Gay äitiä perseeseen mies etsii

Iisalmen torin siivouksesta Viitaten tämän päivän kirjoituksesta lehestä. Heleppohan se-on näestä Salemen kei-paekoesta puhua, mutta mitenpä on Kiurveellä, Sonkajärvellä tae Geiteleellä?

Entää aatttomana veakkapa Sukevalla,mitä? Voisitte mennä Antartiksella tai Pohjoisnavalla harrastamaan sodomilaista pervettiä irstailuanne.

Eix Vieremällä oo paljon homppariukkoja? Ei niil ainakaa naisii oo? Iisalmessa on, silmät auki niin niät. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Vieremällä saat seuraa pieremällä. Päästä kunnon vetelä pieru, niin äijät ryntää muna pystyssä paikalle. Putkassa piileskelemässä ja piereskelemässä. Ei kuohussa ole kuin heteroja! Paras paikka on Kuohun miesten vessa. Kuohussa saa vodkan jäillä ja jätkän voilla. Iisalmen karvapersukset, tuokaahahn ahterinne taas markkinahumuun viikonloppuna, suatatta suaha mörssärimakkarroo kunnon suolessa.

Aena, oli joolu eli juhanus. Istuvan billeet on kaapunnin öggyimmät. Ee piäse tännään ku ripulin pukkas. Suattaa olla taatia liikkeellä, peskee käsiännä ahkerraan.

Suolaista ja makeeta unohtamatta nestetasapainoa. Mullae ärhäkkä ripuli ollu par päevee, suap vessaan ryntäillä jatkuvaan. Härässä parantuuu, tuo se ahteris tänne. Poekapolokkoo jorataan ja pussaellaan. Multa tippu sinne eilen huulirasva, löytikö joku? Jos löysit niin jätä seuraavan kerran tiskille. Talilla ne voijeltiin ennevanhaan suksen pohjatkkii. Härätön viikoloppu, persus paleltu pakkasessa. Odinin poikien kerhohuoneelle jörnimään miestä. Saapi, avaisitko nappini hampailla ja vetoketjun varpailla ganninen?

Mieluummin avaan nappisi kielellä ja vetoketjun katseellani. Karhunkieli on kätevä ja sopivan karhea, käy monenlaisiiin pintoihin. Niin se on se, kepulainen joka edusti aikoinaan kahta urheiluseuraa, oli niissä toiminnanjohtajana. Toisen seuran nimi oli muistaakseni Vetelinkuivat ja toinen oli Lopenuupuneet.

Tuu ilalla Pertun rantaan. Kisiksellä oli aikoinaan Hurttiukko, mistä lie nimensä saanu? Kohta avautuu homoille ruiskutuspaikka! Sitä varmaan aihe kiinnostaa! Ei ole Iisalmessa, mutta liiterissä ne tosi gayt luuraa ja joraa! Heeluuko ne homot jo heenikossa? Ite tykkeen näen kesäaekaan homostella luonnon keskellä, se on ihannoo kun heenä kutittaa pussijen alta. Pitää painaa sitten pohjaan asti.

Pittääkö sitä pohojaan suakka paenoo? Anaaliseksin "hinta" Toimin lähes 10 vuotta erään terveyskeskuksen päätoimisena peräpukamien poistajana. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Olen nähnyt rehellisesti sanottuna kymmeniä tuhansia peräpäitä.

Syy, miksi kirjoitan nyt tänne, on se, että täällä ei tunnuta ymmärtävän sitä, mitä toistuva anaaliyhdyntä tekee sille ns. En nyt puhu siitä, jos joku hairahtuu antamaan peräaukkoaan muutaman kerran, ehkä vielä muutama kymmenenkin menee ilman muutoksia.

Mutta kauan harjoitettu peräaukkoyhdyntä tekee korjaamattomia, peruuttamattomia vaurioita anuksen ja peräsuolen lihaksistoon, limakalvoihin ja kudoksiin. Sen sekä näki että tunsi peräpäästä. Arpeutunutta, löystynyttä kudosta, joka päästi ilman ulos itsestään. Myös vaiva, jonka takia sain "asiakkaan", johtui usein tästä kyseisestä harrastuksesta. Peräpukamien poistossa, mikäli kyseessä on suolen sisäiset pukamat, jouduimme laittamaan peräsuoleen jonkin verran instrumentteja, itse poisto tapahtui ampumalla kiristävän kumilenkin pukaman ympärille, joka "kuristi" pukaman pois.

Samaa tekniikkaa käytetään vielä tänäkin päivänä. Olin melko hienotunteinen, eli en tuonut asiaa esille asiakkalle, mutta joskus keskustelimme hoitajan kanssa leikkimielisesti asiasta jälkeenpäin, että "olipas siinä taas isopaikkainen nainen" , tms. Haluan vain sanoa, että suhtautukaa asiaan vakavasti, en halua puuttua kenenkään yksityisasioihin, mutta älkää hyvät ihmiset vaan kuvitelko, ettei anaaliseksi pitkään ja useasti harrastettuna aiheuttaisi mitään anuksellenne ja peräsuolellenne.

Peräpäässäni kasvaa tatti, osaatko poistaa? Itseltäni olen muutaman poistanut. Itselläni oli känsä etusormessa. Otn sen irti hampaillani. Miksi et poistanut pukamia hitsaamalla? Onko tuo tarjous, pukamien pureskeluun? Hassu juttu kun luin jostain, että jollain homolla voi olla muna-allergia. Tarkoittaa tietenkin, että allerginen kananmunalle. Olishan se kauheeta jos olis yliherkkä oikeelle munalle, hih. Jossain on olemassa heimo, jossa pojille kasvaa penis vasta lapsuusiän jälkeen, ja on olemassa ihmisiä jotka hyväksyvät itsensä myös vajavaisina, vaikkapa esimerkiksi nippa-nappa sakkoliha-iän ylittäneenä nörtti-poikana tai vielä pienempänä tyttönä joka ryömi viemäriputkesta ja putosi taivaasta linnun jalkoineen suoraan kesäiselle ruohikolle Toinen niistä teki kirjankin aiheesta.

Mitä veikkaatte, onko kirjoittaja oikea lääkäri vai ei? No tuo nyt ei ainakaan ollut lääkäris henkilön kommentti. Ei pitäisi nyt tuollatavalla ketään harhaan johtaa sillä,että anaaliseksi tekisi pukamia yksin omaan. Pukamien syntyyn vaikuttaa hyvin moni asia,ei suinkaan se että peräreikää käytetään johonkin sellaiseen,mikä ei siihen muka kuulu.

Kuuluuko siihen edes kova ulostus,tai geeni heikkous tai raskas ruumiillinen työ. Siis on paljon muitakin asioita mikä voi vaikuttaa pukamien syntymiseen. Jos ryhdymme niitä suolessa olevia suonikohjuja varomaan,ettei niitä tulisi,niin mitään ei voisi tehdä, edes työtä.

Se että Kuohussa silloin tällöin voi bongata muutaman wanhemman gay-miehen ei tarkoita että sielä homot liikkuis, enemmän ainaki nuoria gaypoikia tapaa Cavessa ja Bepopissa.

Haju oli pahempi kuin Surströmmingin hapansilakkapurkissa. No ompa ollu hajut.. Hmm, kaveri tarviis kunnon lvi-laitteet. Esimerkiksi hajuimurin, peräpesurin ja ennenkaikkea roiskesuojat ja sumuverhon. Hajuimurin käyttöaika vähintään kaksi viikkoa vaikka pahoin pelkään ettei juuri ruo haju hevillä hälvene.

Ilmankos niitä tiloja ei kukaan halua vuokrata, hajuhaittojen takia. Olin siellä kontilani aika useaan otteeseen. Polvinahkani ovat kovettuneet kontallaan olosta ja lumpioni eivät toimi normaalisti enää.

Joudun pitämään vaippoja lopu elämåni. Sinähän oot ilimeinen lattioin luatottaja. Kaikkea pitää kokeilla, paitsi homostelua ja kansantauteja.

Ei kerta homoksi tee Saattaa se ollakkin niin, että homojen maku-ja nautintohermoja kutkuttaa nimenomaan sonta, koska sonta-aukkoahan he nuolevat ja naivat. Siis pointtihan on se, että täytyyhän siitä paskan mausta tykätä jos suuhunsa sitä sontaa haluaa lappaa. Paskahiutaleita aivan taatusti menee ikeniin, nieluun, vatsalaukkuun ja verenkiertoon ja vaikka minne. En kyllä ite ihan vapaaehtoisesti suostuis paskaa nielemään. Soeta kuule banjoo, kun haesoohan sielä paska.

Siksi, että nyt on suomen asiat päin persetttä. Kyllä ketuttaa ja ei jaksais lukee tuota passkaa enää mediasta; maahanmuuttopolitiikka, verotus, vanhusten-ja nuorten, lapsiperheiden, tasavertainen avioliittolaki ym kakkaa, lista on pitkä. Niin on ja aion myös äänestee persuksia, anustakkii voen antoo. Hyvä persut, jatkakaa samaan malliin. Jytky tuli ja persus eellä hallitukseen.

Miksi tuo kepu ja persut vedetään lähes jokaiseen aiheeseen tällä palstalla? Aloittajahan on vain kiinnostunut tietämään Iisalmen gay-paikoista. Joke,sul on hyvännäköinen hanuri,olisi mukava peukaloida sitä. Joko eläkeläisvirkamies jahtoo siellä tavan kansalaisia? Se suattaa noosta jonkun selekään? Rekka Jori täällä moi, lakisääteiset tauot lusittiin päivällä abcllä ja täytiipi sanoa, että hytissä oli lupsakkata paikallista mies-seuraa. Terveiset vaan ja tavataan taas. Onko teitä iin runsaasti, että elättäisi henkilökunnan?

Prätkäkerhoissa näät tiukkoja nahkahousu kundeja,joilla etumus pullottaa. Haluaisin uida jonkun ihraisen karvarinnan nahkaliiveihin. Mitä isompi karju, sen parempi. Jos takamus pullottaisi niin varmaan sinne on luiskahtanut mämmiä Mutta pratkäl on kiva ajella kahdestaan kun tyrkkää kuskin persreikään peukalon se rauhasta kutittaa kummasti ja p-paikalla tapahtuu yhteistyötä. Moi, heräsin äsken mämmit housussa ja muna suussa. Matkahuollon baarissa, rekkamiehet osoittaa hellyyttä toisilleen.

Iisalmessa ei ole tietääkseni matkahuollon baaria. Niin, ei ole ja se on toisaalta harmillista. Vanhoina ja hyvinä aikoina saattoi iisalmenkin linjuriasemalla tehdä tuttavuutta ja kahvitella homojen kanssa. Sinne sekaan vaan homoilemaan. Kyllä Iisalamesta suapi hyvvee hommoo, semmosta keski-iän ylittänyttä homosetämiestä. Buarista löytää harva se ilta istumassa ja homostelut aina mielessä. Mullekkii kauhian lastin ampu pers'silimään, vieläin tiputtaa ruskeeta velliä, paskoo ja permoo sekasin, rakkaaven suklaakastiketta.

Oliko se persaukinen persuehdokas? Sillä kun käyt niin varmasti saat kannikkasi helläksi. Yksi on kova imemään, hoidon jälkeen ei lunssissasi ole enää nahkaa kuin nimeksi.

Onkohan niissä paljo homoja? Mä haluun kaluu sinne ja kannikat kipeäks. Pölölahes, mennä sine sinne, se olla hywe ja metka buarhuone. Siellä suattaa suaha suoleesa. Mulla meni suoli solmuun kun kävin siellä. Ei mikkään ylläri pylläri, sama vika rahikaisella. Lisäks sain kerran yheltä tipparin, antibioottia vetivät otilla ruutalla persposkiin niin jopa läks. Kummastakkii paikasta suapi ykköstä ja kakkosta. Ee ihan ykkösluokkoo mutta puutteessa männöö silimät kiinni.

Heputan heppini on the road. Mulle maistuu pimppi tai heppi lauantailtaisin, mulla ole ei pimppiä eikä munia ja peräsuoleni on poistettu mutta tykkään käyttää suutani. Minä taas tykkään käyttää sieraimiani. Sven Tuuva ja Monttu. Iisalmessa ei oo sveniä, eekä monttua ollu ennee aikaan. Enkä muista törmänneei siellä hompukoihin niihin aikain. Laita ihmeessä, ettei lasten lkanssa tarvitse löytää itseään homokaupungissa. Nykyään, kun edes poliiisi ei pysty auttamaan. Ollaan kunnolla ja Positiivisesti.

Torilla letkajenkkasin yhen adotiksen kanssa ja illaks tärät kuohun kuppilaan. ABCn huoltoaseman vessassa on monesti hyvä meininki. Upeaa suuseksiä siellä saa kun vain pitää tutkan päällä. Itse imin ja mua imettiin ja jumankekkulat millaiset mällit taioin.

Partasuu motoristi osasi asiansa. Onko Iisalmessa tänä kesänä Pöllönsilmä-tapahtumaa tai järjestetäänkö sielläpäin pöllönsilmä-iltamia niinkuin täällä meilläpäin. Aunus sijaitsee Karjalan tasavallassa. Missä on gay paikat!!!!!! Pistä takki niskaas ja mene ihmisten ilmoille,sieltä löydät kaverin,,,,et täältä!

Mene viikonloppuna pikkutunneilla Rauliin. Elä hättäile, lataa nutun pillereitä ja tulen nopalle.. Selänpäässä on parhaat paikat! Menin takaisin kaappiin, enkä tule ulos. Tulevana viikonlopuna taiteiden illassa nähdään. Hei, miksi minua aina tönitään ja läpsitään baareissa kun yritän iskeä miehiä. Hiljaista oli, tai siis meidän poikien puolesta. Rouvat kyllä puhuivat ja kuulustelivat meitä, lähinnä tyttöasioista. Itse en saanut kuin teelusikallisen verran kerralla alas.

Tähkäviinaa se oli, ja uskokaa pois, aivan helvetin pahaa. Sitten sattui niin onnellisesti, että kuljettajarouva, ilmeisesti Saara, ainakin niin olin kuulevinani, pisti korkokenkänsä juuren taakse pissalle mennessään ja korko meni irti poikki. Harmi, kun eivät jääneet mieleen. Koska tanssiminen ei voinut onnistua ilman korkokenkiä, oli rouva varsin pahalla tuulella.

Silloin Toni lausui sellaiset taikasanat, että niiden voimasta olisi Joukahainen painunut suohon. Se oli luultavasti totta, paitsi että Tonin isä oli rautakauppaketjun sisäänostaja. Hän harrasti arkastelua, tai pikemminkin uusien projektien aloittamista. Mutta sekalaista tarviketta auton perässä oli enemmän kuin pikkukaupoissa.

Eikä siinä mennyt kuin sekunti, kun Toni ja Saara lähtivät kohti Tonin isän autoa, joka onnellisesti olikin sitten toisella parkkialueella, tai se ei virallisesti ollut edes parkkialue, mutta sinne pellolle kaikki autoja kuitenkin jättivät. Vähän hihitellen — miksi naiset ikään katsomatta hihittää humalassa?

Punastelin ja koetin olla kuin en olisi mitään kuullutkaan, mutta eipä se auttanut. Pakko oli myöntää, että ei ollut. Mutta jos luulin, että oli paha, kun kyseltiin, olinko ollut tyttöjen kanssa, niin pahempaa seurasi. Yritin jotenkin mutista, että no joskus, mutta lopulta jouduin myöntämään, että lähes joka päivä ja joskus useamminkin.

Ellu oli melkoisessa tuiskeessa ja meni muitta mutkitta kuselle auton viereen. Totesi vielä mennessään, että kato nyt kunnolla, kun mieles kumminkin tekee. Ja kusi sillä lailla hame sananmukaisesti korvissa otettuaan ensin stringit kokokaan pois, jalat levällään, että näkyi kyllä, miten kana pissi.

Ja minulla armoton seisokki heti päälle. Hei, olin sentään ollut runkkaamatta jo viisi päivää. Tuskin viimeisen vuoden aikana sitä ennen oli ollut edes kolmen päivän taukoa. Ellu pyyhki vielä huolellisesti muutamalla nenäliinalla, luultavasti ihan kiusalla pitkään ja hartaasti, ja tuli sitten autoon. Hame vieläkin ylhäällä hän istui ja vaivautumatta korjaamaan hamettaan alas levitti hiukan jalkojaan.

Vielä viimein kulaus ja pullo olikin sitä myöten tyhjä. Hetken oli ihan hiljaista ja kieltämättä tunsin oloni vaivautuneeksi. Vähän taaksepäin nojaten, toista jalkaa penkille nostamalla ja toistakin siirtäen minulle paljastettiin, miltä kunnollinen, rehti naisen vittu näyttää. Se oli karvainen, tosin vain kolosta ylöspäin, mikä oli vähän omituista. Itselläni oli, ei paljoa mutta kuitenkin, karvoja pallien allakin.

Enpä tuolloin tiennyt, että voihan niitä karvoja leikata poiskin. Hyvä kun sain hengitetyksi. Puhuminen ei onnistunut, kun suu oli ihan kuiva. Ja kalu tuntui kivikovana reittäni vasten, kun se yritti päästä farkkujen läpi. Oli pakko korjata pikkuveitikka parempaan asentoon. Ellu katseli asetteluani ja kuiskasi sitten yllättävän hiljaa, että ota se esille. Tähän mennessä kaluni oli nähnyt pystyssä, no jaa, ei kukaan.

Tonin kanssa runkatessakin katselimme enemmän ulos ikkunasta, eikä hämärässä saunassa muutenkaan nähnyt kunnolla ja olin vielä ollut vähän kyljittäin. Silti sain kaluni ulos housuista todella nopeasti ja vedin vielä farkut polvien alle.

Pikkukalsarit jätin jalkaan ja vedin vain pallit ulos. Muuten olin kyllä kasvanut pituutta mutta kaluni ei ollut. Kaksitoista ja puoli senttiä. Tosin nyt näytti kuin siihen olisi tullut muutama sentti lisää! Mutta ei mua oo katottu tolloi himoite monee vuotee. Äijä saatana ei oo nussinu mua ku kerran tänä vuonna. Se käy vieraissa, se on varmaa se. Olisin varmaan sanonut jotakin, mutta kaluani silittelevä käsi, kerrankin se ei ollut omani, tuntui taivaallisen hyvältä.

Tai olihan se karhea ja kovat känsät tuntuivat, mutta olin varma, että muutama veto vielä ja laukeaisin. Ehkä Ellua vähän hävettikin, en tiedä, mutta ilman varoitusta hän kääntyi ja pyllisti. Enkä tarvinnut toista kehotusta. Äkkiä se luonto tikanpojan puuhun heitti.

Sovittelin jalkojani jotenkin saadakseni edes vähän tukea ja tökin kullilla sinne, missä oletin pillun olevan. Jonkin aikaa sähellettyäni jouduin kuitenkin myöntymään. Tuossa asennossa se ei onnistunut.

Olin saanut kalun sisälle muutaman kerran, mutta yrittäessäni liikuttaa sitä edestakaisin se luiskahti ulos.

Tietysti voisi väittää, että Ellun pillu oli löysä, mutta enemmänkin se oli sitä, etten saanut oikealle jalalle mitään tukea takapenkin reunasta. Ellu kierähti ja nojasi syvälle farmariauton takapäähän penkin yli ja itse sovittauduin etupenkkien väliin.

Nyt pääsisin kunnolla nussimaan! Silloin Ellu havahtui, että jumalauta, noin nuoren sonnin satsista tulee takuulla paksuksi! Saaran käsilaukussa oli useampikin, eri merkkejä jopa. Olisin pyytänyt Ellua ottamaan suihin, mutta en oikein keksinyt miten. En kehdannut pyytää suoraankaan. Enkä osannut luvata, että ottaisin pois ennen kuin laukeaisin, vaikka en varmaan olisi onnistunut jarruttelemaan. Kalu pystyssä, pillunesteestä kiiltävänä ja vain yksi ajatus päässäni laukaisin itsenikin yllättäen.

Olin sitä paitsi tosissani. Siis eihän se millään voinut pärjätä luokkakavereiden viisitoistakesäisille lanteille, joihin naisellisuus juuri oli tuonut pehmeyttä, mutta kaunis se oli.

Sekunnin sadasosan kesti ennen kuin ymmärsin, miten sanomiseni tosiaan voisi tulkita. Ja toisaalta, ei ihan väärinkään ollut. Ellu otti ja meni takaisin paikalleen. Sain neuvoksi ottaa pillusta vähän liukastetta parin työnnön verran, sitten sylkeä ja hitaasti sisään.

: Gay äitiä perseeseen mies etsii

Gay äitiä perseeseen mies etsii Homo ass and kalu oulu thaihieronta
Gay äitiä perseeseen mies etsii Samoin lähes koko ajan tanssilattialla viihtyvä, tosin tyttöjen kesken, pikkuserkkutyttönen oli saavuttamattomissa, joten ei muuta kuin metsästämään lisää viinaa. Herään, mut sä nukut vielä, teeskentelet vain, kyl mä sut tiedän. Pienimunainenkin sai jotenkin näyttämään kalunsa suuremmalta nahkiksissa. Miks homon pylly haisee kakan ja vanhan kokkelpiimän sekotukselle? Nahkahan hengittää hyvin kun siinä on huokosia.
Gay äitiä perseeseen mies etsii Seksivälineet netistä homoseksuaaliseen tiukkakalu
Tampere sex shop panoseuraa homo tampere Laita ihmeessä, ettei lasten lkanssa tarvitse löytää itseään homokaupungissa. Suolaista ja makeeta unohtamatta nestetasapainoa. Mutta sekalaista tarviketta auton perässä oli enemmän kuin pikkukaupoissa. Rouvat kyllä puhuivat ja kuulustelivat meitä, lähinnä tyttöasioista. Paras paikka on Kuohun miesten vessa. Hiljaista oli, tai siis meidän poikien puolesta. Polvinahkani ovat kovettuneet kontallaan olosta ja lumpioni eivät toimi normaalisti enää.

Gay äitiä perseeseen mies etsii

Moi, heräsin äsken mämmit housussa ja muna suussa. Matkahuollon baarissa, rekkamiehet osoittaa hellyyttä toisilleen. Iisalmessa ei oo sveniä, eekä monttua ollu ennee aikaan. Härässä, iso kokosi on plussaa mutta aja partasi. Onko laskiaisrieha entiseen tapaan? Onkohan niissä paljo homoja? Jos löysit niin jätä seuraavan kerran tiskille. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Hiihin himokkaan homon kansa tännään sukset saahuten päninsuaareen ja siitä sitte luikastiin laakkusuareen, josa polkastiin selaset pikaset ja hörpitiin nokikahvet. Päässäni kohosi ja tunsin, miten koko lantioni valmistautui kuin venytellen urheilusuoritukseen. Sven Tuuva ja Monttu. Hän harrasti arkastelua, tai pikemminkin uusien projektien aloittamista. Ka ku toinennniin par tul kuapista ulos.

Seksi foorumi mies siveysvyössä gay