Assfuck homoseksuaaliseen meis kiinostaa

assfuck homoseksuaaliseen meis kiinostaa

Tule sinäkin Yazzutin Pistoon niin koetaan nautinto yhdessä. Nimimerkkini on provo, etkö ymmärrä, ärsytän tahallaan tiukkapipoja. Haluat provosoida ja ainakaan kukaan lukuisista homoseksuaaleista ystävistäni ei pidä Pistoa kovinkaan homobaarina ja viihdymme Koskikapakissa. Mutta olet ilmeisesti provoileva vanhus ja maailmahan on vapaa. Provosoin nimimerkilläni ahdasmielisiä, muuten kerron vain totuuden Pistosta. Kuljet eri porukoissa jos et tiedä Piston mainetta homopaikkana.

Vanhempien homojen mielestä Pisto on jo vuosikausia ollut alan ykkönen Rovaniemellä ja tahti vain paraneee. Ilmeisesti olet sitten niin nuori vielä ja liikut eri porukassa. Itse en viihdy taas ollenkaan KK: Kukin tavallaan, näinhän se menee. Kaikki "miehet" Rovaniemellä on homoja. Siksi ulkopaikkakuntalainen saakin siellä pillanderia niin helposti, etenkin perheenäideiltä ja varatuilta naisilta. Kotonansa saavat vain kakkoseen, jos sinnekään.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kotimaiseen tarjontaan pääsee parhaiten "Koskikapakan" kautta. Eihän Rovaniemellä ole mitään yökerhoja , ellei Pohjanhovin tyhjänä ammottavia seiniä lasketa sellaisiksi. Täytyy tulla Takahikiältä pitääkseen Rovaniemeä kansainvälisenä paikkana. Pistoon menevät kaikki vanhemmat homot. Olen yli vuotias homoseksuaali ja suosin koskikapakkia. Ehkäpä juuri provoilijat tykkää pistosta? Koskikapakin eteen oli taas oksennettu.

Todennäköisesti vain joku juopunut oksennellut? Kävin tsekkaamassa Koskikapakin ja hyvä oli meno. Kävin Pistossa vime viikonloppuna. Paras homopaikka Roissa ehdottomasti, rakastan sitä ilmapiiriä. Se on jotenkin niin ihanan avointa ja miehet keskenään flirttailee. Pisto on ykkönen, siellä saat kakkosta vaikka joisit kolmosta! Näyttää joku provoilevan käyttämäni nimimerkin kustannuksella. Kuten sanoin, niin kukaan lukuisista homoseksuaaleista ystävistäni ei pidä Pistoa kovinkaan homobaarina ja viihdymme Koskikapakissa.

Toki Pistossa saa kuka tahansa käydä, mutta minä en ole tuollaista kirjoittanut. En koskaan edes viitsisi noin lapsellisella tavalla kirjoittaa, mistään kakkosista ja kolmosista ja tähän keskusteluun en enää osallistu nimimerkilläni. Pääasiahan on että voidaan asiallisesti keskustella, mutta jotkut näyttävät saavan tyydytystä provoilusta. Ei uppoa minuun vaan a tästedes nimimerkkini on vapaassa käytössä kaikille provoileville. Niinpä näkyi joku kirjoitelleen jo "minunkin" nimimerkillä eilettäin, samapa tuo.

Tänään suunnistamme mieskaverini kanssa Pistoon illalla ja samanhenkisiä tyyppejä tulee myös muutama viettämään iltaa kanssamme. Kyllähän Pistossa käy paljonkin homomiehiä ja sehän on vain hyvä asia, suvaitsevaisuutta vain lisää Roin muihinkin kapakoihin. Ei pidä luulla että se homo on kirjoitettu otsaan meille Piston homoille, me olemme aivan tavallisen näköisiä hyvin pukeutuneita fiksuja miehiä. Tule sinäkin jos tunnet asian omaksesi Vai tarkoititko toissapäivänä, kun joku nimimerkkiäsi käyttävä sanoi pitävänsä provoilusta?

Entä nuo tänään kirjoittamasi? Mistä oikeastaan tietää, kuka puolestasi kirjoittaa eli meneeköhän tuo sanomasi nyt vähän hukkaan? Oletpa vaan lapsellinen provo. Vedähän idiootti nyt homokortti esiin. Pisto on Rovaniemen ainoa oikea homobaari. Sieltä saa 2-pesää samalla kun juodaan kolmosta ja kannattaa jättää ulostetta ja aina sisäänvedon yhteydessä käyttää sulkijaa samalla tavalla kuin työntäessä ulostetta paskalla ollessa.

Tämä todettiin siinä Piston tanssilattialla miesystäväni kanssa. Pisto on number one. Kirjoituksesi ei tarkoita periaatteessa yhtään mitään, onpahan sellaista höpönlöpöä jargonia. Jos nickiä ei ole rekisteröity niin tottakai kuka tahansa voi kirjoittaa vaikka sinun nimimerkilläsi soopaa tänne.

Ja mikä hemmetin homokorttti tässä pitäisi vetää esiin? Minun ei tarvitse hävetä sitä että olen homo ja käyn sekä Pistossa että Oluthuoneella viikonloppuisin, joskus jopa Pohjanhovissa ystävieni kanssa. Mikä sinä olet määrittelemään ketään idiootiksi? Nehän oli kysymyksiä henkilölle, joka sanoo olevansa provo ja yhtäkkiä ilmoittaa, että joku käyttänyt eilen hänen nimimerkkiä.

Kysyin, että mistä oikeastaan erottaa mikä hänen sanomansa on ja pohdin, että mitä hän haluaa sanoa? Mietin, että koska hän haluaa provoilla, niin sellaiseen sopisi homokortin vetäminen. Näyttää kaveri sitten hermostuneen ja haistattelee ja puhuu myös ulosteesta.

Voin minä määrittää kenet tahansa idiootiksi, koska se on mielipiteeni ja mielestäni hän on idiootti. Sinäkin vaikutat idiootilta, koska et tiedä, että jargon tarkoittaa ammattitermien käyttöä.

Ja minulla on myös oikeus mielipiteeseeni, sinä olet mielestäni täysi idiootti. Älä yritä leikkiä fiksua kun tosiaankaan et ole sitä. Jargon tarkoittaa myös siansaksaa jota tekstisi vaikeaselkoisuudessaan muistuttaa. Yrityksesi päteä ja nousta muka tilanteen yläpuolella olevaksi guruksi meni komeasti metsikköön. Jargon ei tarkoittaa siansaksaa vaan ammattiterminologiaa. Kannattaa kysyä asiasta joltakin muultakin ihmiseltä tai tarkastaa sanakirjasta tai vastaavasta lähteestä.

Kysymysten esittämistä ei yleensä koeta pyrkimyksenä leikkiä fiksua eli harmittaa kyllä puolestasi, että koet toiselle henkilölle osoittamani tekstini vaikeaselkoisena - kun ei siinä ole edes vaikeita sanoja.

Näytät provosoituvan helposti ja harmittaaa nyt sekin puolestasi, koska tarkoitukseni ei ole provosoida ketään muuta kuin tuota imutinsiitinSeppoa, jonka kommentit mielestäni hyvin lapsellisia. Toivottavasti ette koskaan törmää koskikapakissa tai muussakaan teidän homojen suosimassa kuppilassa Rovaniemellä, sillä ette varmasti tulisi lainkaan toimeen keskenänne. Hänen kaltaisille provoilijoille olisit oiva kohde.

Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinulle. Jaa näköjään täällä voi pölliä toisen nickin tosta noin vaa. Ennen tuli "nimimerkki on jo käytössä" terveisin joku ihan muu ps. Pitää olla rekisteröitynyt jos haluaa pitää nickinsä. Provosoiva homoseksuelli provosoituikin itse!!

Ei siellä porojen keskellä edes homot osaa olla? Oletko ottanut ikinä sellaista asiaa huomioon että kun nimimerkki ei ole rekisteröity niin kuka tahansa voi kirjoittaa nimissäsi ja ihan mitä tahansa? Tuliko se sinulle yllätyksenä? Kyselisinkin sinulta yhtä juttua. Nimimerkkisi mukaan olet mahdollisesti Pohjanmaalta. Miksi siellä on käsittämätön määrä oudon näköisiä, suorastaan rumia ihmisiä varsinkin miehissä? Sellaista puhutaan että ne epämuodostuneet kasvot johtuvat sisarusten välisistä perillisistä.

Monelta puuttuu kulmakarvat kokonaan, ihme albinoja on joukossanne, naamatkin on nuorilla miehillä kuin viisikymppisellä ja puhevikahan vaivaa teitä kaikkia. Ihanko itse keksit nuo vai pitikö tyttöporukassa keksiä?. Ihan meni paskat housuun kun niin myötähäpeää tuollaisen pikkuneidin juttuja tässä keskustelussa lukee. Sanot osaavasi provosoda ja silti juttusi lapsen tasoista. Missähän laatikossa oikein mahdat elää? Kivasti suhtaudutaan ja nuo mainitsemasi paikat on samat joissa itsekin "luuraan".

Homoilla harvemmin on sisarusten välisiä perillisiä , että siinä mielessä teillä on puhtaatpaperit. Keskustelusta huomaa kuinka suvaitsematon kaupunki Rovaniemi on. Homoilla ei mahdollisuuksia elää Rovaniemellä, muuttakaa etelään niin pian kuin mahdollista. Joko se Ounasrinteen homopari muuttaa pois kaupungista?

Kovin ovat lihoneet ja surkean näköiseksi menneet. Anna heidän olla ja lopeta tuollaiset lapselliset kirjoitukset. Uskon, että yrität olla hauska tai haluat provosoida, mutta nuo juttusi melko mauttomia. Voisin kyllä kertoa homoseksuaalisuudesta, kun tuntuu kiinnostavan - mutta epäilen, että olet alaikäinen, joten et pääsisi Koskikapakkiin tai vastaavaan. Se on tuo kiljun juonti muiden päihteiden kanssa sekotettuna , joka lihottaa. Joo, joutuu poika vielä odottelemaan ennenkuin Piston ja Koskikapakin ovat aukeavat.

Yläasteelle meno on seuraava jännittävä paikka sille. Mikäli kaveri on terve suomalainen mies , niin ei muuta kuin tervetuloa Pistoon. Homoja me ei sinne kaivata. Pistohan on homojen ykköspaikka Roissa. Siellähän nuo pitävät jo kokoontumisiaankin. Avaa silmäsi äläkä ole ennakkoluuloinen. Rovaniemellä ei taida elää yhtään ns julkista homoparia, jotka eläisivät "normaalia" elämää.

Tämä etelästä tullut Ounasrinteelle asettunut homppeli ja hänen puoliso eivät vaikuta kovin hyvälle esimerkille esim nuorille. Täällä lukenut usein kuinka juhlivat ja riekkuvat alasti, lihovat jne. Baareissa aiheutetaan draamaa ja kuulemma töiden hoitokin repeilee. Ovatko alkaneet käyttämään kaikkia päihteitä? Eihän ounasrinteellä muita asukkaan ku päihteidenkäyttäjiä tai pakolaisia.

Paitsi ehkä siellä omakotitalo alueella. Koskikapakki on hyvä paikka kohdata samanmielisiä kavereita. Ihan mukavasti täällä suhtaudutaan. Unohdin mainita että Pisto on myös meille homoille hyvä paikka.

Suosittelen molempia paikkoja homoille, siellä tapaatte samanmielisiä kavereita! Suosittelen molempia paikkoja homoille, siellä tapaamme samanmielisiä kavereita! Se Kampaaja päästeli paukkuja ja haisi todella kassajonossa. Hiuksetkin oli niin limaiset, epäsiisti vaikutelma. Missä sen BF oli? Koskikapakki on mielestäni Rovaniemen homojen suosima paikka. En koskaan käy Pistossa, eivätkä ketkään muutkaan tuntemani kaverinikaan, joten voit nimim. Tiedän hyvin monta homoa, sellaista vanhempaa, jotka käyvät juuri Pistossa isolla porukalla.

Pisto on Rovaniemen homomyönteisin paikka ja siellä on erittäin vapautunut ilmapiiri. Itse en tunne ketään homoa joka kulkisi Koskikapakissa. Koskikapakissahan kulkevat enemmänkin reppana-juopot ja sama porukka käy Hulibumbassakin. Toisaalta siellähän käy paljon viikonloppuisin nuoret naisporukatkin ja ottavat ns. Sitähän ei tiedä vaikka sinnekin joskus homo tai kaksi eksyisi, onhan se mahdollista En kuitenkaan suosittele tosiaankaan homoille Koskikapakkia, liian suttuinen paikka.

Mutta Pisto on Ykkönen homopaikoista! Etkö tunne ketään joka kävisi Kokiskisbaarissa? Minä tunnen montakin ja itsekin siellä iltaani istun , vaikkakin loppuillasta hieman hankalaa se istuminen on. Ehtii illan aikana otta pari kertaa pakkiin toiletin puolella ja joskus jopa suuhunkin. Kyllä suihinotto on kaikkein kauneinta miestenvälistä kanssakäymistä ja sitä saa Rollossa aina! Piston WC, tule ja toteuta unelmasi kanssani.

Minulle kelpaa vain Koskikapakin WC. Pistossa ei hompit liiku. Menkää vaan sinne koskikapakkiin. Onhan se niin homojen juttu koko koski vai kikä vitun kiskis baari se on? En enää ikinä käy siellä. Pisto on meille homoille, siksi se on kantapaikkamme, halusit tai et. Pisto on homojen keskuudessa huomattavasti suositumpi paikka kuin Koskikapakki.

Mitä ihmettä horiset porttikielloista? Ei kai kukaan Piston tapaiseen paikkaan saa edes porttikieltoa, ovat tyytyväisiä vain kun siellä käy asiakkaana homoja. Lempeä tunnelma ja lempeä riittää miesten kesken Pistossa! Älä nyt hermostu vaikka yritit kuukausikaupalla vääntää muistakin paikoista homopaikkoja, kuten esim.

Ei siellä mitään homoja ole, mutta kun sinua itseä niin kovasti asia kiehtoo niin tule Pistoon kanssani, pusi pusi kulta! Keksisit jotain uutta kirjoitetavaa.

Pusi pusi, tule nyt vaan rohkeasti Pistoon viikonloppuna! Siellä meitä homoja on iltaa viettämässä, tuu mukaan! Julkihomo on kaupungista nyt viikonlopun pois, Helsingissä Varokaa ettei tuo tuliaisena vaikka Tippuria: Koskikapakki on paras homopaikka. Pidän kun pokella on nahkaliivit vaikei se ole mikä statement. Mielestäni rovaniemellä ei ole parempaa paikkaa kuin koskikapakki. Mikähän tuon nimimerkin sinuunihastunut" kicksi on ja mistä porttikiellostansa hän puhuu?

Siihen ilohon , siihen riemuhun vie meidät Herramme. Sinun pyhän piinas kautta sä johda matkamme. Pistossa vietetään tänään kivaa poikien iltaa.

Tervetuloa vaan omiesi joukkoon RoyGaylord. Me pidämme sinusta huolen. Koskikapakissa käy niin harvoin homoja etteihän siellä enää niitä ole kuin sattumalta käyviä ja hyvin harvoin. Moni joka täällä siitä jauhava on saanut vain porttikiellon sinne Koskikapakkiin. Saitko sinä RoyGaylord sellaisen? Ei saa käyttäytyä huonosti, hyi hyi ja tervetuloa iloiseen Pistoon! Väität, että koskikapakkiin saa homoseksuaalisuuden vuoksi porttikieltoja. Mihin väitteesi perustuu eli oletko itse saanut sinne porttikiellon seksuaalisuutesi vuoksi?

Jos näin tapahtunut, niin me lukuisat koskikapakin homoseksuaalit kyllä tuemme sinua. Tehdään asiasta rikosilmoitus, mutta sinulla oltava selvää näyttöä, kun en minä ainakaan koe sellaista Koskikapakissa.

Ehkä vain räyhäsit siellä ja nyt katkerana, kun et pääse "piireihin"? Taidan muistaa nyt sinut, kun sinuthan nakattiin sieltä pihalle, kun oksentelit. Pari viikkoa sitten se oli. Onhan se hieman surullista, mutta me nauroimme sinulle. On menettänyt maineensa homojen tähden ja siksi sinne ei enää homoja haluta. RoyGaylordilla se mielikuvitus laukkaa kovasti. Tuli vain tuosta porttikiellosta mieleen että hänellä on itsellään sellainen Koskikapakkiin.

Tuo kertomus täsmää juuri siihen miten hänelle itselleen kävi, toki siinä tarinassa on virheenä tuo "pari viikkoa sitten. On tietenkin hyvin suomalaiskansallista homotella jos jokin paikka menestyy ja asiakkaita riittää. Toimiihan se sama myös urheilun puolella menestyneille, esimerkkeinä vaikka Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas, Teemu Selänne sekä koko Ruotsin jääkiekkomaajoukkue.

Heitäkin on homoteltu läpi elämän katkerien kateellisten ihmisten toimesta. Rovaniemellä ei ole yhtään ainoaa varsinaista ns. Kai heillä on siihen oikeus luvulla? Joten voisitko GayLord lopettaa tuon lapsellisen jauhamisen, se ikävä kyllä kertoo sinusta enemmän kuin kenestäkään muusta.

Ehkä voisit "TotuusAsiasta" hypätä kaapistasi ulos ja luopua homofobiastasi. Suhtaudut homoseksuaalisuuteen kuin johonkin tautiin. Et varmaan ymmärrä, että kun paikka saa meidän homojen keskuudessa suosion, niin on vain lisää maksavia asiakkaita. Mikä on tuo käänteinen psykologiasi? Koetko homotteluna, kun sanon itse olevani sellainen?

Tulepa joskus käymään Koskikapikissa ja huomaat, että me homoseksuaalit olemme aivan tavallisia ihmisiä.

Juuri sinunlaiset homofobiaa potevat pilaavat näiden baarien maineen ja onhan täällä sanottu, että meillä toinenkin baari vanhemmille homoille eli Pisto mitä hieman epäilen koska tunnen Rovaniemen homopiirit. Mene käymään vaikka Pistossa ensin, jos homous pelottaa sinussa.

Toistan edelleen että mielestäni Roissa ei ole yhtään ns. Tosin tuo sama juttu kiertää kaupungilla että Pisto on tosiaankin vanhemmille homoille suosittu paikka ja tottahan se täytyy olla kun kaikki siitä puhuu. Ymmärrän että sinua hävettää itselläsikin hiukan nuo porttikieltojuttusi mitä heitit kehiin. No, joskus lähtee homma tosiaankin laukalle, meillä itsekullakin. Enkä missään tapauksessa ole mikään homofobinen tyyppi vaan ihan suvaitsevainen mies. En vain usko tuohon Koskikapakki-juttuun koska se ei ole tasoltaan sellainen paikka missä kukaan tuntemani homo viihtyisi..

Tunnen heitä niin paljon että heidän vaativaan makuunsa ei kelpaa Hulibumbat, Koskikapakit yms. Pohjanhovistakin löytyy homoja ja se on ihan tervettä meininkiä, syrjiminen on laitonta. Ei muuta kuin hyvää jatkoa sinulle kaikella tavalla.

Ja ollaan yhdessä tässä luvulla! Jos olisi joku toinen henkilö, niin puuttuisi varmasti ensin niin lapsellisiin kirjoituksiin? Kovastipa homous kiinnostaa häntä. Tuskin siis Pistosta vastakaikua saa, vaan pelkästään koskikapakista?

Kiva kun tunnustat olevasi suvaitsevainen ja tunnet homot. Olet selvästi itse homo? Vahvasti kyllä enemmän siltä vaikuttaa. Rovaniemellä vanhastaan tiedetään, että Koskikapakki on homokapakki ja tottahan se näin on kun siitä niin puhutaan, mutta jokin sinua selvästi siinä kapakissa nyt vain nyppii. Varmaan olet saanut sinne porttikiellon. Mimulla ei porttikieltoa ainakaan, koska paraikaa istun täällä paradiseboyn kanssa.

Ei huvita keskustella foobikon kanssa. Samat jutut niillä aina. Pistossa istuttiin eilen poikaystävän kanssa pilkkuun asti, oli kivaa. Poronpusuttarella on aukko sivistyksessään. Pistossa kokoontuvat vanhemmat homot ja se näyttää olevan kova paikka hänelle, en tiedä miksi? Kaupungillakin kehutaan Pistoa juuri sen suvaitsevaisuuden vuoksi ja siksi se onkin niin suosittu paikka.

Porttikieltoa en ole eläessäni saanut yhteenkään ravintolaan ja ei kai Poronpusutar ole niin hölmö että luulee homouden vuoksi saavan porttikiellon? Pistossa päinvastoin kohdellaan oikein hyvin homoja, siksi pidänkin siitä paikasta ja aiomme käydä siellä jatkossakin joka viikonloppu ystäviemme kanssa. Poronpusuttarella itsellään näyttää olevan kovasti vaikeaa seksuaalisen identiteettinsä kanssa ja siksi hän kärtyää tyhjää täällä. Illalla voimme pistäytyä taas poikaystäväni kanssa Pistossa yhdellä oluella.

Edelleenkin, minulla ei ole porttikieltoa ollut mihinkään elämäni aikana. Pidän Piston vapautuneesta ja fiksusta ilmapiiristä ja siitä tunnelmasta minkä me luomme sinne miesten kesken. Tule sinäkin mukaan ParooniCelsius, homous on ihan luonnollinen asia. Rauha ja rakkaus, miesten kesken, Pisto! Näin herra maan ja taivaan alhaisna kulkee aivan. Nyt kiitos hälle kanna , ylistys anna Hoosianna. Hän voitti saatanan ja surmas kuoleman. Eikös niin se mene?

Me nostetaan kierroksia ja nopein aika tiukille tuo homo seksiä. Tykkää myös Musaa ja tulen sitten äkkiä mukaan. Teidän homojen pitäisi ymmärtää, että sexy-sivustot ovat näitä teidän juttujanne varten. Näitä paikallissivustoja lukevat naiset, lapset ja muuten asialliset henkilöt , eivätkä he jaksa ymmärtää tuota sairaaloista homo-propagandaa. Keskustelun perusteella näyttää, että Koskikapakista vakiintunut paikkakunnan homokapakki, mutta sitten joku vanhempi homo saanut sinne porttikiellon ja yrittää katkerana houkutella Pistoon porukkaa?

Kyllä löysäsuolisimmat homot kittaavat kaljaa ja ottavat suihin juuri Koskiskiskapakissa. Toivottavasti tuon yhden porttikielto sinne Kiskisapakkiin päättyy pian, jottei kaverin tarvitse käydä Pistossa haaveilemassa karvaisesta kaulimesta punteissaan. Miksi laitoit kolme viestiä putkeen saman asian vuoksi? Jos sinulla on haaveena olla miesten kesken ihanasti niin tule Pistoon ensi perjantaina. Otamme sinut hoitoon viereemme vaikka yöksi? Niin, kyllähän sinä selvästi homo olet ja luulen että sinulla vain porttikielto sinne homokapakkiin.

Vaikutat melko oudolta, jopa puutteiselta ja lieneekö siinä syy porttikieltoosi? Varmaan olet siellä puristellut vieraita ja sellainenhan ei ole soveliasta käytöstä edes homolle. Tämä on muuten vasta toinen viestini eli ei kannata yleistää. Luulisi sinun homona sen ymmärtävän. Miksi tappelet tuulimyllyjä vastaan? Ei homouden vuoksi saa nykyään porttikieltoa mihinkään. Pistossahan meitä samanhenkisiä kokoontuu tosiaan viikonloppuina, osa käy kai viikollakin.

Puristeleminen ei ole soveliasta vaikka Pistossakin joskus tilanne menee siihen kun miehet ovat keskenään niin kiihkossa ja humala on kova.

Pistossa oli taas eilen hyvä meininki vaikka oli sunnuntai-ilta. Pisto on tasa-arvoisuuden ja homomyönteisyyden vuoksi ykköspaikka Roissa. Etelää myöten puhuvat jo Piston homo-partyista ja positiiviseen sävyyn, olkaamme ylpeitä.

Eikös Pistossa ollut kolme naista eilen ja sitten yksi mies, jonka kanssa juttelin ja en minä minään homo ole. Tai siis kun istuin koko illan siinä ja joitain naisia vain kävi ja sitten se kaveri jonka kanssa puhuttiin Mugabesta ja hänen rouvakin siinä soitti ja puhuivat lapsistansa puhelimessa. En voinut olla kuulematta.

Mikähän juttu tuo nyt on? Puhutko jostain toisesta paikasta? Aivan selviä naisia ne oli tai sitten teillä homoilla on mekot päällä ja käytätte naisten vaatteita. Ihan tappiin asti olin, koska aloitin juuri eläkkeen ja juhlistin sitä lasillisilla ja polttamalla sikareja siinä ulkona. Ei Pisto mikään homopaikka ole. Tuo kaveri provoilee vaan ja trollaa. Eihän me nyt joka ilta siellä aikaa vietetä, pitäähän sitä muutakin elämää olla kuin kapakassa istuminen.

Viikonloppuisin käymme samanhenkisten kavereiden kanssa aina Pistossa ja hauskaa on ollut. Pistolla on vankka maine seksuaalivähemmistöjen kokoontumispaikkana juuri suvaitsevaisuuden ja homomyötämielisyyden vuoksi. Sehän on vain hyvä asia ja kapakalle hyvää mainosta! Itsekin asun mieskaverini kanssa, olen siis homo ja kantapaikkani on Pisto. Samoin tosiaankin on monilla ystävillämmekin, hekin homopareja. Vasta tutustuttiin uusiin kavereihin siellä ja kivaa oli. Tervetuloa Tom of Lapland Pistoon, on siellä vapaitakin miehiä tarjolla sinulle.

Valtiokonttorilainen, kiinnostaako sinua musta mies? Käykö siellä jo transutkin? Oisit kurkannut hameen alle? Olisi saattanut löytyä yllätys. Kohta varmaan esiinnyt naisena joka soitti sinne? Ei täällä tuommoset vedätykset onnistu. Tuon uskon hyvin että olit siellä tappiin asti, oliko tappi syvälläkin sinussa seuraavana yönä. Hienoa, että teille tranvestiiteillekin on oma paikka. Voisin joskus pistäytyä, vaikka ensi sunnuntaina. Tulen kuitenkin miehen vaatteissa ja puolisoni Jorman kanssa.

Joka tapauksessa Pisto vaikuttaa hyvin suvaitsevalta paikalta ja kun nyt selvisi, että siellä siis transvestiitteja, niin kunnioitan paikkaa hyvin paljon. Enhän mie ole muuta kuin ihmetellyt asiaa. Ihan sama vaikka siellä homoja kävisi, mutta tuo yksi kaveri selvästi puhuu palturia, eli hän tässä nyt yrittää vedättää. Ihmettelinpä vain ja ei minulla ole aikaa tällaiseen keskusteluun. Ja minä näin ja katso , valkoinen pilvi ja pilvellä istui Ihmisenpoika.

Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi. Älkää olko pahennukseksi juutalaisille, älkääkä Jumalan seurakunnalle. Niin kuin minäkin koetan kelvata kaikille kaikessa , enkä katso omaa hyötyäni , vaan muiden pelastusta. Rovaniemellä ei oo ensimmäistäkään normi homoa. Ja mikä tämä draama homopari on josta kaupungilla puhutaan? Kyllä niitä normihomoja on mutta eivät pidä ääntä itsestään.

Eivätkä aktiivisesti hae seuraa. Homoon ei oo luottamista. Peruu asiakkaita, ollaan muka kipeitä. Sitten ollaankin menossa jo Prahassa. Nyt loppui tuo asiakassuhde. Yks itkee arvostuksen puutetta ku joutuu vielä muka säälistä leikkaukseen. Aina kamalaa draamaa saavat aikaan. Vastaa alkuperäiseen viestiin Rovaniemi gay ystävällisyys Kuinka rollossa suhtaudutaan homoihin eli onko jotain paikkoja vai pelkän tinderin avullako suhteita? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Ei tällä sivustolla tietenkään ole mitään sisäänkirjautumista.

On vain paskoja ja kalliita kledjuja, joita finnipyllyiset teinihirviöt ostavat ilosta itkien. Keke lähtee vain sänkyyn tuhoamaan rusinareikäsi. Mitään esileikkejä kahviloissa ei jaksaa enää kukaan. Sä oot niin 2 tuntia sit. Kevätkääryleet eli tuttavallisemmin kevikset tai vedensilittäjät ovat yhteyskunnan rutto, sillä he ostavat esimerkiksi vaatteensa käytettyinä, joka ei ylläpidä talouden kasvua, varastavat ja tonkivat sikojen tapaan ruokansa kauppojen roskiksista, polttavat jatkuvalla syötöllä huumeita ja ties mitä mirhamia ja timjameja, heiluttelevat sirkuskeppejä puistoissa, levittävät yhteiskuntaa murentavaa sanomaa ja kuuntelevat jamaikalaisia artisteja kuvitellen olevan itse Babylonin uhreja.

He itse ovat luoneet Babyloninsa ja siten ovat rikollisista pahimpia. Kurkkasin ovisilmästä ja ovella oli joku sinipukuinen setä jolla oli jellonan kuva rinnassa? Eihän se liittyny mun kämpässä pyörivään pordelliin? Nyt venkslaa jo lukkoo Kysymykset on kyllä vähintään yhtä mukahauskaa paskaa kun vastauksetkin.

Kauanko meinaat tätä palstaa pyörittää ja koska sua alkaa vituttaa toi perseily? Kysymykset ovat kieltämättä totaalisen aivovammaisia, joten motivaatio runkkareille vastaamiseen on ja on aina ollut nolla. Onneksi nämä paskahousut tuhlaavat omiaan ja vanhempiensa rahojaan Keken elinkustannuksen parantamiseen, joten kai toisinaan voi tiputtaa helmiä sioille.

Otatkos siihen tiukkaan nuoreen rööriisi, mahti melaani kun kerran homokin olet? Hello, do you deliver to the UK? I want to buy the Teenage Millionaire T-shirt with Headphones in yellow. We don't deliver to UK, but your master Keke can deliver something on to your face. No kekkonen, olethan se jota tarkoitan? Monet on sanonu että lumekyrvällä, jota naiset kutsuvat lumpeeksi, saa enemmän ku tavallisella.

Mitä tuumit sä, joka tietää kulleista jos joku? Toinen asia koskee sun "alahärmäntatskaa", kerro vähän siitä. Nyt olet kyllä lukenut jonkun syfilistä kihisevän intialaisen gurun kikkelinvenytysopasta. Lumpeet ja jalahärmätatskat voi kauhoa reippaalla mielellä ja suurehkolla lapiolla kuivalla suoraan kakkiaisreikään kompostoitumaan.

Hieman liiallisesta runkkauksesta käyrä, rähjäinen ja elämää kokenut kulli aiheuttaa suurimmassa osassa naisista positiivista värähtelyä niin aktissa kuin seuraavan päivän itkuisissa sukupuolitesteissä. Keke onko mukavaa kun joulupukki tulee pian keppi kovana ja pussit täynnä Joka vuosi sama juttu.

Jo lapsesta asti Joulupukki on tullut savupiipusta tuomaan lahjoja Kekelle. Joka kerta lahja on ollut tahmeaa ja taskulämmintä, ja se on työnnetty aina Keken savupiippuun. Pillu, perse, suu, avohaava, ontoksi kaiverrettu ja mikrossa lämmitetty kurkku. Reikiä kaikki, joten ihan sama. Saanen kysyä, mitä mieltä Keke on puolalaisista maahanmuuttajista tai maahanmuuttajista ylipäätänsä? Älä koskaan luota puolalaiseen.

Se pitäisi oppia jo äidinmaidon kautta. Ihan sama, kunhan eivät häiritse Keke elämää. Ostaisivat enemmän näitä kusisia räppikledjuja Fisusta. Älä turhaan murehdi aknestasi.

Se on juuri tulossa sitä paitsi muotiin. Se on jo Oulun gay-skenessä kova juttu, ja yleensä pienistä piireistä nousee valtavirtamuodit. Akne on luonnollinen juttu, joten turha sitä murehtia. Jos kuitenkin haluat alistua yleisille kauneusihanteille ja siten menettää kaiken kunnioituksesi, niin vedä sitä roacuttania niin perkeleesti, vai mikä se ny olikaan.

Erilaisuus on aina valttia. Keken kulli on esimerkiksi täynnä pitsaa, mutta se silti ihastuttaa nuoria ja viattomia, trendilehteä lukevia neitejä. Poikaystäväni maha on onneton,aivan liian sileä ja tasainen jos tiedät mitä meinaan.

Miten saisin poikaystävälleni samanlaisen uljaan kuninkaallisen kummun kuin Kekellä? Annat kenkää rumalle poikaystävällesi, ja tulet Keke hikiseen syliin istumaan, niin saat paijailla vielä entisestäänkin turvonnutta kumpua ja vähän muutakin. Joku varmaan on taas jossain kusilomalla, pitäis hakata. Fisu ei kyl täs suhteessa koskaan kuseta. Keke, minulla on huolestuttavia uutisia. Et ehkä muista minua, mutta olen vanha ystäväsi.

Äitisi soitti mulle eilen illalla ja kertoi olevansa todella huolestunut sinun masturboinnista äitisi kaapissa. Kysymyksien ja kommenttien laatutaso heikkenee kysymys kysymykseltä. Eikö pippelin nysvääminen kaapissa ole ihan normaalia? Miten Keke suhtautuu suomiräpin nyky-tilanteeseen tällä hetkellä? Mitä mieltä olet mm. Majakan tapaisista sonneista, jotka saavat mylvinnällään suomalaiset persereiät baunssaamaan? Miksei Keke ole tehnyt suomalaista räppilevyä, joka myisi miljoonia?

Suomirap kierii surkeassa itsesäälissään, mutta sehän ei Kekkerssonnia kiinnosta lupaavasti kilkattavia kasseja enempää. Majakka, kuka se o? Keke tekee varmasti jossain vaiheessa levyn, mutta ei suomiräppiä, vaan ihanasti itkettävää klassista musiikkia, jotta saisi kylttyrellivedätyksellä pumputettua viulun- ja klarinetinsoittajia ja kaiken maailman artsufartsu-piirejä rajusti nielurisaan, ja siten levittämään rönsyilevää kuppaa taidemaailman eliittiin.

Loppuisi kerta heitolla musiikitalon rakentaminen ja oopperatalon toiminta. Miten jumal-Keke viettää juhannuksensa? Kerro myös Keken suosittelemat kesäaikavinkit pliis. Sinä olet sana, jota noudatamme. Hyvää juhannusta ja kesäaikaa äijälle! Rajun kusenhajuista kesää myös sinne. Kesä on vain ihmisraunioille, jotka luulevat auringon ja lämmön tuovan onnea.

Kesä on pahinta valetta ihmiskunnassa. Juhannus menee lähinnä umpikännisiä denoja stalkatessa, kun kaikki ihanasti niityllä kirmaavan neitokaiset ovat lähteneet pois kaupungista jakamaan kakkareikäänsä joillekin umpikännisille rokkareille ja teiniperseilijöille, joten jäljelle jää vain ultimate hardcore-vaihtoehto: Keijo, ole kiltti ja lopeta synninteko vielä kun ei ole liian myöhäistä.

Sanoit mitä sanoit,mutta olet matkalla kohti ikuista epätoivoa ja tuskaa. Keke on jo levitellyt jo useiden pubiruusudemonien suolaisia reikiä ja nyrkkeillyt heidän riisipussien kanssa, joten helvetti ei voi kovin paljon pahempi olla.

Sitä paitsi, mitä pahempaa, sen parempaa. Joten helvetti, here comes the hotstepper! Harrastaako Kekkeli pilluun kuseskelua? Kaikkihan me tiedämme,että olet vain sooloseksin kuningas. Kuseskelu rattoreikään on So Kuseskelu laajalle levitettyyn banaanireikään on fashion at the highest. Siis omaan reikään tiätty. Helvetti miten typeriä kysymyksiä tällä palstalla.. No yhdet kappaleet jäljellä, ja hikikarvainen Kekkonen on käyttänyt niitä jo useasti pesemättä. Jos haluat nuolla, nuuhkia ja glorifioida niitä pippeli kädessä yksin perjantai-iltana kotona, arvoisa perverssi, niin ei muuta kuin pätäkkää tiskiin, niin paketti lähtee heti.

Keke,saatanan pissis,ny lopetat ne barbileikit sekä eturauhasen sormeilun ja alat potkimaa niihin orjakääpiöihis vauhtii! Tilasin kamppeet jo jotai 3 vuotta sitte eikä kuulu.. Mul on kiire bostaa kulmille isottelee brand new fisuis,perskeles. Jos sun kamppeet ei oo tullut, niin kuinka paljon uskot, että se kiinnostaa jumalaisen vartalon ja syöpäsoluja kihisevän kassiosaston omaavaa Kekkosta?

Peniksen kampaaminen vie sen verran aikaa, että ei nyt vaan ehdi hoitamaan mitään ummehtuneen pimpinhajuista varastoa. Osta enemmän, saat vähemmän. Keke keke onko sinulla vielä se eilinen dildo tallella? Isä ja minä haluaisimme viellä kokeilla sitä.? Sanoit tossa joku aika sitten että naiset arvostavat enemmän kakanhajuisia ja valtavia kookosnyyttejä. Itselläni on isonpuoleinen peenis kuin elehvantilla konsanaan, mutta kookosnyytit eivät ole valtavat vaan pienet kuin korintit. Meneekö minulla hyvin va.

Naisten toosa on rajallinen kooltaan, vaikka toisinaan sieltä raivokkaasti ja ratkiriemukkaasti puskee vittumaisen pahan hajuisia ja verisiä paskapökäleitä eli tuttavallisemmin ihmisen jälkeläisiä, ja täten hetkellisesti levittää reiän junatunnelin kokoiseksi. Silti naiset arvostavat enemmän keskikalustoon kuuluvaa peruspeenistä kuin pahaenteisen suurta survomissauvaa. Suurien kassien salaisuus on niiden raskas rummutus pimsaa vasten, joka saa naisen kuin naisen kiljumaan ihanasta tunteesta.

Ei sitä tarvi parantaa. Keke on erilainen nuori. Herpes on muotia vuoden kuluttua. Pienen tuumauksen jälkeen edes hävettää, että on miettinyt asiaa. Totta kai kakkaaminen sängyn viereen orjaäidin korjattavaksi on suotavaa.

Kuseminen on astetta rankempaa, mutta hunajaista. Jos mielestäsi 11,2 cm on liian pieni, niin et ymmärrä kullbergin syvällistä syvyyttä. Naiset arvostavat sitä paitsi paljon enemmän kakanhajuisia, mutta valtavia kookosnyyttejä. Hindunaiset osaavat hommat suomalaisia paremmin. Mistä vois johtua että peniksestäni on osittain kadonnut tunto?

Et kai vain mennyt laittamaan Tikkurilan Virpiä? Jos vastauksesi on kyllä, on kullinnupillasi kukkakaalinen loppu. Luuletsä, että Kekeä voisi vähempää kiinnostaa. Osta ny vittu vaan niit kledjui, ja pidä ananasruma naamasi rajusti supussa, tai sut hakataan. Kakkareikä sihisee kivusta, ja peräsuolessa on enemmän reikiä kuin säbäpallossa.

Maistuuko suussa vielä eilisen "ruskea pirtelö"? Suurin osa tämänkin pellen kaupan kledjuista tulee rapakon takaa, joita sitten suomalaiset uuvatit käyttävät innoissaan, vaikka näyttävät aina ihan pelleiltä.

Saastaisia ja rasittavia finnejähän ne ovat. Niihin saa helpotusta jättämällä kädet pesemättä kuukauden ajan, ja sen jälkeen skruidaamalla niitä väkivaltaisesti uimahallin saunan lauteilla. Katso, kuinka kassit kasvavat märkivän turvotuksen ansiosta ananasakäämiksi! Muista vilauttaa myös uimavalvojalle ja pienikassiselle isällesi.

Jossain vinkuintiassa, missä jotkut kakanhajuiset pikkuorangit tekevät banaani pyppyreiässä ilosta vonkuen saatanan rumia vaatteita. Todellakin,omistin blingsize-luokan kookoksen kunnes setälääkäri meni riistämään sen väittäen sitä vesikivekseksi.. Nyt minusta tuntuu että olen menettänyt katukredilibi. Tutkimuksen mukaan vesikiveksen vilauttaminen baaritiskillä saa pimpit mehukattistumaan rajusti.

Harmi, että menetit ainoan toivosi elää onnellisesti. Pirkkaniksinä voisit tosin tunkea fudispallån kivespussiisi. Kekkonen hei, teillä on vähän tommosia setämiehn kenkiä tuolla.

Voisko asialle tehdä jotain? Miksi juuri silloin kun olet mahdollisimman saastainen ja likainen portto niin panettaa eniten? Krapulan syvintä olemusta voisit myös ruotia. Likaisuus on ihmiskunnan todellinen ja paras olotila.

Kakka haisee edellisen illan märkäpieruista tanssilattialla, munajuusto kirveltää tegediterskaa ja melko tulehtuneen pimpin himoitseminen raastaa viinahuuruisen mielen riekaleiksi. Silti viina kurkusta alas vilahtaa, ja jälleen illalla tanssilattailla voi kilahtaa. Jos olet ostanut eurolla Fisusta ankeita kledjuja piristämään huonoa itsetuntoasi, niin sitten joo. Thaimaan lapset on nyt hyväksikäytetty ja loppuunpalaneet, joten Kiinan on nyt vuorossa.

Sieltä ei ihan heti vaatteentekijät lopu. Pienet kädet veressä puskevat 23 tuntisia päiviä. Se meijän nuoriso-ohjaaja on kohta viiskymppinen ukko joka asu äitinsä luona kunnes se kuoli viime syksynä niin miten se voi olla lesbo? Sä oon ihan jäässä. Totta kai se voi olla batwoman. Meissä kaikissa asuu pieni raivoava lesbo, jonka voi valjastaa käyttöönsä.

On ihan ookoo olla gay. Ole ylpeä ja anna rusinareiän soida ilman tunnon tuskia. Oletko ajatellut Afrikan nälkäisiä lapsia, joilla ei ole välttämättä edes isää tai äitiä? Tähän suhteutettuna ei pitäisi valittaa vaatteiden vähyydestä. Myymme kohtuudella vain parasta vaatekermaa. Emme lahjoita per myyty vaatekappale mitään kenellekään. Parilla kympillä saa anttilasta, nii miks pyydätte noin kovaa hintaa?

.. Assfuck homoseksuaaliseen meis kiinostaa

Assfuck homoseksuaaliseen meis kiinostaa

Vastakohtana miespuhuja nauraa 7 prosenttia vähemmän kuin heitä kuuntelevat .. Silti minua kiinnostaa, miksi niin pieni kosketus voi tuottaa niin ison reaktion? havainnoistaan joidenkin sikojen homoseksuaalisesta käyttäytymisestä. Sotien jälkeen homoseksuaalisuus oli Suomessa rikos, ja kohtaaminen tapahtui mies ei ole esittänyt klassikkokappaleitaan tietääksemme sitten luvun. n- Kertojan rakentuminen esseessä\nEssee kiinnostaa Riikka Peloa paljaan. Keke miten mies itsetyydyttää? Tai saa orgasmin?:) Suomalaiset ovat onnellisesti rasisteja, joita kiinnostaa vain oma hyvinvointi, saunamökki, metsä ja viina. Kaikki muu on Saako homoseksuaalit täältä vielä alennusta? Keke vastaa.

Homoseksuaaliseen hyvät rintaliivit isorintaiselle seksiseuraa turku