sekä sivustolta jossa tapasimme ja whatsapissa. Kolmas vielä jonka tapasin niin blokkasi minut tapaamisen jälkeen eikä mitään selitystä asiaan.

Nyt ei ole minun treffikumppanista kuulunnut mitään sitten sunnuntain jolloin sillon itse tein viestialotuksen, joten vähän itseäkin huolestuttaa.

Pitää silti ottaa itse häneen yhteyttä ja vähän tiedustella haluaako hän edelleen tavata. Toivottavasti kuitenkin valokuvaaja vastaa. Kuule miz, ei se halua tavata. Turha sitä on edes kysyä. No kyllä se sanoi haluavansa nähdä. On vain nyt viikonloppuna mökillä ja itse ehdotti seuraavaa viikonloppua jonka jälkeen naureskeltiin jutuille. Hui miten pelottava ehdotus! Samoin kuin tuon aloittelevan puuman kehotus soittaa miehen työpaikalle.

Onhan tuo todella ikävää ja rumaa kun joku pistää kaiken kommunikaation poikki varoituksetta. Ja siihen on kaiketi itselle helpompi keksiä kaikkia vaihtoehtoteorioita onnettomuuksista puhelimen hajoamiseen. Niitä on tuolla ylemmissä kommenteissakin listattu vino pino. Ikävä totuus nyt vain on, että suurimmassa osassa näistä tapauksista toinen on vain kyllästynyt. Jostain syystä naisten on todella vaikea sisäistää tämä.

Eri kommunikointiväylien kautta viesteillä pommitus, saati sitten työpaikalle tai kotiin soittelu tai ilmaantuminen! Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Miettiessäni, miltä minusta tuntuu tämän kaiken keskellä, muistin Facebookissa näkemäni lainauksen Marilyn Monroelta: Find someone who will ruin your lipstick, not your mascara.

Miten helvetissä tässä näin kävi? Edellinen juttu Seuraava juttu. Kuinka hyvin oikeastaan tunnet hänet Toivottavasti tälle kaikelle on jokin luonnollinen selitys. Voit vain tietää ja tuntea miltä sinusta tuntuu nyt. Ajattelen sinua ja kärsin kanssasi. Ei huudeta epistä, kun ei tiedetä. My heart goes out to you, cougar. Tätähän se rakkaus tekee. Meihin voi sattua, oikeasti. Kun jollain on merkitystä. Siksi varmaan jotkut ihmiset pitävät rakkautta tabuna, ja puhuvat mieluummin pelkästä seksistä.

Sinä osaat rakastaa, sitä ei kukaan voi sinulta viedä, se on sinussa. Olet kaunis, kaunis sielu. No voihan hitto ja kurjuus! Toivottavasti saat rakennettua hyviä asioita jollain muulla elämänalueella. Haha sitä saa mitä tilaa! Mikä ihme teitä ihmisiä vaivaa?! Kiitos kaikille tähän asti kommentoineille, ihanaa lukea noin paljon kannustavia kommentteja! Pikaista paranemista ja voimia tähän tilanteeseen.

Kun miehet kasvaisivat sellaiseen ymmärrykseen, ettei nainen ole mikään seksilelu niin silloin sitä seksiä saisi muutenkin kuin lauantaina saunan jälkeen. Seksilelu-demonisoinnilla syyllistyt seksuaalisen vähemmistön, sinkkujen seksuaalisuuden syrjintään. Seksilelu-demonisointi sisältää ajatuksen, että tilapäiset seksisuhteet olisivat jotenkin huonompia, kuin seksi pysyvässä parisuhteessa. Tällaisella sinkkujen seksin, tilapäisten seksisuhteiden kielteistämisellä yritetään kieltää sinkkujen täysmääräistä oikeutta seksuaalisuuteen.

Sinkkujen seksi eli tilpäinen seksi on hyväksyttävä täysin samanveroisena seksuaalisuuden muotona, prosenttisesti yhtä hyvänä, kuin perheseksuaalien parisuhdeseksi. Kyllä jokaikinen vee runkkari tajuaa, ettei ole mahdollista saada kahta superhyvän näköistä blondia omaan sänkyynsä! Sen tietää jo siitä, ettei suomessa yleensäkään sellaisia mimmejä näe! Se on fantasia ja sellaisena sen jokainen näkee! Kyllähän nää seksihommat on aivan liikaa problematisoitu..

Itse muistan ensimmäisen kerran katselleeni pornolehtiä aivan vapaasti jo parturivuoroa odottaessani. Kyllä, muistan vieläkin, miten kiinnostavia kuvia niissä oli, vaikka ikää taisi olla alle 10 v.

Hieman vaikea sitten oli nousta sinne tuoliin istumaan, kun olin niin uppoutunut asiaan. En kuitenkaan kuvitellut, että parturitäti alkaisi riisuutua, hän vain kysyi, paljonko otetaan..

Ei porno naiskuvaani mitenkään muuttanut. Siinä mielessä nykyporno kyllä on haitallista, että se antaa aika tylsän kuvan seksistä..

Mallit ovat silikonirintaisia ja miehet pumpattu täyteen viagraa. Siis lähinnä jotain doping-urheilua. Suosittelenkin kaikille vintage-pornoa, jossa on jokin juonenpätkä.. Siinä oppii samalla kieliäkin, ainakin muutaman sanan.. Poika on nyt täyttämässä kymmenen ja kovasti porno kiinnostaa. Annoin nyt ensimaistiaisiksi 50 vuotta vanhan retro-Jallun..

Yhdessä sitä luettiin ja kommentoitiin. Myöhemmin äiti yllätti pojan katselemassa netistä jotain tissejä.. Kysyin, millä sivulla poika oli, että saisin itsekin sen tsekata ;- Hänellä on oma kone, jonka nettiyhteyden äiti nyt katkaisi ;- Kyllä se tästä hyvin lähtee.. Jopa minä pellavapääjannuna törmäsin spurgujen, liiman imppaajien ja ihan tavan jässien metsämajoja luutatessa massiivisiin röykkiöihin erilaisia kiinnostavia pornolehtiä.

Silloin kun ei nettiä ollut. Ja kummasti vaikka niissä erilaisia oudon monimutkaisia tapoja ja fetissejä nussimiseen liitettiin, niin kiinnostukseni kohteena oli ihan se naisen värkki ja muut näppylät. Hyvin on mummot taas kehällä.

Tuollaisia alistavia paskapuheita lausuva ääliö on elämälle ja luonnolle laiton olento. Loitsikoot itsensä noitavuorelle känsäytymään. Aina väitetään että miehet alkaa 'pornoilemaan' kun katselevat sitä materiaalia. Menkää juustot tuonne kylille katselemaan näitä sinkkuelämää-kalkkunoita: Ne harrastavat ja etsivät esineellistävää seksiä. Ja toisekseen, jos nyt sattuu tykkäämään muustakin kuin vaakatasossa jynssäämisestä niin se ei kyllä mikään pornon aiheuttama negatiivinen asia.

Se miksi poliisisarjoja tuputetaan jopa näköjään katumainoksina on nyt suomen kyttäsarjan megaliittisiä mainoksia on ihan puhdasta lampaiden manipulointia ja kontrollikoneiston hierarkian iskostamista -eli aivopesua.

Kyttien työtä ja valheellisia konsteja iskostamalla saadaan niitä seuraavat ihmiset luulemaan että poliisi selvittää kaiken ja on voima jolle ei ryttyillä. Seksiä vaan ei saa oikein mistään ja täten on ihan hyvä että on edes pornoa. Kummaksi se on mennyt kun muovimaisuus ja turha kikkailu ja jopa sadismi näyttää lisääntyvän.

Se on pornoa ja jostain kumman syystä siinä nauraa pari kertaa katketakseen. EN minä ainakaan nauti tai tajua miksi olisi nautinnollista katsoa pornoa jossa naisen pää on vessanrenkaan läpi ja meikit valuu naamalle. Toki sellaiseen törmää helposti netissä, mutta ei se ala kiinnostaa siltikään. ELi seksillä kiihotetaan, väkivallalla vedetään aivo-oikoset ja siihen päälle kun vielä joku pahakurkinarsisti vetää aivojen vihaamat aivot kyllä kuulevat oikean musiikin positiivisesti jolinansa päälle, niin on onnistuttu saamaan ihminen tilaan jossa mikä tahansa rahalla saatava artikkeli toimii eräänlaisena antikaaos-lääkkeenä.

Tosin vain aivan hetken. Ennen pornon kieltämistä tulisi todella lopettaa väkivaltaviihde ja mielisairaan mikkihiiri-klubin ja vastaavien muzakin survominen sfääreihin. Se kuka saa laumat palvomaan britneyspearsseja ja muita robotteja, on se kenelle kersojen ja vanhempien rahat valuu.

Minä en tunne ainuttakaan vuotiasta miestä, joka ei katsoisi pornoa. Mitäs pahaa siinä on. Isolla osalla ryhmästä on tyttöystävä, joka saattaa myös katsoa. Paljon enemmän seksuaalisuuteeni on negatiivisesti vaikuttanut juurikin miesten halujen demonisointi. On se pahasta pirulauta Onneksi alan olemaan vanha kääkkä niin olen ehtinyt nauttimaan kaikesta kivasta jonka nämä varmaan kohta kieltävät.

Näiden todellisuudesta vieraantuneiden väestöliiton edustajien olisi ehkä syytä hakata hanskaan vähän enemmän, jos vaikka sillä vältyttäisiin näiltä jutuilta. Pornon katsominen ei ole laitonta, mutta pornon välitys alaikäiselle on: En ole yhteiskuntatieteen maisteri, joten siihen osaan en ota kantaa. Mutta miten syy-seuraussuhde tässä menee? Onko miesten seksuaalisuus pornon kaltaista syntymälahjana, vai muokkautuuko se pornon laajasti käsiteltynä koko pornoistuneen yhteiskunnan takia sellaiseksi?

Pitäisin mahdollisena että nämä ruokkivat toisiaan. Viehtymyksellä isoihin tisseihin lienee luontainen alkuperä, mutta kuinka nuori ja myöhemmin aikuinen mies kokee tämän vaikuttavan hänen tavoittelemiinsa tempauksiin?

Muinoisen ja harmillisesti hävitetyn Eleusismyytin kekkereissä pantiin railakkaasti sakissa. Kyllä jokainen mies tässä maailmassa tietää tasan tarkkaan, että siitä lähtien kun pojilla alkaa hormoonit jylläämään niin se porno kiinnostaa enemmän kuin mikään muu. Ennen oli pornolehdet, nykyään nettiporno. Tarjontahan vain vastaa kysyntään. Toisaalta käsittäkseeni naisten seksuaalisuus suuntautuu enemmän sellaiseen suuntaan, jossa he eivät voi käsittää sitä, mitä mies saa pornosta irti.

Pornosta keskustellessa meiltä näyttää puuttuvan laajempi näkökulma ja paneutuminen aiheeseen monesta suunnasta. Seksuaalisuuden julkista represantaatiota on ollut olemassa muodossa tai toisessa niin kauan kuin on ollut inhimillistä kulttuuria ja niin kauan kuin homo sapiens on osannut piirtää ja kirjoittaa. Jo 30 vanhat Venus-patsaat tuovat tuhansien sukupolvien takaa viestiä elämän rehevyydestä. Tämä suuri hedelmällinen äitijumala - Venus-Istar-Astarte-jne.

Lähi-idän alueen ikivanhoihin pakanallisiin kulttuureihin liittyi laaja seksualisuuden julkinen kuvasto, sakraalinen prostituutio ja seksuaaliset orgiat tärkeissä vuodenkietoon liittyvissä juhlissa. Sivistyksemme kehdossa antiikissa seksi näkyi kaikkialla ja seksuaalinen kuvasto ja seksin ja alastomuuden julkinen representaatio oli voimakkaasti läsnä ihmisten arjessa ja pyhässä.

Muinaiset kreikkalaiset seisoivat kadun varrella katsomassa, kun ohi kannettiin jättimäistä erektiossa jököttävää penistä. Ihmiset saattoivat syödä astiosta, joissa oli kuvia, joita nykyisin näkee seksivideoissa. Vadeissa ja vaaseissa oli maalattu kuvia anaaliyhdynnöistä.

Fallospatsaat komistivat koteja ja julkisia paikkoja. Ateenan kadunkulmissa ja toreilla seisoi satoja nelikulmaisia pylväitä, joiden silmiinpistävin piirre oli oli reipas erektio. Kaiken tämän "pornon" keskellä varttuivat myös lapset esim. Platon, Sokrates, Aristoteles, henkisesti tasapainoisiksi aikuisiksi, senkummemmin häiriintymättä ja vahingoittumatta.

Päivastoin, tuohon aikaan luotiin suuri osa filosofian, nykykulttuurin ja taiteiden perusteista. Roomalaisilla oli hedelmällisyyden ja sukuvietin jumala Priapus, jonka valtava penis seisoi iloisesti erektiossa maalauksissa ja patsaissa kodeissa ja julkisilla paikoilla. Egyptiläisillä oli hedelmällisyyden ja seksuaalisuuden jumala Min, joka hallitsi alamaisiaan penis terävästi tanassa kuin olympiakeihäs.

Intiassa joidenkin temppeleiden ulkoseinät on peitetty korkokuvilla, joissa ihmiset rakastelevat kaikissa mahdollisissa asennoissa - ja tuskinpa temppelialueella oli kylttejä, joissa luki K15 tai K Intialainen kultturi tuotti myös vuosisatamme alussa Intialaisen lemmentaidon oppaan Kama Sutran, jossa mm.

Kaikissa näissä kulttuureissa "porno" oli arkea ja ihmisten suhtautuminen seksiin ja alastomuuteen niin yksityisesti kuin julkisesti luontevaa. Seksiä ja alastomuutta kuvattiin julkisuudessa avoimesti, mutkattomasti ja suoraan.

Vasta kristinuskon vakiintuminen ja siihen perustuvien sukupuolimoraalikäsitysten yleistyminen muuttivat seksiasenteita kielteiseen ja ahdasmieliseen suuntaan ja sellaiseksi, että seksiä ja alastomuutta ei käsitetä yhtä luonnolliseksi osaksi arkea kuin kuin esim. Kristinusko syntyi välimeren vanhojen pakanallisten hedelmällisyyskulttien keskelle, mutta jo alkukirkon kirkkoisien vanhat tekstit kertovat näiden välimeren vanhojen pakanallisten hedelmällisyyskulttien seksin synnillisyydestä ja pyrkivät suitsimaan pakanallista hillittömyyttä.

Sydän-Euroopassa erotiikka vaipui kristillisen ajan alussa nopeasti pois virallisesta julkisuudesta. Kun taideteosten ainoa virallinen tilaaja yli tuhannen vuoden ajan oli kirkko, taiteilijat unohtivat edeltäjiensä löydöt ihmisen anatomiasta ja seksuaalisuudesta.

Kirkon tuhannen vuoden projekti kansan hillittömän seksuaalisuuden suitsimiseksi näyttää epäonnistuneen kuitenkin pahasti. Jo keskiajan loppupuolella Boccaccion Decameronessa ja Chaucerin Canterburyn tarinoissa seksuaalisuus ja muut maalliset ilot kulkevat läpäisevänä teemana ja antavat kuvan hyvin elämänläheisestä ja lihallisesta aikakaudesta.

Vaisto osoittautui kristillistä siveellisyyttä ja hurskautta ja hyvettä vahvemmaksi. Renesanssissa Kreikan taiteen pakanallinen ja eroottisuuden luonnonvoiman tunnustava henki syntyi uudestaan ja samalla myös muualla yhteiskunnassa alkoi liikkua samansuuntaisia virtauksia, jotka vähitellen johtivat äitikirkon vallan murenemiseen, valistukseen ja tieteen vallankumoukseen ja luvun lopulla pornografian käsitteen syntyyn sellaisena kuin se nykymerkityksessään mielletään ja lopulta tähän "pornoistuneeseen", "seksin läpitunkemaan" nykyiseen aikakauten, jota historiantajuttomasti syytetään nyt yliseksuaaliseksi.

Valokuvauksen- ja elokuvan historiaa tuntevat tietävät, että kun valokuvaus keksittiin, ensimmäiset valokuvat otettiin alastomista naisista ja seksinharrastamisesta ja kun elokuva keksittiin, ensimmäisissä elokuvissa kuvattiin kursailematonta ja suorasukaista seksinharrastamista sen kaikissa mahdollissa ilmenemismuodoissa.

Vaikka pornografian käsite nykymerkityksessään syntyi vasta luvulla, ajan hengessä - ajattelematta elävä, historiantajuton, kristillis-feministisellä sukupuolimoraalilla myrkytetty nykyihminen mieltää lähes kaiken seksuaalisuuden ja alastomuuden julkisen representaation - jopa antiikin eroottisen taiteenkin - pornografiaksi tai pitää sitä sopimattomana ja sukupuolimoraalia loukkaavana ja siveettömänä.

Kristinuskon aikana, lähes jokaisen sukupolven aikana on keskuskeltu seksin ja alastomuuden turmelevasta vaikutuksesta ja jokin moralistinen taho on varoittanut "että elämme yliseksuaalista aikaa". Käsitykset, jotka luotiin kristillisessä kirkossa noin vuotta sitten ihmisen seksuaalisuuteen liittyvänä syntinä, elävät yhä tänä päivänäkin Suomessa seksuaalisuuteen liittyvänä noitavainona ja moraalisena paniikkina. Juutalaiskristillisen siveyden tilalle ja rinnalle on nykyisin tullut abolitionistinen feminismi, joka on ideologisoinut kristillisen syntikäsityksen länsimaalaisen heteromiehen soimaamiseksi ja tasa-arvokysymykseksi.

Tähän nykyajan seksuaaliseen noitavainoon ja moraalipaniikkiin kuuluu mm. Kyseessä on entisten kristillissiveellisten aikojen seksuaalisuutta vanhan testamentin kymmenen käskyn kautta määrittämän sukupuolimoraalin nykyajan versio, joka luo ongelmia asioista, joissa ei ole mitään ongelmaa, tuomiten ja syyllistäen ihmisiä milloin mistäkin normaaliin terveeseen elämään ja ihmisluontoon kuuluvasta asiasta.

Tuhat vuotta vallankumousta turhaanko? Eipähän tarvitse olla ainakaan huolissaan siitä, että seksuaalinen vallankumous menee liian pitkälle. Me tämän päivän ajassa-ajattelematta elävät ihmiset, jotka ihmettemme Pyhän Augustinuksen luvulla kehittämää kuolemansyntihierarkiaa, emme ehkä tajua, että samalla tavalla tulevat luvulla elävät ihmiset ihmettelemään tätä meidän aikamme kaupalliseen seksiin ja pornoon liittyvää hysteriaa ja moraalipanikkia.

Miksi seksin ja seksuaalisuuden julkisessa esiintuomisessa olisi jotain eettisesti pahaa tai väärää? Miksei seksi voi olla arvokasta sellaisenaan nautintoa tuottavana ruumiillisena toimintana. Miksi seksin tulisi aina kytkeytyä monogamiseen rakkauteen tai seurusteluun? Ja kenellä on oikeus määritellä kenen kanssa, miten, miten usein, missä, missä tarkoituksessa ja millä ehdoilla seksiä saa harrastaa? Kenellä on oikeus määritellä mikä on sopiva määrä seksuaalisuutta ja alastomuutta ja miten se saa näkyä julkisuudessa.

Missä määrin naisen vartalon naiselliset piirteet saavat julkisuudessa altistua miehen katseelle, jotta sitä ei pidetä naisen arvon alentamisena tai sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkauksena tai seksuaalisena ahdisteluna ja häirintänä.

Kysymys, eletäänkö nyt yliseksuaalista aikaa, voidaan kääntää toisinkin päin. Entäpä jos aliseksuaalinen ja seksuaalikielteinen aika on nyt vähitellen korjaantumassa tai jospa elämmekin aliseksuaalista ja seksikielteistä aikaa.

Ehkäpä suurempi ongelma oikeasti onkin seksinpuute ja se, että suhteemme seksuaalisuuteen on oikesti estynyt, jopa kouristunut, eikä "porno väijyy kaikkialla" tai jotkin hihasta vedetyt teoriat pornon ja alastomuuden haitallisuudesta. Ihmiset syntyvät, elävät ja kuolevat seksuaalisena olentoina ja seksuaalisuus on tärkeä osa terveen ihmisen hyvää elämää.

Seksuaalisuuteen luonnollisen mutkattomasti suhtautuva kasvuympäristö kasvattaa ihmistä luontevaan suhtautumiseen seksuaalisuuteen.

Seksuaalisuutta häpeilevä ympäristö taas tuottaa estyneitä ihmisiä, joille seksi kuuluu samaan sosiaalisesti peitettävien asioiden kategoriaan kuin ulostaminen. Menkääpä itseenne, kumpaa akselin päätä suomalainen yhteiskunta on oikeasti lähempänä?

Kun nykyisin paheksumme paljasta pintaa esim. Tämän kirjoituksen lähteenä on mm. Kauhasen kirjoitus on kuin raikas kevätsade, joka virkistää ja puhdistaa mieltä ja ilmaa ja jonka lukemisen jälkeen on joka kerta helpompi hengittää. Puutunpa teidän herrojen keskusteluun sen verran, että mainostan käsittääkseni varsin hyvää kirjaa nimeltään Kalun käyttöopas.

Kirjoittaja on alun kolmannella kymmenellä tuolloin ollut Manne Forssberg. Monia mieheyden itsestäänselvyyksiä hieman kyseenalaistetaan, myös meidän muijien näkökannalta. Varsinainen virhe kirjassa on kehotus tunkea pussatessa ensi työkseen kielensä toisen suuhun. Ei ainakaan minun kanssani olisi nuoruudessanikaan johtanut muuhun kuin tuttavuuden päättymiseen. Olen itse miettinyt, millaisia suorituspaineita pornonkulutus luo nuorelle miehelle. Kyllä se ainakin tyttöihin taitaa vaikuttaa, kun katselee tissiliivihyllyjen nuorisomalleja: Se, että jokin asia on legaalisen järjestelmän eli asetusten ja säädösten vastaista, ei tee siitä laitonta.

Ymmärrettävä virhe maailmassa, jossa tätä eroa piilotellaan enemmän kuin todellista syytä tasa-arvoyksikön miehettömyyteen, mutta virhe kuitenkin. Tutki eroa sanojen "lawful" ja "legal" välillä. Asetukset ja säädökset acts and statutes kuuluvat jälkimmäiseen ryhmään.

Laki kuuluu ensinmainittuun ryhmään. Lakia täytyy kaikkien totella. Asetuksia ja säädöksiä täytyy vain heidän totella, jotka ovat erikseen antaneet suostumuksensa alistua niiden hallinnoimiksi given consent to being governed by them.

Minäkään en ymmärrä tätä sosiaalitanttojen seksuaalikielteisyyttä- ei pitkälle olla päästy niistä ajoista, jolloin masturboinnin kerrottiin mädättävän selkäydintä. Mitä vikaa on siinä, että teinipoika voi välillä paeta fantasiamaailmaan, jossa miehet ovat pystyviä ja naiset halukkaita? Kyllä heille aikanaan selviää se reaalitodellisuus, kun yrittävät toteuttaa seksuaalisuuttaan jonkun homssuisen lähiövalaan kanssa samassa aviovuoteessa.

Tuo "yllättävyys" häkellytti minuakin. Lapsuuden pornokarkelot siinä 12 vee korvilla olivat itsellänikin niin rajua kamaa, että piti lähteä pihalle ampumaan ilmakolla kun kuvasto oli liian eksplisiittistä ja rankkaa. Sexpo-säätiön pj Tommi Paalanen on ehdottanut, että kouluissakin pitäisi näyttää pornoa. Mielestäni ei hullumpi ajatus sinällään, kun vain se olisi muutakin kuin jynkkyä ja tehty maulla.

Voisin itse mennä vaikka pitämään ko.

..

SIHTEERI HOMOSEKSUAALISEEN HÄMEENLINNA KARVASET KALUT

Nykyisin naiset usein valittavat, että eivät enää saa tarpeeksi seksiä miehiltään, kun nämä ovat tuhlanneet kaikki paukut nettipornon parissa. Mutta jos kehitys jatkuu tästä eteenpäin vielä voimakkaammin kohti virtuaaliseksiä? Miten käy esimerkiksi perheinstituution? Mistä lapsille löytyy enää isä? Muuttuvatko avioliitot seksittömiksi, jossa molemmat puolisot hoitavat seksuaalisuutensa netin kautta?

Netti-informaation lisääntyessä ihmisten välisten kontaktien määrä kasvaa räjähdysmäisesti, joka taas on signaalina ylikansoituksesta. Luonnollisena seurauksena ovat uudenlaiset käyttäytymismallit, jotka johtavat syntyvyyden alenemiseen. Tätä hypoteesia tukisi esim se, että olisi todistettu, että nettipornon vastustajia ovat ne, jotka ovat sukunsa jo jatkaneet. Olisi mukava saada tietoonsa yksikin kunnolla tehty tutkimus, jossa osoitettaisiin että sukupuolisuus ei ole biologinen ilmiö.

Kumma että joka hemmetin verovaroilla rahoitettavan organisaation pitää nykyään lisätä toimintansa kuvaukseen monikulttuurin edistäminen.

Olisi aika päästä eroon näistä verovaroilla rahoitettavasita organisaatioista joiden tarkoituksena on edistää jotakin poliittista ajatussuuntaa. No, Väestöliittohan kampanjoi ahkerasti kondomin käytön puolesta, joka on tärkeää etenkin suomalaisten miesten ja ulkomaalaisten naisten tilapäisissä seksisuhteissa, jotka ovat rajoitusyrityksistä huolimatta jatkuvassa kasvussa. Porno esineellistää ja häivyttää takana olevat valtasuhteet.

Sen huomaa, kun miehet ovat käyneet pornokulttuuri-Thaimaassa, niin niillä on sitten sellainen ajatus, että suomestakin pitäisi löytyä jotain "ladyboy", "shemale" huoria heidän seksileluikseen. Kun miehet kasvaisivat sellaiseen ymmärrykseen, ettei nainen ole mikään seksilelu niin silloin sitä seksiä saisi muutenkin kuin lauantaina saunan jälkeen. Seksilelu-demonisoinnilla syyllistyt seksuaalisen vähemmistön, sinkkujen seksuaalisuuden syrjintään.

Seksilelu-demonisointi sisältää ajatuksen, että tilapäiset seksisuhteet olisivat jotenkin huonompia, kuin seksi pysyvässä parisuhteessa. Tällaisella sinkkujen seksin, tilapäisten seksisuhteiden kielteistämisellä yritetään kieltää sinkkujen täysmääräistä oikeutta seksuaalisuuteen.

Sinkkujen seksi eli tilpäinen seksi on hyväksyttävä täysin samanveroisena seksuaalisuuden muotona, prosenttisesti yhtä hyvänä, kuin perheseksuaalien parisuhdeseksi. Kyllä jokaikinen vee runkkari tajuaa, ettei ole mahdollista saada kahta superhyvän näköistä blondia omaan sänkyynsä!

Sen tietää jo siitä, ettei suomessa yleensäkään sellaisia mimmejä näe! Se on fantasia ja sellaisena sen jokainen näkee! Kyllähän nää seksihommat on aivan liikaa problematisoitu.. Itse muistan ensimmäisen kerran katselleeni pornolehtiä aivan vapaasti jo parturivuoroa odottaessani. Kyllä, muistan vieläkin, miten kiinnostavia kuvia niissä oli, vaikka ikää taisi olla alle 10 v.

Hieman vaikea sitten oli nousta sinne tuoliin istumaan, kun olin niin uppoutunut asiaan. En kuitenkaan kuvitellut, että parturitäti alkaisi riisuutua, hän vain kysyi, paljonko otetaan..

Ei porno naiskuvaani mitenkään muuttanut. Siinä mielessä nykyporno kyllä on haitallista, että se antaa aika tylsän kuvan seksistä..

Mallit ovat silikonirintaisia ja miehet pumpattu täyteen viagraa. Siis lähinnä jotain doping-urheilua. Suosittelenkin kaikille vintage-pornoa, jossa on jokin juonenpätkä.. Siinä oppii samalla kieliäkin, ainakin muutaman sanan.. Poika on nyt täyttämässä kymmenen ja kovasti porno kiinnostaa. Annoin nyt ensimaistiaisiksi 50 vuotta vanhan retro-Jallun.. Yhdessä sitä luettiin ja kommentoitiin.

Myöhemmin äiti yllätti pojan katselemassa netistä jotain tissejä.. Kysyin, millä sivulla poika oli, että saisin itsekin sen tsekata ;- Hänellä on oma kone, jonka nettiyhteyden äiti nyt katkaisi ;- Kyllä se tästä hyvin lähtee.. Jopa minä pellavapääjannuna törmäsin spurgujen, liiman imppaajien ja ihan tavan jässien metsämajoja luutatessa massiivisiin röykkiöihin erilaisia kiinnostavia pornolehtiä. Silloin kun ei nettiä ollut. Ja kummasti vaikka niissä erilaisia oudon monimutkaisia tapoja ja fetissejä nussimiseen liitettiin, niin kiinnostukseni kohteena oli ihan se naisen värkki ja muut näppylät.

Hyvin on mummot taas kehällä. Tuollaisia alistavia paskapuheita lausuva ääliö on elämälle ja luonnolle laiton olento. Loitsikoot itsensä noitavuorelle känsäytymään. Aina väitetään että miehet alkaa 'pornoilemaan' kun katselevat sitä materiaalia. Menkää juustot tuonne kylille katselemaan näitä sinkkuelämää-kalkkunoita: Ne harrastavat ja etsivät esineellistävää seksiä.

Ja toisekseen, jos nyt sattuu tykkäämään muustakin kuin vaakatasossa jynssäämisestä niin se ei kyllä mikään pornon aiheuttama negatiivinen asia. Se miksi poliisisarjoja tuputetaan jopa näköjään katumainoksina on nyt suomen kyttäsarjan megaliittisiä mainoksia on ihan puhdasta lampaiden manipulointia ja kontrollikoneiston hierarkian iskostamista -eli aivopesua. Kyttien työtä ja valheellisia konsteja iskostamalla saadaan niitä seuraavat ihmiset luulemaan että poliisi selvittää kaiken ja on voima jolle ei ryttyillä.

Seksiä vaan ei saa oikein mistään ja täten on ihan hyvä että on edes pornoa. Kummaksi se on mennyt kun muovimaisuus ja turha kikkailu ja jopa sadismi näyttää lisääntyvän. Se on pornoa ja jostain kumman syystä siinä nauraa pari kertaa katketakseen.

EN minä ainakaan nauti tai tajua miksi olisi nautinnollista katsoa pornoa jossa naisen pää on vessanrenkaan läpi ja meikit valuu naamalle. Toki sellaiseen törmää helposti netissä, mutta ei se ala kiinnostaa siltikään.

ELi seksillä kiihotetaan, väkivallalla vedetään aivo-oikoset ja siihen päälle kun vielä joku pahakurkinarsisti vetää aivojen vihaamat aivot kyllä kuulevat oikean musiikin positiivisesti jolinansa päälle, niin on onnistuttu saamaan ihminen tilaan jossa mikä tahansa rahalla saatava artikkeli toimii eräänlaisena antikaaos-lääkkeenä. Tosin vain aivan hetken. Ennen pornon kieltämistä tulisi todella lopettaa väkivaltaviihde ja mielisairaan mikkihiiri-klubin ja vastaavien muzakin survominen sfääreihin.

Se kuka saa laumat palvomaan britneyspearsseja ja muita robotteja, on se kenelle kersojen ja vanhempien rahat valuu. Minä en tunne ainuttakaan vuotiasta miestä, joka ei katsoisi pornoa. Mitäs pahaa siinä on. Isolla osalla ryhmästä on tyttöystävä, joka saattaa myös katsoa. Paljon enemmän seksuaalisuuteeni on negatiivisesti vaikuttanut juurikin miesten halujen demonisointi.

On se pahasta pirulauta Onneksi alan olemaan vanha kääkkä niin olen ehtinyt nauttimaan kaikesta kivasta jonka nämä varmaan kohta kieltävät. Näiden todellisuudesta vieraantuneiden väestöliiton edustajien olisi ehkä syytä hakata hanskaan vähän enemmän, jos vaikka sillä vältyttäisiin näiltä jutuilta.

Pornon katsominen ei ole laitonta, mutta pornon välitys alaikäiselle on: En ole yhteiskuntatieteen maisteri, joten siihen osaan en ota kantaa. Mutta miten syy-seuraussuhde tässä menee?

Onko miesten seksuaalisuus pornon kaltaista syntymälahjana, vai muokkautuuko se pornon laajasti käsiteltynä koko pornoistuneen yhteiskunnan takia sellaiseksi? Pitäisin mahdollisena että nämä ruokkivat toisiaan. Viehtymyksellä isoihin tisseihin lienee luontainen alkuperä, mutta kuinka nuori ja myöhemmin aikuinen mies kokee tämän vaikuttavan hänen tavoittelemiinsa tempauksiin?

Muinoisen ja harmillisesti hävitetyn Eleusismyytin kekkereissä pantiin railakkaasti sakissa. Kyllä jokainen mies tässä maailmassa tietää tasan tarkkaan, että siitä lähtien kun pojilla alkaa hormoonit jylläämään niin se porno kiinnostaa enemmän kuin mikään muu.

Ennen oli pornolehdet, nykyään nettiporno. Tarjontahan vain vastaa kysyntään. Toisaalta käsittäkseeni naisten seksuaalisuus suuntautuu enemmän sellaiseen suuntaan, jossa he eivät voi käsittää sitä, mitä mies saa pornosta irti. Pornosta keskustellessa meiltä näyttää puuttuvan laajempi näkökulma ja paneutuminen aiheeseen monesta suunnasta.

Seksuaalisuuden julkista represantaatiota on ollut olemassa muodossa tai toisessa niin kauan kuin on ollut inhimillistä kulttuuria ja niin kauan kuin homo sapiens on osannut piirtää ja kirjoittaa. Jo 30 vanhat Venus-patsaat tuovat tuhansien sukupolvien takaa viestiä elämän rehevyydestä. Tämä suuri hedelmällinen äitijumala - Venus-Istar-Astarte-jne. Lähi-idän alueen ikivanhoihin pakanallisiin kulttuureihin liittyi laaja seksualisuuden julkinen kuvasto, sakraalinen prostituutio ja seksuaaliset orgiat tärkeissä vuodenkietoon liittyvissä juhlissa.

Sivistyksemme kehdossa antiikissa seksi näkyi kaikkialla ja seksuaalinen kuvasto ja seksin ja alastomuuden julkinen representaatio oli voimakkaasti läsnä ihmisten arjessa ja pyhässä. Muinaiset kreikkalaiset seisoivat kadun varrella katsomassa, kun ohi kannettiin jättimäistä erektiossa jököttävää penistä. Ihmiset saattoivat syödä astiosta, joissa oli kuvia, joita nykyisin näkee seksivideoissa.

Vadeissa ja vaaseissa oli maalattu kuvia anaaliyhdynnöistä. Fallospatsaat komistivat koteja ja julkisia paikkoja. Ateenan kadunkulmissa ja toreilla seisoi satoja nelikulmaisia pylväitä, joiden silmiinpistävin piirre oli oli reipas erektio. Kaiken tämän "pornon" keskellä varttuivat myös lapset esim. Platon, Sokrates, Aristoteles, henkisesti tasapainoisiksi aikuisiksi, senkummemmin häiriintymättä ja vahingoittumatta. Päivastoin, tuohon aikaan luotiin suuri osa filosofian, nykykulttuurin ja taiteiden perusteista.

Roomalaisilla oli hedelmällisyyden ja sukuvietin jumala Priapus, jonka valtava penis seisoi iloisesti erektiossa maalauksissa ja patsaissa kodeissa ja julkisilla paikoilla. Egyptiläisillä oli hedelmällisyyden ja seksuaalisuuden jumala Min, joka hallitsi alamaisiaan penis terävästi tanassa kuin olympiakeihäs. Intiassa joidenkin temppeleiden ulkoseinät on peitetty korkokuvilla, joissa ihmiset rakastelevat kaikissa mahdollisissa asennoissa - ja tuskinpa temppelialueella oli kylttejä, joissa luki K15 tai K Intialainen kultturi tuotti myös vuosisatamme alussa Intialaisen lemmentaidon oppaan Kama Sutran, jossa mm.

Kaikissa näissä kulttuureissa "porno" oli arkea ja ihmisten suhtautuminen seksiin ja alastomuuteen niin yksityisesti kuin julkisesti luontevaa. Seksiä ja alastomuutta kuvattiin julkisuudessa avoimesti, mutkattomasti ja suoraan.

Vasta kristinuskon vakiintuminen ja siihen perustuvien sukupuolimoraalikäsitysten yleistyminen muuttivat seksiasenteita kielteiseen ja ahdasmieliseen suuntaan ja sellaiseksi, että seksiä ja alastomuutta ei käsitetä yhtä luonnolliseksi osaksi arkea kuin kuin esim.

Kristinusko syntyi välimeren vanhojen pakanallisten hedelmällisyyskulttien keskelle, mutta jo alkukirkon kirkkoisien vanhat tekstit kertovat näiden välimeren vanhojen pakanallisten hedelmällisyyskulttien seksin synnillisyydestä ja pyrkivät suitsimaan pakanallista hillittömyyttä.

Sydän-Euroopassa erotiikka vaipui kristillisen ajan alussa nopeasti pois virallisesta julkisuudesta. Kun taideteosten ainoa virallinen tilaaja yli tuhannen vuoden ajan oli kirkko, taiteilijat unohtivat edeltäjiensä löydöt ihmisen anatomiasta ja seksuaalisuudesta. Kirkon tuhannen vuoden projekti kansan hillittömän seksuaalisuuden suitsimiseksi näyttää epäonnistuneen kuitenkin pahasti.

Jo keskiajan loppupuolella Boccaccion Decameronessa ja Chaucerin Canterburyn tarinoissa seksuaalisuus ja muut maalliset ilot kulkevat läpäisevänä teemana ja antavat kuvan hyvin elämänläheisestä ja lihallisesta aikakaudesta. Vaisto osoittautui kristillistä siveellisyyttä ja hurskautta ja hyvettä vahvemmaksi.

Renesanssissa Kreikan taiteen pakanallinen ja eroottisuuden luonnonvoiman tunnustava henki syntyi uudestaan ja samalla myös muualla yhteiskunnassa alkoi liikkua samansuuntaisia virtauksia, jotka vähitellen johtivat äitikirkon vallan murenemiseen, valistukseen ja tieteen vallankumoukseen ja luvun lopulla pornografian käsitteen syntyyn sellaisena kuin se nykymerkityksessään mielletään ja lopulta tähän "pornoistuneeseen", "seksin läpitunkemaan" nykyiseen aikakauten, jota historiantajuttomasti syytetään nyt yliseksuaaliseksi.

Valokuvauksen- ja elokuvan historiaa tuntevat tietävät, että kun valokuvaus keksittiin, ensimmäiset valokuvat otettiin alastomista naisista ja seksinharrastamisesta ja kun elokuva keksittiin, ensimmäisissä elokuvissa kuvattiin kursailematonta ja suorasukaista seksinharrastamista sen kaikissa mahdollissa ilmenemismuodoissa.

Vaikka pornografian käsite nykymerkityksessään syntyi vasta luvulla, ajan hengessä - ajattelematta elävä, historiantajuton, kristillis-feministisellä sukupuolimoraalilla myrkytetty nykyihminen mieltää lähes kaiken seksuaalisuuden ja alastomuuden julkisen representaation - jopa antiikin eroottisen taiteenkin - pornografiaksi tai pitää sitä sopimattomana ja sukupuolimoraalia loukkaavana ja siveettömänä.

Kristinuskon aikana, lähes jokaisen sukupolven aikana on keskuskeltu seksin ja alastomuuden turmelevasta vaikutuksesta ja jokin moralistinen taho on varoittanut "että elämme yliseksuaalista aikaa". Käsitykset, jotka luotiin kristillisessä kirkossa noin vuotta sitten ihmisen seksuaalisuuteen liittyvänä syntinä, elävät yhä tänä päivänäkin Suomessa seksuaalisuuteen liittyvänä noitavainona ja moraalisena paniikkina.

Juutalaiskristillisen siveyden tilalle ja rinnalle on nykyisin tullut abolitionistinen feminismi, joka on ideologisoinut kristillisen syntikäsityksen länsimaalaisen heteromiehen soimaamiseksi ja tasa-arvokysymykseksi.

Tähän nykyajan seksuaaliseen noitavainoon ja moraalipaniikkiin kuuluu mm. Kyseessä on entisten kristillissiveellisten aikojen seksuaalisuutta vanhan testamentin kymmenen käskyn kautta määrittämän sukupuolimoraalin nykyajan versio, joka luo ongelmia asioista, joissa ei ole mitään ongelmaa, tuomiten ja syyllistäen ihmisiä milloin mistäkin normaaliin terveeseen elämään ja ihmisluontoon kuuluvasta asiasta.

Tuhat vuotta vallankumousta turhaanko? Eipähän tarvitse olla ainakaan huolissaan siitä, että seksuaalinen vallankumous menee liian pitkälle. Me tämän päivän ajassa-ajattelematta elävät ihmiset, jotka ihmettemme Pyhän Augustinuksen luvulla kehittämää kuolemansyntihierarkiaa, emme ehkä tajua, että samalla tavalla tulevat luvulla elävät ihmiset ihmettelemään tätä meidän aikamme kaupalliseen seksiin ja pornoon liittyvää hysteriaa ja moraalipanikkia.

Miksi seksin ja seksuaalisuuden julkisessa esiintuomisessa olisi jotain eettisesti pahaa tai väärää? Miksei seksi voi olla arvokasta sellaisenaan nautintoa tuottavana ruumiillisena toimintana. Miksi seksin tulisi aina kytkeytyä monogamiseen rakkauteen tai seurusteluun? Ja kenellä on oikeus määritellä kenen kanssa, miten, miten usein, missä, missä tarkoituksessa ja millä ehdoilla seksiä saa harrastaa? Kenellä on oikeus määritellä mikä on sopiva määrä seksuaalisuutta ja alastomuutta ja miten se saa näkyä julkisuudessa.

Missä määrin naisen vartalon naiselliset piirteet saavat julkisuudessa altistua miehen katseelle, jotta sitä ei pidetä naisen arvon alentamisena tai sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkauksena tai seksuaalisena ahdisteluna ja häirintänä. Kysymys, eletäänkö nyt yliseksuaalista aikaa, voidaan kääntää toisinkin päin. Entäpä jos aliseksuaalinen ja seksuaalikielteinen aika on nyt vähitellen korjaantumassa tai jospa elämmekin aliseksuaalista ja seksikielteistä aikaa.

Ehkäpä suurempi ongelma oikeasti onkin seksinpuute ja se, että suhteemme seksuaalisuuteen on oikesti estynyt, jopa kouristunut, eikä "porno väijyy kaikkialla" tai jotkin hihasta vedetyt teoriat pornon ja alastomuuden haitallisuudesta. Ihmiset syntyvät, elävät ja kuolevat seksuaalisena olentoina ja seksuaalisuus on tärkeä osa terveen ihmisen hyvää elämää.

Seksuaalisuuteen luonnollisen mutkattomasti suhtautuva kasvuympäristö kasvattaa ihmistä luontevaan suhtautumiseen seksuaalisuuteen. Seksuaalisuutta häpeilevä ympäristö taas tuottaa estyneitä ihmisiä, joille seksi kuuluu samaan sosiaalisesti peitettävien asioiden kategoriaan kuin ulostaminen. Menkääpä itseenne, kumpaa akselin päätä suomalainen yhteiskunta on oikeasti lähempänä? Kun nykyisin paheksumme paljasta pintaa esim. Tämän kirjoituksen lähteenä on mm.

Kauhasen kirjoitus on kuin raikas kevätsade, joka virkistää ja puhdistaa mieltä ja ilmaa ja jonka lukemisen jälkeen on joka kerta helpompi hengittää.

Puutunpa teidän herrojen keskusteluun sen verran, että mainostan käsittääkseni varsin hyvää kirjaa nimeltään Kalun käyttöopas. Kirjoittaja on alun kolmannella kymmenellä tuolloin ollut Manne Forssberg. Monia mieheyden itsestäänselvyyksiä hieman kyseenalaistetaan, myös meidän muijien näkökannalta. Varsinainen virhe kirjassa on kehotus tunkea pussatessa ensi työkseen kielensä toisen suuhun.

Ei ainakaan minun kanssani olisi nuoruudessanikaan johtanut muuhun kuin tuttavuuden päättymiseen. Olen itse miettinyt, millaisia suorituspaineita pornonkulutus luo nuorelle miehelle. Kyllä se ainakin tyttöihin taitaa vaikuttaa, kun katselee tissiliivihyllyjen nuorisomalleja: Se, että jokin asia on legaalisen järjestelmän eli asetusten ja säädösten vastaista, ei tee siitä laitonta.

Olen myös huomannut, että yhdelle ihmiselle on hankalaa olla tekemättä liikaa ruokaa postailen näitä yhden hengen reseptejä aina silloin tällöin sitä mukaa kun niitä keksin. Enää ei tarvi hätäillä. Nimittäin vähäkalorisen kanashwarman, jota voi oikeasti mättää loputtomiin.

Shwarma-mausteseokseen tarvitsee aika liudan mausteita, laiskempi hakee valmiin miksin kaupasta. Viipaloi kanafilee ohuiksi suikaleiksi. Pilko paprika ja herkkusienet niinikään suikaleiksi. Itse poistan siemenosan niin kurkusta kuin tomaatistakin, vähentää salaatin vetisyyttä.

Ruskista kanasuikaleet kevyesti noin ruokalusikallisessa öljyä. Lisää herkkusieni-paprikaseos, kypsennä vielä muutama minuutti, kunnes kanasuikaleet ovat kypsiä. Jos syöt kananmunia, niin pakkasesta löytyvä Quorn sis.

Mä en edelleenkään ole oppinut tekeen yhdelle ihmiselle ruokaa. Kuuden vuoden yksinolon jälkeen mä edelleen teen kattilallisen ruokaa mitä syödään sitten koko viikko ällötykseen asti. Oon pystynyt lukemaan sun kolme viimeisintä postausta jotakuinkin viidessä osassa. On itkettänyt, on itkettänyt todella paljon, on hymyilyttänyt ja helpottanut. Jälkimmäistä sen takia, että tää kaikki on tuntunut todella läheiseltä.

Oon kuvitellut, että itse käyttäytyisin ja toimisin näin vastaavan menetyksen äärellä.

Homoseksuaaliseen seksilelut netistä haluan kalua

kesäkuu Homoseksuaalisuus on perversio, ei seksuaalinen suuntautuminen. Fakta on se että kaikki naiset rakastaa kyrpää, ja haluaa tulla Lesbot saavat useammin orgasmeja sillä heteronaiset ovat vain meisten seksileluja. tammikuu Alempi arvonimi viittaa siihen, että arvonimen hakijat eivät halua tuottaa Kakkoselle .. Homoseksuaalinen puoli oli vain yksi monista mielestäni jopa vähäisin hänen ongelmistaan. .. SM-liigamatsit suorana nyt Iltalehden netissä! Nyt seksileluja myydään tavarataloissakin ja bisnes tulee estottomilta ja. heinäkuu Haluan vain sanoa, että suhtautukaa asiaan vakavasti, en halua puuttua kenenkään Jos käytätte ns. seksileluja, olkaa tarkkana, että niiden koko pysyy kohtuullisena, . Peräpukamien syistä ja hoidosta on paljon sivuja netissä. Jos homoseksuaalisuus ja double fisting eli kahden käden työntäminen.

About Billi Mcwhorter